2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم چرا انعقادی آزاده یعنی بیمه تکمیلی قبول نمی کنه 

منظورش جهش های ژنی هست که ژن غلظت خونو نشون میده ظاهرا اونا دیگه آزادن....

یادمه سال ۹۴ که من آز دادن با بیمه حساب کردن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویا جون من روزی دو تا امپول با هم دارم. دکترم چیزی برام اضافع نکرد میگه دو تا حداکثره! حتی اسپرینم ...

عزیزم من دو تا آمپول پنجاه داشتم....

بعد خونریزی هم دو تا شیاف ۴۰۰ اضافه شد.....

نمیدونم چرا دکترت برا خونریزیت تغییری تو داروهات نمیده....

حتما صلاحتو تو این میدونه....

نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ده سال با دارو پریود میشم. این سری میخوام برم طب سنتی به نظرتون جواب میگیرم یا وقت هدر دادنه

والا عزیزم چون تجربه شو ندارم نمیدونم....

باز دوستانی که تنبلی دارن شاید بهتر بتونن کمکت کنن....

بازم منفي شذ

نگووووووووو.....

نمیدونم چی بگم عزیزم.....

سلام خانما و اناجون .وقتتون بخیر  .خانما ی دکتر ارولوژی خوب تهران سمت غرب میشه معرفی کنید.تشکر

والا ما فقط با ا م ی ر ج ن ت ی تجربه داریم.....

برا ما که خوب بود.....

صفحه پنجم اطلاعاتش هست.....

سلام خانما و اناجون .وقتتون بخیر  .خانما ی دکتر ارولوژی خوب تهران سمت غرب میشه معرفی کنید.تشکر

سمت شرقه میشه گفت....

بروگراه رسالت....

آنا جون امروز یکی بهم گفت دکتر آصف جاه ۵تومن تو مطب برای عمل لاپاروسکوپی میگیره با هزینه عملم میشه ۴ ...

برو پیشش اگه حست خوب بود توکل کن به خدا و برو جلو....

من که دوسش دارم خیلیم مهربونه.....

تا حالا كسيو ديدين ازمايش اولش١/٢باشه و دوروز بعد مثبت بشه؟ يا كلا قطع كنم داروهامو

عزیزم تو که این همه صبر کردی یه کوچولو دیگه صبر کن چون میدونم بعدا میگی کاش صبر میکردی....

بچه ها کسی هست که از استرادیول ایرانی راضی بوده باشه؟یعنی با اون جواب گرفته باشه؟😕😕😕

اکثرا با ایرانی جواب گرفتن ولی خوب بعضیام با خارحی جواب گرفتن....

برا بعضیام هر دو یکی بوده....

منظورش جهش های ژنی هست که ژن غلظت خونو نشون میده ظاهرا اونا دیگه آزادن.... یادمه سال ۹۴ که من آز دا ...

ممنون عزیززم 😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اکثرا با ایرانی جواب گرفتن ولی خوب بعضیام با خارحی جواب گرفتن.... برا بعضیام هر دو یکی بوده....

از کجا بفهمیم خارجی یا ایرانی من یبار قبلا گرفته بودم تو قوطی بود یبارم گرفتم ورقی بود حالا نمی دونم کدومش خارجی بود کدومش ایرانی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منكه هيچكدوم اينا معلوم نكرد موندم چه كنم

عزیزم پرسیدی هزینه لاپرای تشخیصی چه قدره؟

فکر کنم زیاد نبودا.....

آنا جون رفتم پیش متخصص ایمنولوژ، گفت ازمایشات مشکل خاصی نداره که لازم باشه دارو‌یا سرم بگیری😬 کلی ...

عزیزم جالبش اینه برا من تو بحث ایمنی بقیه آزها کوچکترین مشکلی نداشتن و مشکلم فقط با همین سی دی ها معلوم شد.....

دقیقا دکترمم با همین توجیه که چون بقیه خوبن بعد اولین منفی برام نمینوشت و بعد اینکه دومین منفیو تجربه کردم نوشت و دیدیم ای بابا سی دی هام مشکل داشتن.....

بستگی به اون جنین داره ک پنج روزش بشه یا دکتر تشخیص میده که به این مرحله میرسه یان. خودشخص میتونه ب ...

عزیزم گفتم که ممکنه جنینی که تو انکوباتر به پنج روز نمیرسه تو رحم برسه....

ممکن هم هست نرسه....

به هر حال اگه جنینی میتونست تو رحم به پنج روز برسه و به رشدش ادامه بده با گذاشتن تو انکوباتر شانسشو ازش گرفتیم....

عزیزم پرسیدی هزینه لاپرای تشخیصی چه قدره؟ فکر کنم زیاد نبودا.....

نه نپرسيدم راستش اره كاش سوال ميكردم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي