2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست
ممنون گلم از راهنماییت, خودم میدونم خیلی پایینه ولی شوهرم گیر داده که چون مرکز گفت از دومم انجام بدی ...

انجام بده انشالله که زود بوده🙏😍

خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
واسه آندومتریوز عمل کردی؟ ایشالا دیگه اینبار مامانی😍

آره عزيزم با اينكه هيچ علامتي نداشتم و فكر ميكردم اندومتريوزم خيلي خفيفه ولي ٤ ساعت تو اتاق عمل بودم بعد از عمل دكتر بهم گفت اندومتريوزت خيلي شديد بود يعني گريد ٤ بود و خيلي چسبندگي داشتم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر جون مُردی انقدر استرس گرفتی مهم نیست یک روز اینور ، اونور  از روزی که گفتن شروع کن به مص ...

ممنونم،باید آروم باشم میدونم😞

خداخودش کمک کنه همرو

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام ثمین جون خوبی عزیزم ، انتقال دادی ؟

سلام عزیزم بله شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره گلم واقعا به نظر من یه روز خیلی فرقی نداره، اصلا فرقی نداره، مگه موشک میخواد بره فضا 

ممنون عزیزم🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
واقعا؟اخه عزیزم من ضخامتم توی شرایط عادی مشکلی نداشته ها.یعنی ممکنه نره بالا؟من مثلا اوندفعه روز سیز ...

اصلا به نکنه ، نکنه ها فکر نکن

چون ممکن میشه اینو با پوست و استخوانم احساس کردم

حتما میره بالا...

هیچ منعی وجود نداره که نره خیالت راحت قول میدم👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عه.مرسی گلم.مگه بعد مثبت شدن هم باید خورد؟

من که هنوزم دارم میخورم. البته این دکتر جدید که رفتم گفت دوز داروهات خیلی بالاست. قراره هفته دیگه برم سونو کنه اگه وضع هماتوم بهتر شده باشه مقدار داروها رو کمتر کنه

بچه ها من همش دارم وزن کم میکنم😕

تو این دو ماه ۶ کیلو کم کردم... مگه تو حاملگی نباید آدم وزن اضافه کنه؟

خودم آدم تپلی نیستم. الانم که ۶ کیلو کم کردم مثل بچه آفریقایی ها دنده ها و ستون فقراتم از زیر پوست بیرون زده

سلام عزیزم بله شنبه دوتا جنین بلاست انتقال دادم

عزیزم بسلامتی انشالله که مثبت بشی گلم٬٬٬جنین بلاست یعنی. چی؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گلم مصیبتش برا شما چجور بودش ؟ من خارجی استفاده میکنم ولی بازم روز ده پری پنج بودش و گفته بازم هجده ...

من چند روز ایرانی خوردم که تو سونو فک کنم روز فک کنم ۱۵ عدد آندومترم ۶ بود که به دکتر هم نگفتم ایرانی خوردم بار اولم بود اصلا فرقش را نمیدونستم بعد با ژل و قرص خارجی روز ۲۳ فک کنم شد ۸ که من مطمئنم به همین دلیل و البته جنین‌هام هم کیفیت ایندفعه رو نداشت که منفی شدم بعد که به دکتر گفتم دکتر هم از ایرانیش راضی نبود

🌹🌹🌹🌹

خانما بنظرتون چرا دکترا از همون قبل انتقال اول آز های ایمنی انعقادی رو نمیگیرن؟ میزارن چند تا جنین هدر بره بعد؟ چرا واقعا؟ کیا بدون آز ایمنی و انعقادی مثبت شدن؟؟ 

البته اکثرا آسپرین و ب 6 و ب12 و یه سری چیزای دیگه میدن ولی واسه انتقال اول آزمایشاتو نمیگیرن، بنظرتون لازم نیس😕😕😕؟

دوستان یک نگرانی دارم من امروز هیچ حسی ندارم آزمایشم هم یکبار دادم روز ۱۵ که چون ۱۳۰۰ بود دکتر گفت نیاز به تکرار نیست بی بی هم کلا استفاده نمیکنم هیچ لک و خونی هم کلا نداشتم اجر روز ۱۰ و ۱۱ یک قطره کمرنگ نکنه آزمایش اشتباه بوده

یک ترسی به جونم افتاده😭

امکانش هست آزمایش جابجا شده باشه؟

یا مثلا بتا ۱۰۰۰ به بالا میشه جذب شده باشه جنین؟ یا سقط میشه اگه بخواد از بین بره؟؟؟؟؟😭😢