2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
اما خودمو غرورمو چیکار کنم واقعا بریدم دلم مردن رها شدنتنها بوذن میخواد چون من مشکل دارمباید تحقیر ش ...

عزیزم تا میتونی صبوری کن.این راه پردردسره و برو بیا زیاد داره باید باکفش آهنی بری جلو

فقط حرفاشو تحمل کن ان شاالله بزودی مامان میشی

همه ی مردها همینجورن

مشکل ناباروری ما از شوهرمه.خودم هیییچ مشکلی ندارم.ولی شوهر منم خیلی کم تحمله وقتی میخوایم بریم دکتر ازقبل کلی باهاش حرف میزنم ک صبور باشه.یه سری به خاطر دکتر رفته بود یه شهر دیگه ک من همراهش نبودم.حسابی جوش آورده بود.منم کلی نصیحتش کردم تا آروم شد

فقط فراموش کن نزار این دلخوری ادامه پیدا کنه.تو گذشت کنو بدل نگیر

میدونم ازمن باتجربه تری ولی مبخوام بگم این مردها رو باید تحمللللل کرد غصه نخور

خواهرانی که از هپارین و داروهای ضد انعقادی  استفاده میکنید رژیم غذایی رو رعایت کنید تا اثر داشته باشه خوردن یا تزریق این داروها.و ایشاله نتیجه مثبت بگیرید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی چی داشته باشم؟وقتی جنینا  تشکیل بشه مگه پزشک نباید صبرکنه پنج روزش بشه؟چطوریه؟

بعضیا نمیرسن به ۵روز بعضی از جنین‌ها هم ریسک داره بزاری ۵روزه بشه ممکن از بین بره

اما خودمو غرورمو چیکار کنم واقعا بریدم دلم مردن رها شدنتنها بوذن میخواد چون من مشکل دارمباید تحقیر ش ...

گلم مردا اصلا حوصله انتظار کشیدن ندارن مخصوصا اینکه مثل من و تو شوهرامون سالمن و ما مشکل داریم

من این ۶ سال هر بار رفتم دکتر و هر جا رفتم تنهایی رفتم. نهایتش کارم که تموم میشده زنگ میزدم شوهرم بیاد دنبالم.یکی  دوبار که اصرار کردم بیاد دیدم بعدش اوقات تلخی میکنه دیگه روش حساب نکردم. میبینی الانم که انتقال دادم و بی سر و سامون دور از خونه و زندگیم دارم این روزای سخت رو‌میگذرونم بازم تنهام

خیلی به بودنشون احتیاج داریم درک میکنم اما نمیشه روشون حساب کرد. اگر نتیجه میخوای سخت باش

دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم تو راه برگشت هم ...

افسون جان دلگير نشو بهش حق بده والا من كمتر مردى رو ديدم كه اعصاب حوصله اومدن تو مطب دكترها مخصوصا هم دكتر زنان كه اكثرا زن هستن رو داشته باشه 

عزيزم خودت كه از اوضاع مطبها تو ايران خبر دارى كه چه قدر معطلى داره و رو اعصابن براى ماها چه برسه به آقايون

من اگه مى خواستم درمانمو ايران ادامه بدم باور كن هيچوقت همسرمو با خودم جز همون روزى كه بايد نمونه مى داد و روز انتقال نمى بردم

چون مى دونم و مطمينم جز اينكه رو اعصابش مى رفت هيچى ديگه نبود خداروشكر هم نيازى به اومدنشون بابت روند كارهاى درمانى نيست و بيشتر اوقات هم تا جاييكه من مى دونم تو ايران اجازه ورود هم كه به داخل ندارن وقتى سونو و حرف با دكتر داريم من پيشنهادم بهت اينه كه ويزيتهاتو تنهايى برو حتى اگه بايد مسيرهايى رو تنهايى برى اينجورى به نظرم آرامش بيشترى تو پروسه درمانتون دارى هم خودت و هم همسرت

ايشالا به زودى زود دلت شاد و پر از آرامش مى شه عزيزم🙏🏼🌸

گلم مردا اصلا حوصله انتظار کشیدن ندارن مخصوصا اینکه مثل من و تو شوهرامون سالمن و ما مشکل داریم من ا ...

