2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم از حس همدردیت, چاره دیگه ای ندارم جز تحمل, دوتا پک دوتایی جنین دارم ولی نمیدونم چند ماه ...

حتما قبلش برسی هات رو بکن برای پانکچر دیر میشه ولی برای انتقال نه.

نمیدونم دوستم کی مجدد بهت اجازه میدن ولی عجله نکن مشکلات احتمالی رو برطرف کن و با خیال راحت انتقال بعدی رو انجام بده

باز ازمایش رو تکرار کن ولی واقعا عدد یک خیلی پایینِ دوست جان

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من از ۷ آبان دارم میزنم. با س نم شده یه تیکه سنگ.... 

ای وااای خدا برات جبران کنه این همه اذیت شدن رو

نی نی قشنگت میاد انشالله هی صبح تا شب فشارش بده ماچ ش کن دلت خنک بشه دوستم.

باور کن الان نزدیکِ یک ماه میشه که از آمپولهام گذشته اما جاش درد میکنه

چه امپول بیخودیِ 😉😁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
میدونم چی میگی من اسم سفیده میشنیدم جیغ زنان فرارمیکردم😁،اماپودرپروتیین عالیه حتمابخور من بارآخرانق ...

میدونم چی کشیدی عزیز ، منم از غروبی تنگی نفس شدید گرفتم دایم هم سرم بهم وصله ، خدا بهترین رو بزاره تو دامنت انشاله

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خوب یه هفته گذشته تقریبا.... اگه بتات خیلی پایینه میتونه از اون باشه اما بالا باشه احتمالا بارداری. ...

والادفقط گفت مثبته باردوم که اومد  گفتم هنوز بیست سیکلم و این ماهم یادم نمیاد نزدیکی داشتم دیگه چیزی نگفت گفت احتمالا کاذبه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خوب خداروشکر مبارکه بتات چنده؟

گلم کاذبه دکتر اشتباه کرد ،چون من اصلا نزدیکی نداشتم😄

ســـلام به همگی امیدوارم حال همتون خوب و خوش باشه انشالله هیچ غمی نداشته باشید🙏🏻😍🌹

بانو جان واقعا متاسف شدم نمیدونم چی بگم تا مرحمی باشه خدای هممون بزرگه ناامید نباش انشالله به مراد دلت به بهتربن شکل میرسی 🙏🏻

خاکستری جان گلم ناراحتی حق میدم ولی حتما حکمتی داشته به خودت برس و قوی باشه امیدوارم بزودی دامنت سبز بشه 🤲 

تبسم جان عزیزم انشالله حالت خوب باشه و بهتر شده باشی 🙏🏻

و ثمین جان دلم برات روشنه پیشا پیش ننه شدنت رو تبریک میگم مواظب خودت باش !استرس و نگران نباش گلم 🌹

خوب دوستای گلم نمیدونم چه کسایی رو از قلم انداختم براتون بهترین هارو ارزومندم 🌹❣️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ثمین جون شما آزcd 56 دادی چند بود؟پرد داری یا سرم؟

به نظرم ۱۵.۵بود پرد دارم روزی دوتا .چهار روز قبل انتقال قطع کردم یک هفته بعد انتقال میخورم مجددا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان  منcd56 عددش۲۳ دکتر گفته سرم نیازه حالا سوالم اینه چون آز  مشکل داره بیمه واسه سرم ...

دکترت کیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من دو ماه پیش گرفتم ۴۰ تومن

خوب پس عادیه من شهریور گرفته بودم ۲۵ .توی اینجا فقط ی میوه فروشی هست که هرچی داره طبیعیه الان بشه ۷۵.

گلم کاذبه دکتر اشتباه کرد ،چون من اصلا نزدیکی نداشتم😄

مریم مقدس شدیم برا خودمون با این دکترای باسواد