2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
دوستای گلم یلداتون مبارک امیدوارم دلتون شاد و از غمها دور باشه و لبتون خندون 🥰🌹 ازتون التماس د ...

انشالله زمستان امسال تمام دوستان  من نینی دار بشن.....بارداری سالم و بچه هایی سالم و صالح.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم یلداتون مبارک امیدوارم دلتون شاد و از غمها دور باشه و لبتون خندون 🥰🌹 ازتون التماس د ...

گلم رفتی سونو ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نگران نباش عزیزم این چیزا طبیعیه من دیروز لک داشتم شیاف گذاشتم و استراحت کردم امروز دیگه لک نیست انش ...

انشالله خواهری حتما خبرمون کن شاد شیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله که خیره عزیزم قوی باش گلم 😘🥰

فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی  بازم ماجرای تکراری.... روز 6 انتقالم و باز لک و درد پریودی

لک لانه گزینیه انشاالله ثمین جووووووووون،ب فال نیک بگیرمامان ثمین،نی نیادارن تلاش میکنن یه جای خوب تودل مامانی پیداکنن💜👶👶

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

الهامی جون ایشالا ک شما و باقی دوستان منتظر، شب یلدای سال دیگه بچه بغل انار و هندونه دارید میخورید😍🙏

ازمایش شکست dna چیه؟ آزاد هزینش چقدر میشه؟ برا کسی که مورفو 0 و تعداد4 و تحرک10 لازمه که انجام بده؟& ...

عزیزم برای کسایی که جنین تشکیل نمیشه و ممکنه مشکلات ژنتیکی از طرف پدر داشته باشن ازمایش dfi رو انجام میدن...قیمتشو نمیدونم...ولی حتما مراکز ناباروری انجام بده و کسی که مورفوی 0 داشته باشه که با دارو هم حل نشه خیلی خیلی خوبه که این ازمایشو بده تا اگر خدای نکرده دی ان ای مشکل داره زودتر حل بشه و الکی وقت هدر نده