رويا جون به خدا بحث مشكل داشتن كدوم يكى از طرفين نيست ذاتشون اينجورييه حوصله منتظر موندن تو مطبها رو ندارن به خدا حق دارن منم اعصابم بهم مى ريزه مى يام ايران از بس بايد منتظر بمونم چه برسه به آقايون

از طرفى اكثرشون با احترام باماها رفتار نمى كنن چه برسه به همسرامون

اونا هم مرد هستن غرور دارن اجازه وارد شدن به داخل اتاق رو هم كه ندارن چرا بيان پس؟

مثل اينجا كه نيست نهايت احترامو به آدم مى زارن باور كن با اينكه همسر من اصلا حوصله مطب و دكترهارو نداره اما سر اين جريانمون هميشه با من همراه بود از بس كه اينا به وقتمون و شخصيتمون احترام مى زارن خدا شاهده بيشترين زمانى كه معطل شديم شايد ١٠ دقيقه بوده از طرفى مى دونستن ماها براى بچه دار شدن داريم تلاش مى كنين خدا شاهده رفتاراشون به حدى آروم و مهربونه كه وقتى از در مى ياى بيرون آرامش دارى دو طرف 

من به آقايون تو ايران حق مى دم چون واقعا ويزيتها تو مطبهاى ايران رو اعصابن و به نظرم بايد تنهايى رفت 

رويا جون به خدا بحث مشكل داشتن كدوم يكى از طرفين نيست ذاتشون اينجورييه حوصله منتظر موندن تو مطبها رو ...

خوشبحالتون هانا جوون چقد اونجا با درکن  منکه هرروزی وبزیت دارم ی صبح تا ظهر کلا وقتم میگییره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دیروز که رفتیم تبریز هوا خیل  بد و بارانی بود از ساعت سه تا شش هم تو مطب بودیم تو راه برگشت هم ...

عزیزم غصه نخور..حتما همسرت منظوری نداشته خسته بوده یه چیزی گفته ب دل نگیر.. بخدا مردا همشون تو این موارد بی حوصله هستن..تو ب هدفت فک.کن ک ارزش این روزای سخت رو داره..انشالله این سری ک انتقال دادی مثبت میشی و همه این روزایادت میره..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوشبحالتون هانا جوون چقد اونجا با درکن   منکه هرروزی وبزیت دارم ی صبح تا ظهر کلا وقتم میگییره

ما تو ايران خيلى دكترهاى باسوادى داريم كه واقعا علمشون قابل تحسينه اما متاسفانه بيشترى هاشون براى مريض ها احترامى قائل نيستن با اينهمه وقت و انرژى و هزينه اى كه هر مريضى در روند درمانش صرف مى كنه

باور كن وقتى رفتارهاى اينارو مى بينم غصه ام مى شه از اينكه چرا اكثر دكترهاى كشور من اينجورى نيستن چرا اينقدر به فكر جيب خودشون هستن و انسانيت و وجدان براشون ديگه معنايى نداره

سلام  دیروز دکتر عکس رنگیمو دید گفت میتونم  این بار پریود شد  شروع کنی.انا گفت رحمت ...

عزیزم فرتیل سی ام رو از کی باید استفاده کنی وچند تا؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بعضیا نمیرسن به ۵روز بعضی از جنین‌ها هم ریسک داره بزاری ۵روزه بشه ممکن از بین بره

خب اون جنینی که خودشون تشخیص میدن ممکنه به پنج روز نرسه و ازبین بره.بعد وقتی بره داخل رحم و انتقال پیدا کنه زنده میمونه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان