2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
نرگس  جان 😥😥😥😥😥😥😥 میدونی چقدرصبرکردم تانوبتم برسه.!!!!😭😭هنوزنوبتم ۲۳ بهمن بود.بایه ت ...

میدونم من خودم بابدبختی وقت گرفتم اونم از عرفان

بعد با کلی جنگولک بازی از مطب وقت گرفتم رفتم که اونم اصلا دکتر مطب نبود

وقت عرفانم زمانی بود که آزمایش بارداریم مثبت شده بود! وقتم رو دادم به یکی از بچه های همینجا

من پیش دکتر نیرومنش رفتم

دستش برام خوب بود خداروشکر ولی راستش راضی نیستم

چون اونم تو داروها اشتباه میکنه و یکبار اشتباهش و اینکه رو اشتباهش پافشاری کرد باعث شد خونریزی کنم و نزدیک بود جنینم رو از دست بدم

بعدم خیلی گرون میگیره

راستش من نزدیک دوسال هی دکترهای مختلف رفتم و دوسال هم موش آزمایشگاهی اشتباهات پزشکا بودم

خیلی اذیت شدم و به همین خاطر یکسال به کل درمان رو ول کردم

الان هم واقعا خدا بهم رحم کرد که انتقالم گرفت چون حتی انتقالم هم خیلی بی دقت انجام شد

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما خارجی پیدا کن خیلی فرق داره من بار اول بابت ایرانیش منفی شدم ضخامتم با مصیبت بالا رفت

واقعا؟اخه عزیزم من ضخامتم توی شرایط عادی مشکلی نداشته ها.یعنی ممکنه نره بالا؟من مثلا اوندفعه روز سیزده پریودم بدون هیچ دارویی ضخامتم ۷ و سه خطی‌بود! البته بعید میدونم خارجیشو‌ پیدا کنم

شنیدم سخت گیر میاد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خب اخه میگم از بعدازظهر تا فرداظهر اصلا قطع شد،ظهر فردا شروع شد،با این حال بازم اون روزی ک قطع شده ح ...

اولا که زیاد مهم نیست همونطور که ال دی خوردی بقیه داروهاتم استفاده کن اگه خیلی شک داری زنگ بزن بپرس ولی به نظزم زیاد توجه نکن توکل به خدا انشاالله مشکلی نیست

خدا جونم شکرت...
بعد متخصص ایمنی نظرش به سرم بود؟کاشکی جواب آزتو پیش توکلی میبردی نشون میدادی

سلام ثمین جون خوبی عزیزم ، انتقال دادی ؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
خوبی تو دختر؟؟؟ دلم تنگ شده بود برات.بهتری؟؟ چیکارامیکنی؟

مامان آینده جان نمیدونم ازت پرسیدم یا نه، آزمایشای ایمنی ام گفته بودی برات نوشتن؟ انعقادی رو گفتی از آزمایشت فهمید

عزیزم به این فکرکن که صلاحت این بوده شاید اگرالان انتقال میدادی منفی میشدی وتحمل اون برات سخت ترازکن ...

واقعا همینطوره.اولش برام سخت بود.اخه شوهرم به خونوادش هم گفته که اومدیم برای اینکار.همش میگفتم حالا چجوری جواب تک تکشونو بدم.اصلا حوصلشونو نداشتم.بعدش فکرکردم با خودم گفتم فاجعه ای رخ نداده که.خداروشکر دکتر قبل انتقال سونوم کرد.حتما یه چیزی میدونسته که انتقال نداده دیگه

ان شاالله کمتر از دوماه دیگه برمیگردم.چون همین روزاس که پریود شم.پریود بعدیم باید بیام ان شاالله.التماس دعا گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی قربون مامان مهربونت😚😘 من که بعد پانکچر زود پریود شدم. شیافم ک داشتی.. احتمالش هست زودتر بشی ...

عزیزدلمی.خب خداروشکر.یه قدم نزدیکتر شدم😍😂😘

خوبی عزیزم ؟؟ ساعت چن وقت سونو داری ؟

قربونت گلم ساعت ۹:نیم ولی نفر زیاده شاید دیرتر صدام بزنن خدا خودش کمک کنه تمام تلاشم رو کردم تا دیروز لوبیا خوردم شدم شبیه لوبیا  خودمو دلداری میگم اگرم نشد طبیعی اقدام میکنم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اگه منظورت سینافکت هست من یه بار 20 دوره شروع کردم دفعه های بعدش دوم پریودیم نگران نباش برای ال دی و ...

آره منظورم همینه.وای ممنونم ازت 🙏🙏🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اولا که زیاد مهم نیست همونطور که ال دی خوردی بقیه داروهاتم استفاده کن اگه خیلی شک داری زنگ بزن بپرس ...

مممونم ازتون🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
فدات عزیزم  اخه من خوندم خیلی عوارض داشت ترسیدیم  تا ساعت ۹ نرسیده بودیم خونه درصورتیکه ...

من دور ناف زدم مثل گونالِ

درد نداره...

نمیدونم برای شما بازو بهتره یا شکم

ولی دور ناف کلاً جذب بیشتره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

ننه آینده کوجایی عزیزوم عاقا من چندبار امتحان کردم داخل جستجو تلگ ولی چیزی نمیده

نمیدونم شاید من بلند نیستم 

بقیع بچه ها اومدن ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