2777
2789

حالا برعکس خانواده های با فرهنگ و اونایی که تو رفاهن یه دونه بچه رو هم به زور میارن 

کسی که زندگیش خرابه و بچه میاره واقعا خودخواهه 

برای اینکه خودشو سرگرم بکنه و حوصلش سر نره یه طفل معصوم میاره تو محیط بد بزرگش میکنه 

قربون خدا برم خوشبختارو عقیم میکنه بدبختارو پر بار 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خب فقر فرهنگی یکی از دلایلِ بچه زیاد اوردنه دیگه ادم عاقل که بچه نمیاره یا کم میاره بخصو اگر شرایطی که هستش اکی نیست در مورد سلامت روان و شرایط مالی حرف نمیزنم

والا ما یه همسایه داریم ولگرد معتاد خلافکار زنش هر روز میزاد ،باچه امیدی نمیدونم

خدا به بچه هاش رحم کنه😔

ازدواج هندونه ی در بستس عزیز ولییییی بعد ازدواج اگه با شرایط بد کنار بیان مقصر خودشونن

اون هندونه قبل ازدواج پارازیت میده ادم باهوش اونارو میفهمه 

لاقل کمی اشتباه می‌کنی نه خیلی گنده 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
اگه زندگی آرومی داری انشاءالله هرچه زودتر صاحب فرزند بشی🤲

زندگی ارومی دارم 

اما شوهرم دوتا بچه داره که باهاش زندگی نمیکنن فرستادتشون خارج 

قبل ازدواج گفت فقط یدونه میشه بیاری

الان میگه بچه میخوای چیکار دردسره ،زندگیتو بکن

اونایی که با فرهنگن به آینده ی بچه فکر میکنن و همچنین آینده ی خودشون ولی اون دسته رو حقیقتش قضاوت نم ...

آخه واقعا ظلمه 

میبینم بچه هاشون چه عذابی میکشن و خودشونم عین خیالشون نیست واقعا حرصم درمیاد ازشون 

ما یه همسایه داریم که مرده با ارابه میوه میفروشه دو تا بچه داره یه دختر یه پسر.چند روز پیش شوهرمو دید گفت دوباره بچه دار شدیم و سومی دختره.بعد امروز دیدیم که پسرش که حدود دوازده سالشه داره ارابه پدرشو میرونه