2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046475 بازدید | 684514 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه آقامون فقط همین دو تاس؟ شوهر من dfi رو انجام داده ولی کاریوتایپ نه، خودمم هیچکدومو، فقط آز هورم ...

واسه آقایون همین دوتاست

منم اولش دودل بودم.ولی تصمیم گرفتم انجام بدم .اگه مشکلی باشه ک ان شاالله با دارو حل میشه اگه نباشه هم دیگه خیالمون راحته ک مشکلی نیست

خودم ب دکتر پیشنهاد دادم.بنظرم انجام بدی بهتره.ما ک افتادیم تو خرج دیگه راهو درست بریم

دوستان  منcd56 عددش۲۳ دکتر گفته سرم نیازه حالا سوالم اینه چون آز  مشکل داره بیمه واسه سرم ...

ارمغان‌جان شما کجا آزمایش دادی؟ رنج‌ نرمال cd56 رو چند زده بود؟ یعنی برا تو‌ خارج رنج‌بود؟ مال منو زده ۱۸ ولی نرمال رو‌زده ۴ تا ۳۰

به نظرم ۱۵.۵بود پرد دارم روزی دوتا .چهار روز قبل انتقال قطع کردم یک هفته بعد انتقال میخورم مجددا

سمین جان ، برا منو‌رده ۱۸ ولی نرماله(از ۴ تا ۳۰) ، تو کجا ازمایش دادی، نرمالش چند بود مگه که بهت دارو‌دادن؟

والا امروزم که روز 15 بودم صبح تو ترشحاتم خون صورتی بود, اول فکر کردم پریود شدم ولی هنوز خبری نیست ا ...

ازمایشتو تکرار نکردی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بیست و چهار ساعت اول کمپرس سرد خوبه بعدش گرم خوبه.... مثلا میتونی سمتی که روز قبل تزریق کرده ...

مرسي من كلا سرد ميذاشتم 

البته خانم مرادي ماماي دكتر رزاقي گفتن اينكارو بكنم

اره عزیزم انشالله باردارم شدی باید فکر کنم تا هفته ۱۲بخوری انگاری

مرسی فداتشم

ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بخونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چقدر زیاد😭 اگه لازمه آدم قبل انتقال اولم انجام بده؟  

منم میخوام برای اولین بار انجام بدم به دکتم گفتم فقط واسه شوهرم dfi نوشت که یبار رومرز بود حالا باید دوباره انجام بده واسه خودمم فقط ایمنی وانعقادی نوشت وغلظت خون دیگه نمی دونستم چی باید بگم بنویسه گفتم انشاالله همینا کافی باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم برای من گفته بود از هر دوره ایی که میخای انتقال بدی از دوم پریود روز سه تا با اسید فولیک و ب ک ...

اره عزیزم از این پریود نه پریود بعدی شروع میشه استرادیولم.مرسی مهربون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سمین جان ، برا منو‌رده ۱۸ ولی نرماله(از ۴ تا ۳۰) ، تو کجا ازمایش دادی، نرمالش چند بود مگه که بهت دار ...

تا ۸نرمال بود برا من.ازمایشگاه مهر رشت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خیلی فرق نمیکنه سه تا رو کی بخوری اما منظم باشه بهتره.... من دو تا داشتم با هم میخوردم.... ف ...

چشم انا جون.ممنون گلم

مرسی فداتشم ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بخونم

فدات خواهری انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم هيسترو و لاپارا شدم  عزيزم من جنين هام رو فريز كردم تا حالا انتقال ندادم(چون اندومتريوز بو ...

عزیزم‌خدارو شکر که عملت خوب بوده و بهتر شدی، میشه بگی چه علائمی داشتی و‌چه جوری فهمیدن‌اندومتریوز هستی؟