2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام انا جان ممنون که جواب دادی, 1.0بود شوهرم فکر کرده بود 10زنگ زدم مرکز گفت حتما از دوم رو هم انجا ...

تینا جان غصه نخور ما از خیلی چیزا بی خبریم فقط میگیم خدا بده ، بده ، بده 

ولی اون میدونه کی چی برات بهتره هیچی رو به زور نخواه که پشیمون میشی.

خدا شاهدِ تمام غصه و نگرانی و ناراحتی ت رو درک میکنم اما دنیا سرجاش پس در جا نزن گریه هم بسه خالی شدی دیگه بیشترش اذیتت میکنه هم خودت رو هم اطرافیان ت رو 

امید و انگیزه مهمترین بخش موفقیتِ 

توکل به خدا یا علی بگو دوباره، دوباره ، دوباره شروع کن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی منم دقیقا مثل شمام الان ۱۷سیکلم پریود شدم دیگه الان به خونریزی ...

دل درد وخونریزی بیشتر عادیه منم مثل شما رفتم دکتر فکر کردم اتفاقی برام افتاده چون درد داشتم ولی دکترم گفت که پریود شدی به هرحال کلی هورمون وارد بدنت میشده ویه باره قطع شده وخیلی هم خوبه زود پریود شدی چون بدنت زودتر به روال عادی برمیگرده

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزان من دیروز که روز 6انتقال بود دلدرد و کمردرد پریودی شدید داشتم و پهلوم هم انگارداشت سوراخ میشد ...

تو به فال نیک بگیر که در حال مامان شدنی انشالله

انا جون انقد گریه کردما خدا خیرتون بده خیالم راحت شد فکر کردم غیر طبیعیه یا هایپر شدم انا جون حالا ...

قوی باش گلم.... اگه از الان بخوای به خاطر هایپر شدن گریه کنی پس بعد انتقال با دلهره هاش میخوای چیکار کنی!!!!

خانم ببخشید نمیشد تستی امتحان بگیرین؟😊 من در مورد هیچکدوم از سوالاتی که پرسیدی تجربه و مهارتی ندار ...

ممنونم عزیزم

من خیلی علایم دارم اما چون نمیدونم کدومش مربوط به تیرویید هست نمیتونم قطعی بگم.

مثلا طپش قلب شدید موقع لانه گزینی دارم که الانم دارم اما ممکنه مربوط به تیرویید هم باشه.ولی از اون طرف علایمم بعد از ازمایش تیرویید شروع شده.

ممنونم عزیزم بابت خوشحالیت و آرزوی خوبت

واقعا به این خبر خوب نیاز دارم 

خدا نی نی های همه رو حفط کنه و همه منتظرا رو با خبر خوش به آرزوشون برسونه🌹

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
چرا هستن اما کاربردای دیگه هم دارن... هورمون بارداریه..... احتمالا تزریق میکنن که محیط رو برا جنین ...

سلام من یه سوال دارم 

انتقال دادم واسم ناکسپرین ۴۰ نوشته نمیدونم بزنم یانه سی تا نوشته گرفتم ولی مرددم

خانم ها من انتقالم ١٥ بود ولي روز پريدم ٢٦ ماه قبل بود حالا چرا بمن گفتن ٢٩ برم واسه آز بتا ؟؟؟ (دور ...

درسته دیگه...

کاری به پریود نداشته باش ۱۴ یا ۱۵ روز بعد انتقال باید آز بدی😍🙏👍 که انشالله مثبتِ

سلام بچه ها اين امپول پروژسترون تا چه تايمي ادامه داره من دو روز زدم نميتونم بشينم و راه برم انقدر كه پشتم جاي آمپولا درد ميكنه،،، اين درد امپول پروژسترون طبيعيه اصلا؟؟ 

بعدشم احساس ميكنم ب سينه و قفسه سينه فشار مياد، سينه به شدت تير ميكشه درد ميكنه، اينا همش برا امپول پروژسترون طبيعيه؟؟؟

شماها چند روز قبل از انتقال آمپول پروژسترونتون شروع شد؟

...
سلام بچه ها اين امپول پروژسترون تا چه تايمي ادامه داره من دو روز زدم نميتونم بشينم و راه برم انقدر ك ...

يه شيشه آب معدني كوچيك بذار تو فريزر يخ بزنه بعد تزريق و در طول روز مثل وردنه رو محل تزريق بكش تا اذيت نشي هرچقدر تعداد دفعات بيشتر بهتر 

هانا شما که قلبشو دیدی خدا رو شکر.... برای چی الان گفتن بیای سونو؟

اينجا همون مركزى هست كه برام ميكرو انجام دادن 

گفتن اين بار هم بايد بياى براى سونو و آزمايشهاى غربالگرى و بعد از اين مرحله بهت دكتر متخصص زنان معرفى مى كنيم كه از اين مرحله به بعد تحت نظرش باشى و كارت با ماها تموم مى شه

هفته دهم و يازدهم سونو و آزمايشهاى غربالگرى مرحله اول هستش عزيزم🌸💕

خب اخه میگم از بعدازظهر تا فرداظهر اصلا قطع شد،ظهر فردا شروع شد،با این حال بازم اون روزی ک قطع شده ح ...

دختر جون مُردی انقدر استرس گرفتی

مهم نیست یک روز اینور ، اونور 

از روزی که گفتن شروع کن به مصرف داروهات و توکل کن به خدا 

انشالله دلت آروم بگیره که هنوز قدم اول رو هم ور نداشتی😉 تو بعد انتقال دیدن داری☺