2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
بازم منفي شذ

😔 عزیزم میدونم حرفام دردی رو دوا نمیکنه 😔 ولی بحق  این روز عزیز بزودی زود مادربشی 🤲🙏🏻 انشالله هیچ زنی درد بی اولاد بودن رو نچشه که خیلی سخته 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اهواز انجام دادم.۶۵۰ تمن.ولی ظاهرا کامل نیستن شوهرمم انجام داد کلا ۴۵۰(کاریوتایپ+dfi)

عزیزم تازه mthfr و pai1 فکر کنم توشون نیست اونا که گرونترن، یعنی با این حساب انعقادیات بخوایی کامل بشه حدود ۴۰۰-۵۰۰ هم اونا بشن....

بعدشم که سی دیات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقدر زیاد😭 اگه لازمه آدم قبل انتقال اولم انجام بده؟ 

عزیزم لازم بودنشو میتونی بعد انتقال و نتیجه آز بتات و بارداری موفقت درک کنی....

اگه لطف خدا شامل حالت بشه و نتیجه بگیری میگی خوب خدا رو شکر هزینه اضافی نکردم و بدون این آزام جواب گرفتم....

اما زبونم لال اگه جواب نگیری و بعدش انجام بدی و ببینی مشکل داشتی و کاش همون اولش انجام میدادی اون وقته که برات سخت میشه چون هزینه بیشتری هدر دادی تا به این نتیجه برسی....

من به این آزها به چشم بیمه ماشین نگاه میکنم....

خوب ماشینم که بیمه میکنیم ممکنه هیچ وقت ازش استفاده نکنیم....

بازم بستگی به خودتون داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون، به نظرت دارو‌میدن بهم؟ سرم‌یا قرص؟

بستگی به دکترت داره.....

به نظرم بد نیست با ایمونولوژ هم یه مشورتی بکنی.....

عزیزم بستگی به شرایط داره.... من والا چون دو تا آمپول و دو تا شیاف ۴۰۰ داشتم بعد ۱۲ هفته آمپولام جا ...

پس چرا دکتر من قبول نمی کنه یه شیاف حداقل اضافه کنم؟؟ من روزی دوتا امپول میزنم فقط. هماتوم دارم.

واسه آقایون همین دوتاست منم اولش دودل بودم.ولی تصمیم گرفتم انجام بدم .اگه مشکلی باشه ک ان شاالله با ...

کار خوبی کردی....

یا مشکل داری که همین اول راه رو شده یا نداری خیالت راحتتر میشه و با استرس کمتری میری جلو.....

مثلا برا من بعد دو تا منفی یعنی ۱۵ میلیون (البته با نرخ اون زمان الان هزینه بیشتری میطلبه) آزارو برام نوشتن....

هزینه آزمم اون زمان ۱۲۰۰ شد....

یعنی من بیشتر از ده برابرش ضرر کردم...

البته تازه ضربات روحی و جسمیو نمیگم....

ارمغان‌جان شما کجا آزمایش دادی؟ رنج‌ نرمال cd56 رو چند زده بود؟ یعنی برا تو‌ خارج رنج‌بود؟ مال منو ز ...

خوب برا شما نرماله....

برا من رنجش فرق داشت....

سمین جان ، برا منو‌رده ۱۸ ولی نرماله(از ۴ تا ۳۰) ، تو کجا ازمایش دادی، نرمالش چند بود مگه که بهت دار ...

برا من فکر کنم آزمایشگاه ماکزیمم نرمالش ۱۵ یا ۱۶ یا ۱۹ بود....

یعنی این حدودا....

ولی مال من خیلی بالاتر بود فکر کنم ۲۷ یا این حدودا بود....