2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
عزيزم فرقي نميكنه دوره ات چند روزه است دقيق ١٤ روز بعد از انتقال آز بتا مينويسن

خوبی تو دختر؟؟؟

دلم تنگ شده بود برات.بهتری؟؟

چیکارامیکنی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
*‍****** @تورک_آنا      خانم های عزیز کمک من آزمایش ایمنی وانعقادی دادم وا ...

سهیلا جون من هفته قبل رفتم غیر سی دی مارکرا بقیه موارد واسم نوشتن هزینه آزهام یک میلیون و پانصد شد 😔😔آزمایشگاهها ی دولتی بعضی مواردشو نداشتن 

پرولاکتین هر روز میتونی انجام بدی فقط ،حداقل دوساعت بعد بیدار شدنت آزمایشگاه باشی،وپیاده روی نکنی و ورزش همینطور ن ز د ی ک ی همینطور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها استرادیول من ایرانیه.فرقی نداره؟کیا ایرانی داشتن؟اگه‌ خارجیش بهتره و پیدا میشه تا خارجیشو بگی ...

عزیزم حتما خارجی پیدا کن خیلی فرق داره من بار اول بابت ایرانیش منفی شدم ضخامتم با مصیبت بالا رفت

خوبی تو دختر؟؟؟ دلم تنگ شده بود برات.بهتری؟؟ چیکارامیکنی؟

ممنون عزيزم 

الهي شكر

ميگذرونم البته با سختي

ولي چاره اي نيست

مرسي كه احوالپرسمي خواهرم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها استرادیول من ایرانیه.فرقی نداره؟کیا ایرانی داشتن؟اگه‌ خارجیش بهتره و پیدا میشه تا خارجیشو بگی ...

عزیزم از منم ایرانیه.نگران نباش. تنها داروی ایرانیه که کارش خیلی خوبه😁

از الان مگه باید بخوری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم حتما مامان شدی دیگه😍  من که دلم روشنه برات😊 اصلا به گرید جنیناتم فک نکن عزیزم توکل کن ...

واااای مرسی عزیزم❤🍀🍃

نه اتفاقا فک نمیکنم،گرید مهم نیست ،خواست خدا مهمه❤

اصلا تا الانم دکتر نمیگفت اصراری نداشتم بدونم.مرسی فدات شم.😙

ممنون عزیزدلم.صد در صد همینطوره.فقط‌ یه ذره توضیح دادنش به مامانم سخته😂مرسی عشقم.ان شاالله به زودی ...

الهی قربون مامان مهربونت😚😘 من که بعد پانکچر زود پریود شدم.

شیافم ک داشتی.. احتمالش هست زودتر بشی 🍃

ممنون عزيزم  الهي شكر ميگذرونم البته با سختي ولي چاره اي نيست مرسي كه احوالپرسمي خواهرم

ایشالا هرروز بهتر شی گلم.

انتقال ندادی خواهری؟

ممنونم عزيزم عزيزم تو خصوصي بهت پيغام دادم فك كنم نخونزي

الان خوندم عزیزم❤