2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
دقيقا هفته دهم و سه روز وقت سونوى غربالگرى دارم و هفته يازده و دو روز وقت آزمايش غربالگرى براى تو ه ...

غربالگری سونو و آزمایشش باید حتما یکروز باشه ها 

یعنی فاصلهاش بیشتر از ۲۴ ساعت نباشه

معمولا هم هفته یازده به بعد انجام میدن

مطمئنی اشتباه نمیکنی؟

خدایا شکرت
آناجان خانم ها برآزمایش پرولاکتین،باید سوم پری آزمایش بدیم؟ 

نه فرقی نمیکنه من روز ۱۷سیکلم دادم روز ۲

۱سیکلم دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فرقی نمیکنه من روز ۱۷سیکلم دادم روز ۲ ۱سیکلم دادم

خدا خیرت بده جواب دادی😘

لطف میکنی اگه جواب سوال بعدی م ر هم میدونی بگی بهم؟ ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
غربالگری سونو و آزمایشش باید حتما یکروز باشه ها  یعنی فاصلهاش بیشتر از ۲۴ ساعت نباشه معمولا ه ...

آره عزيزم مطمينم 

كلا سيستم خارج از كشور با ايران سر خيلى چيزها متفاوته و بابت اين مساله كه حتما يه روز يا چند روز سونو و آزمايش نسبت به هم ديرتر باشه اصلا حساسيتى ندارن 

آفرین 🤗 ایشاله روزی خودت 😚سبز سبز بشی ایشاله

مرسی عزززیزم🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا من که کارت فریز جنین گرفتم یادم نیست گریدشون مشخص بود یا نه....

آخه میدونی عزیزم...

من سه شنبه پیش پریود شدم صب، و شب رفتم دکتر.

سونو شدم و خداروشکر خوب بود همه چی.🤗

استرادیول و بقیه داروها تجویز شد،تا ایشالا دوباره یکم برم سونو.

دکترم گفتن ۸یا ۹دیماه ایشالا انتقالمه😍 دیگه مامان شدنم نزدیکه آنا جون🍀

بعد من به دکتر گفتم میشه یه نی رو باز کنن. اخه یه نی ۳تایی دارم یدونه ۴تایی.دکترم گفتن صبح چهارشنبه،زنگ بزن آبان، عمل دارم تا ببینم جنین ها چطورن.

منم خواب بودم دیر تماس گرفتم،شانس هنوز دکتر بود.یه خانومی اسمم و شماره فریزم رو پرسید و گفت گوشی دستت. تقریبا دو دقیقه ای طول کشید،صدای دکترم میومد که وارد جایی شد و سلام کرد و تاریخ عمل میدادن.بعد خود دکتر گوشیو گرفت و گفت عزیزم جنین هات مثل همن تقریبا،گریدaوabان.زیاد فرقی نداره کدوم نی باز شه.باز اومدی مطب صحبت میکنیم.

بعد با خودم گفتم حتما روی نی یا یجایی یادداشت شده دیگه‌.

چون تو برگه فریز فقط تعداد نی و تعداد جنین هست.

اولین بار بود گرید جنین هام رو میفهمیدم😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من روزی دوتا هاش ام جی میزدم, گنال هم سه روز روزی 75واحد زدم وقتی رفتم سونو گفت اصلا خوب نیست کرد رو ...

واسه من روزی۱۵۰ گنال با یکی هاش ام جی 

ممنون گلم،انشالله تا چند روز دیگه همینجا جشن. مثبت شدنتو میگیریم😍😍😍😍😘😘😘😘😘

آخه میدونی عزیزم... من سه شنبه پیش پریود شدم صب، و شب رفتم دکتر. سونو شدم و خداروشکر خوب بود همه چ ...

عزیزم حتما مامان شدی دیگه😍 

من که دلم روشنه برات😊

اصلا به گرید جنیناتم فک نکن عزیزم توکل کن بخدا انشااله

که همونی که میخوای بشه🙏

خدایا...شکرت😍
عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن تو خصوصی بهت بگم😙

دوست عزیزم درخواست رو قبول کردم بازم ممنون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
دکترت کیه؟

سی دی ها و ایمنی رو متخصص ایمنولوژی نوشته جواب بردم دکتر عارفی دید و یکسری آزهای ژنتیک و اتعقادی و ایمنی مجدد نوشته امروز انجام دادم ،انشالله خدا بخاد اواخر ماه آینده انتقال دارم

بچه ها برا من انتقال ندادن!قبلش سونو کرد گفت یکم مایع ازاد میبینم.انتقال ندم بهتره.گفت این پریود نه ...

عزیز دلم ایشالا خیری توش هست. 

جنین هاتم مبارک مامان❤🍃🍀

عزیز دلم ایشالا خیری توش هست.  جنین هاتم مبارک مامان❤🍃🍀

ممنون عزیزدلم.صد در صد همینطوره.فقط‌ یه ذره توضیح دادنش به مامانم سخته😂مرسی عشقم.ان شاالله به زودی مامان شی😍راستی بچه ها ممکنه بخاطر داروها این سری زودتر پریود شم؟در اصل باید ۱۰ دی بشم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم