2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
چرا که نه عزیزم؟ منم روز ۱۱-۱۲ لک بینی داشتم.....

اناجون من دو ماه قبل پانكچر شدم و اين دوماه رو به خاطر هايپري استراحت كردم تموم شد رفت الان سه روزه امپول پروژسترون ميزنم ١٠٠ و حدودا دو خفته هم هست كه استراديول دارم، خب اخيرا چند روزه يعني از حدوداي ١٣ سيكل به بعد يعني وقتي كه آمپوله رو شروع كردم خيلي ببخشيد با عرض شرمندگي وقتي احساس نياز به دستشويي پيدا ميكنم چه ادرار چه مدفوع يا حتي باد روده، به تخمدان ها و زير دلم فشار مياد، گاهي تخمدان دردش مياد، اين طبيعيه؟ نگران شدم😔، زبونم لال اندو و از اونجور مسائل نباشه؟ به خاطر داروهاست؟؟ 

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب از عوارضشه....

ای خدا من به اندازه کافی استخونام مشکل داره٬٬٬انا جون بنظرت میشه خودم سرخود قرص کلسیم وویتامین دی بخورم؟؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من سیکل قبلم که مشکل اندو نداشتم خداروشکر. هروقت میرفتم سونو دکترم میگفت خوبه و اصلا عدد مدد نمیپرسی ...

خداروشکرعزیزم خوبه جای نگرانی نیست پس گلم 

لوبیا رو اول ابپز خودم غیر باقل تحمل بود 😥بعدش با مرغ درستش کردم عالی بود 😋اره ننه همون سبز درازا😂😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
میشه بگی کدوم‌دکتر برات تشخیص داد؟

سعيد البرزي

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
عزیز دلم هیچ غصه نخور. بلاخره میرسه اون روزی که توام انتقال دادی. خیلی خیلی نزدیکه🍀

خداکنه گلم امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد خیلی خوشحال بودم واسه انتقالم شاید خیری بوده !

عزیزم...🍃 بلاخره موفق میشی😉 آره بچه ها لطف کردم اومدن وهستن.❤ خوشگلم اون لینکو مثلا بفرست تو پی ...

😂 بجز خرابکاری کار دیگه ای بلد نیستم 😂

سلام خانما من میخواستم بدونم آمپول سوپر فکت سینافکت.درش باز بشه باز چطور باید بست چون دوتا شیشه بیشتر نیست و من باید چهارده تا امپول بزنم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم دی ماه از ماههای پر برکت برا ماست.... ایشالله برا تو هم استارت بهترین حس زندگیت باشه....

مرسی عزیز دلم❤🍀

ایشالا.با دعای شما دوستای گلم🍃😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عریزم چه گروهیه؟ میشه منم عضو بشم؟

عزیزم گروه معمولی... بچه های تاپیک هرکی دوست داشته اومده. حال و احوال.

چرا که نه عزیزم😙😚

لینک

https://t.me/joinchat/E1G16Q657WY1NVMsGkQPCw

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام لک شما زیاد هست یا کم؟ منم امروز ۵ روزه لک دارم. شیاف ۴۰۰ روزی ۳ تا استفاده میکنم. بازم لک ...

عزیزم من دیروز لک بینیم تبدیل به خونریزی شد. البته خدا رو شکر ادامه دار نبود. امروز رفتم دکتر باز داذویی برام اضافه نکرد.  از قرار معلوم هر دو تا امپول معادل یه شیافه. برای منهیچی اضافه نکرد چون دو تا امپول دارم

چطوریه این لینک آبی نیست نمیتونم عضو شم عزیزم

عزیزم لینک رو کپی کن توی یه گروه شخصی تلگرامت..مثلا برا همسرت بفرست. بعد بزن روش میاد

یه چند روزیه خیلی حالم‌بده، خیلی سنگینم، نفسم خوب بالا نمی یاد ، انگار یه جایی گیر می کنه، اصن انرژی ندارم، از سر کار که میام مثه جنازه میفتم، گاهی هم‌تهوع می گیرم، نمی دونم چمه😕😢

بعضی وقتها واقعا دلم می خواد بهم‌بگن فلان‌مشکل رو‌داری و بعد حل بشه و حالم واقعا خوب شه، برام‌ دعا کنین🙏🙏🙏