2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
آره عزیزم.تیرماه. مثبت شدم اما بعدش افت بتا داشتم. ممنونم ❤ایشالا حاجت روایی همه منتظرا🍀

دوست جون اینسری دکتر کار خاصی انجام داد یا داروی خاصی؟

چون منم پارسال مثبت شد و افت بتا

چرا از اول پنج روزه انتقال نمیدن؟انشاءالله به سلامتی مامانی بحق امام زمان

عزیزم قرار نیست حتما پنج روزه بودن معادل + شدن باشه....

من انتقال دومم پنج روزع و بلاست بود و منفی شدم....

سومی ۴ روزه و + شدم.....

عزیزم این آیتماها انقدری موثر نیستن بخوایی ذهنتو درگیرشون منی....

جنین سالم باشه یه روزه و پنج روزش یه حکمی داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی چی داشته باشم؟وقتی جنینا  تشکیل بشه مگه پزشک نباید صبرکنه پنج روزش بشه؟چطوریه؟

نه عزیزم خوب بستگی به جنینات و تعدادشون داره....

خوب مطمئنا بعضی جنینا تو محیط انکوباتو نمیتونن زیاد دووم بیارن برا همین ریسکه منتظر بشی همه جنینا پنج روزه بشن، چون ممکنه نتونن دووم بیارن در حالی که همون جنینا ممکن بود تو محیط رحم بتونن تا پنج روزه و بیشترم پیش برن....

پس تعداد جنینات کم باشه نمیارزه همچین ریسکی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من اینا بود ازها، شما تازگی دادی؟ چون برای منو اول رو رسیدش زده بود ۱۴۹۰ بعد که رفتیم جواب بگیر ...

عزیزم اینا میشه گفت کاملن....

سلام مامانایه مهربون     من امروز پریودم تموم شد وپری بعدی میرم واسه انتقال به امید خدا ...

عزیزم سر خود نزن....

یا به دکترت اعتماد کن یا اگه دلت آروم نمیگیره آزهارو انجام بده.....

نه عزیزم خوب بستگی به جنینات و تعدادشون داره.... خوب مطمئنا بعضی جنینا تو محیط انکوباتو نمیتونن زیا ...

اوهوم چه جالب،پس همه چی به خیلی چیزا بستگی داره،چون زیاد اطلاعات ندارم و بعضی چیزارو مث این ک میگن جنین پنج روزه بهتراز دوسه روزست و...میپرسم،بازم ممنونم ازت

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیز من همکار ما بجز اینکه آقا دکتر هست خانم هم برا خودش خانم دکتره......چند سال صب ساعت 4 میرفت بیم ...

بعضا همین مقصر دونستن هاست که راه رو سختتر میکنه....

حالا بعضیا خودشونو مقصر میدونن بعضیا طرف مقابلو....

هر دو به نظر من مخربه....

خانمایی که هماتوم دارین یا داشتین و رفع شده سوال دارم شما هم وقت خونریزی هاتون درد داشتین؟

بله عزیزم....

من اول درد میومد سراغم بعدم خونریزی و لک....

دیگه عیار دستم اومده بود تا درد حس میکردم میرفتم زیر لحاف قایم میشدم.....

خخخخخخخخ....

کار خوبی کردی.... یا مشکل داری که همین اول راه رو شده یا نداری خیالت راحتتر میشه و با استرس کمتری م ...

مرسی آنا جون

چقدر خوشحال بودم انجام دادم😐

وقتی بدکتر گفتم برام بنویس گفت نیاز نیست.ولی نوشت.اونم ناقص.

ببخشید آنا جون اگه برم سراغ یه دکتر معمولی(مثلامتخصص زنان) مینویسه؟؟؟؟چون آزمایشات تخصصین میگم شاید مهرش تایید نشه(بخاطر هزینه میگم)

رويا جون به خدا بحث مشكل داشتن كدوم يكى از طرفين نيست ذاتشون اينجورييه حوصله منتظر موندن تو مطبها رو ...

کامل از این لحاظ موافقتم.....

واقعا مردا تحملشون از بابت معطل شدن تو مطبها و به قولت بدون احترامم با آدم برخورد کنن دیگه بدتر....

اما کلا اینکه طرفین همدیگه یا طرف مقابل رو مقصر بدونن هم راه رو سختتر میکنه.....

عزیزم می فهمم چی میگی اینجا همه میفهمن به نظرم این دوروز هم صبر کن توکل به خدا ان شاء الله که مثبت ...

واااي نرگس جون بتاي اولت چند بود؟

يعني بتاي اولت منفي بود دومت مثبت شد؟

توروخدا بيا جواب بده

بتاي اولت چند بود؟

خب اون جنینی که خودشون تشخیص میدن ممکنه به پنج روز نرسه و ازبین بره.بعد وقتی بره داخل رحم و انتقال پ ...

عزیزم خوب رحم مثل خونه آدمه که توش راحتتری....

انکوباتر مثل یه خونه غریبست....

ممکنه جنینی که میتونست خونه خودش سر حال و سر زنده باشه تو خونه غریبه غریبی کنه و زنده نمونه....