2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
من سیکل قبلم که مشکل اندو نداشتم خداروشکر. هروقت میرفتم سونو دکترم میگفت خوبه و اصلا عدد مدد نمیپرسی ...

عزیزم من بخارپز می کردم یه کم هم روغن زیتون روش می ریختم هرروز یه پیاله قابل خوردن بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه.مرسی گلم.مگه بعد مثبت شدن هم باید خورد؟

من تا هفته ۱۴ داشتم بستگی به شرایط هر فرد داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتم كلينيك پيش كارگر سونو داد فردا بايد برم سونو ولي ازمايش نداد شما دادي اين ازمايشو

آره عزیزم من این آزمایش و دادم،انشاالله مشکلی نداشته باشی و بتونی همین ماه انتقال بدی 😘😘

خدا جونم شکرت...
نیلا جان این همون ازمایش آپکا هستش؟دستورشو پزشکه خودت نوشته ؟ شما سقط یا انتقال ناموفق داشتی؟

نمی دونم عزیزم، آپکا نشنیدم، گفتندcross match انگار، برای اینکه ببینن بدن من با جسمهای خارجی مثه اسپرم‌یا سلول تخم مثه یه جسم بیگانه برخورد می کنه و اونارو‌از بین می بره یا نه؟ دستور پزشک‌بودکه برای سقطهای مکرر انجام میدن ولی من خودم‌خواستم‌آزمایشهای لازم رو‌زودتر برام‌بنویسن چون یه بار دیگه بیشتر نمی تونم‌انتقال بدم و دیگه جنین ندارم و دوباره باید پانکچر بشم.

بله یاسی جان، یه بار انتقال منفی داشتم، ولی خودم اصرار کردم تا دکترم‌برام‌نوشت

خدا رو شکر آزمایش دادی، اگه مشکلی باشه برطرف میکنی و با خیال راحت انتقال میدی، من هنوز تا انتقالم مونده ولی خیلی دوس داشتم خیالم بابت این آزمایشات راحت میشد، از طرفی ام فکر کنم این آزمایشا خیلی گرونه، نه؟ 

من تا هفته ۱۴ داشتم بستگی به شرایط هر فرد داره....

آنا جون میشه این عکسی رو ک بالا فرستادم یه نگا بندازی

از دکتر خواستم ک از های ایمنی و انعقادی رو واسم بنویسه ک اینا رو نوشت.به اضافه ی کاریوتایپ.من هم همه رو انجام دادم

الان ک دقت میکنم میبینم cd ها جزوشون نیست وخیلی کمتر از اون نسخ هاییه که شما میفرستین اینجا

Cd ها چی رو نشون میدن؟

به دکتر بگم اینا رو هم واسم بنویسه؟؟؟؟

خدا رو شکر آزمایش دادی، اگه مشکلی باشه برطرف میکنی و با خیال راحت انتقال میدی، من هنوز تا انتقالم مو ...

سلامت باشی عزیزم، انشالله تو هم نتیجه مثبت بگیری و زود زود مامان بشی، من نیلو‌ آزمایش دادم حدود ۱۹۰۰ بود هزینه اش

من اهواز انجام دادم.۶۵۰ تمن.ولی ظاهرا کامل نیستن شوهرمم انجام داد کلا ۴۵۰(کاریوتایپ+dfi)

واسه آقامون فقط همین دو تاس؟ شوهر من dfi رو انجام داده ولی کاریوتایپ نه، خودمم هیچکدومو، فقط آز هورمونی ساده، منم مثل شما هنوز پانکچر نکردم، نمیدونم واقعا برام لازمه یا نه