2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ممنون از توضیحت، نیلا جون دکترتون کی هست؟ هزینه تستون چقدر شد؟ چه شرایطی میخواد ظاهرا نیلو انجام داد ...

خواهش می کنم عزیزم، دکتر ب ه ر ا م ی بیمارستان ص ا ر م ، تستش گرون نبود فک کنم حدود ۵۰ تومن، شرایط خاصی نداره حتی ما بعد از ظهر انجام دادیم، ازمایش خونه دیگه ناشتایی هم نداره، ولی دکترم گفت بیمارستان انجام کیدادی بهتر بود چون ما عدداش رو هم لازم داشتیم ولی زیاد مهم نیست و همون رو قبول کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون این چه آزمایشایی گفته بودم برام ایمنی انعقادی بنویسن وغلظت خون   @تورک_آنا ‍

عزیزم اینا یه سری آزهای انعقادین....

پروتئین سی و اس هم نیست....

از ژن غلظت خون هم فقط پای وان رو ننوشته....

یه سری آز هورمونیم نوشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من دو ماه قبل پانكچر شدم و اين دوماه رو به خاطر هايپري استراحت كردم تموم شد رفت الان سه روزه ...

عزیزم ایشالله آندو نیست اما برا راحتی خیالت چک کنی بد نیست چون داروهای تحریک تخمدان میتونن تشدیدش کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای خدا من به اندازه کافی استخونام مشکل داره٬٬٬انا جون بنظرت میشه خودم سرخود قرص کلسیم وویتامین دی بخ ...

عزیزم سر خود توصیه نمیکنم خصوصا ویتامین دی رو....

@golfam54   کجایی عزیزم رفتی سونو چی شد؟

سلام اره رفتم اندو نداشتم لولمم كه بسته بود مشورت گرفتن گفتن نميخواد بردارن ولي همچنان درد دارم پس اين درد چيه به خدا كلافه شدم هيچ كس سر درنمياره از زير دلم تخمدانم درد ميگيره تير ميكشه تا لگن و پام فلجم كرده خدا ميدونه چيه كارگر گفت ميخواي بيا لاپاراسكوپي تشخيصي بده تا ببينيم علتش چيه نميدونم فكر نكنم برم الكي هزينه كنم باز معلوم نشه چيه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
برا منم نوشتن.... مال من نرمال بود گفتن نرمال قابل استناد نیست چون میتونه کاذب باشه که برا من واقعا ...

من سونوي كاملم دادم باز چيزي نبود نميدونم اين دردا چيه پس كلافه شدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم بستگی داره.... بعضیا یا سونو، عکس، آز، معاینه و.... معلوم میشه.... بعضیام تا لاپرا نشن معلوم ...

منكه هيچكدوم اينا معلوم نكرد موندم چه كنم

عزیزم اینو یادم رفت بگم. حالا زیاد به آزمایش حساس نشو. آنا جون آزمایشهاشون کلا نرمال بود اما آندو شد ...

ايشالا والا رفتم سونو هيچي نشون نداد همه چي خوب بود ديگه خدا داند كه چيه

سلام اره رفتم اندو نداشتم لولمم كه بسته بود مشورت گرفتن گفتن نميخواد بردارن ولي همچنان درد دارم پس ا ...

وایی گلفام جان منم همین درد و دارم خدا رو شکر که اندومتریوز نیست انشاالله باردار میشی و این دردا هم تموم میشه

خدا جونم شکرت...
وایی گلفام جان منم همین درد و دارم خدا رو شکر که اندومتریوز نیست انشاالله باردار میشی و این دردا هم ...

خداروشكر كه نيست ولي موندم دردم از چيه ؟ اخه بي علتم ميتونه باشه بدجوري گيج شدم ميگفت ميخواي لاپاراي تشخيصي بده ببينيم چيه ولي واقعا نميدونم باز هزينه كنم الكي

وایی گلفام جان منم همین درد و دارم خدا رو شکر که اندومتریوز نیست انشاالله باردار میشی و این دردا هم ...

تو چيكار ميكني ؟ لااقل برو پيش پادمهر من به منشي گفتم اكه اندو باشم يبارم وقت بده بيام پيش اون گفت باشه حالا كه نبود منشيه هم كفت بيكاري پول اضافه بدي ول كن 

بستگی به دکترت داره..... به نظرم بد نیست با ایمونولوژ هم یه مشورتی بکنی.....

آنا جون رفتم پیش متخصص ایمنولوژ، گفت ازمایشات مشکل خاصی نداره که لازم باشه دارو‌یا سرم بگیری😬

کلی برام توضیح داد، گفت لازم‌نبود این همه مفصل ازمایش میدادی، مخصوصا سی دی مارکرها، گفت اونها برای شمارش سلولند و وقتی انجام میدن که اون ازمایشای دیگه مشکل داشته باشه، گفتم بگم که اگه دوستانی هستن که با هزینه ازمایشها مشکل دارن و تا حالا سقط مکررنداشتن میتونن اونارو حذف کنن