2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
کوجا شدی گلم 

عزیزم سیکلم کنسل شد ضخامتم ۶ بود روز هجده پری . روز دهم ۵/۵ بودش از دهم تا هجدهم فقط نیم رفت بالا . داغونم داغون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش.... زیر جلدیه دیگه.... عضلانی نیست که میخوایی از چربی رد بشه و..... اگه به باز ر ...

بله عزیزم به بازو میزنم دیشب یه کم سوزش داشت ولی خوب تحمل میکنیم 

فقط دیشب دور نافم خیلی درد عجیبی داشت عمیق نبودکه بگی از رحمه ها خود گوشت شکمم بودزنگ زدم گفتن طبیعیه 

عزیزم توی توضیحاتش نوشته محیط رحم رو آماده می کنه وآندومتر رو برای بارداری آماده می کنه وترشحات دهان ...

خانمی فرتیل سی ام رو روزی سه تا میخوری؟کلا چند تا داده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم توی توضیحاتش نوشته محیط رحم رو آماده می کنه وآندومتر رو برای بارداری آماده می کنه وترشحات دهان ...

عزیزم اینجوری که من فهمیدم انگار پی ارپی رو بیستر برای کسانی که هیچوقت باردارنشدن انجام میدن 

چون منم خیلی اصرارکردم گفتن شما یه بار باردارشدی درسته رشدس متوقف شده ولی به هر حال بارداری داشتی ازچتدتا خانم دیگه هم من پرسیدم هرکی بارداری اصلا نداشت پی آرپی داده بودن 

والا من نمیگم این روال کار خوب نیست اما من شخصا ترجیح میدم با دکتر طرف باشم.... دکتر من همه کارو خو ...

آنا جون من موافقم با حرف شما 

بعد چند ماه تو نوبت بمونی بعد بری با دکتر دیگه ویزیت بشی اصلا توجیه نداره😖

عزیزم از ابن سینا زیادن.... اخیرا یه سریاشون یا تو سیکلن یا آماده سیکل دارن میشن.... بیان کمکت میک ...

برا منم ابن سینا شروع سیکل میکرو رو دکتر زنان تایید کرد ولی من میخوام درمان مو با حضرت مریم ساری ادامه بدم

عزیزم اینجوری که من فهمیدم انگار پی ارپی رو بیستر برای کسانی که هیچوقت باردارنشدن انجام میدن  ...

پی ار پی رو بعد پریودی میکنن یا قبلش 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
پی ار پی رو بعد پریودی میکنن یا قبلش 

راستش اینو نمیدونم 

ولی خانمهایی که با من چک فولیکول داشتن من واسه انتقال رفتم اونا واسه پی ارپی اومده بورن فکر کنم بعد پری باشه