2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046481 بازدید | 684515 پست
سلام عزیزم من این چند روزه تمام پیام هاتو خوندم و خیلی برات دعا کردم و دلم خیلی خیلی روشنه که قلب کو ...

فدات بشم ..ممنون از حرفای امیدوار کنندت ..

توکل بخدا ..

انشاالله که تو هم به حاجت دلت برسی گلم .

بازم ممنون ..😘😘

خداروشکر عزیزم .ان شالله بزودی میایی مثل رویا جون خبر میدی که قلب نی نی هاتو دیدی😍 ما منتظر اون روز ...

ممنون عزیزم .

انشاالله ..

همچنین از شماها خبرای خوب و مامان شدنتون عزیزم .❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشام پر اشک شدن..... خدایا به عظمتت قسمت میدم چشمای پر امید دوستمونو پر امیدتر بکن.... معجزتو بذار ...

فدات بشم .انا جون ..آنای خوش قلب ..

خدا فرشته ها تو واست نگه داره عزیزم ..با حرفات امید رو زنده کردی تو دلم ...❤❤❤

..انشاالله .توکل بخدا ..

آناجان

خانم ها

برآزمایش پرولاکتین،باید سوم پری آزمایش بدیم؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خاکستری جان شما آمپول تحریک تخمدان چه ساعتی میزدین؟ من گونال دارم با اچ ام جی یا همون منوتروپین

عزیزم من فقط پیورگان داشتم اونم عصرا ساعت ۵ میزدم دور ناف

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام،ممنون عزیزم داشتم دیونه میشدم که کی بزنم این دکترها که هیچی نمیگن با این آمپولها چندتا تخمک دا ...

من روزی دوتا هاش ام جی میزدم, گنال هم سه روز روزی 75واحد زدم وقتی رفتم سونو گفت اصلا خوب نیست کرد روزی150واحد,18تا تخمک ازم گرفتن ولی فقط 7تا جنین شد, جنین شناسم گفت 8تا از تخمکهات از بس رسیده بود تا به ما برسه خراب شد از 10تا 7تاش جنین شد که اون ماه هایپر شدم انتقال ندادن ولی15روز پیش 3تا جنین مورولا انتقال دادم, ان شا الله موفق میشی عزیزم به امید تخمکای تپل مپل و نی نی های خوشگل و ناز دوست خوبم

نه والا حرف دلمو میگم عزیزم🌸🌸🌸

ممنون

چشم🌹🌹🌹

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم والا چی بگم؟ آندومتریوز نداشتی؟

نه عزیزم دردم تموم شد ولی دیروز رفتم معاینه اخه یکم علایم عفونت داشتم.گفت زخم دارم و گفت عفونتت خیلی کمه.پماد داخلی داد.

انا جون بنظرت بهمن برم انتقال یا بعضیا میگن فرودین بهتره

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
والا دیروز ساعت  ۱۱صبح انتقال دادن به گفته ی جنین شناس دو تا جنین بلاست در حال متلاشی شدن توپ ...

والا علایم بارداری مثلا درد پری هست اما فرقش اینه خیلی مونده به پریود این دردا بوجود میاد که نشانه لقاح هست

بهش فکر نکن

منم میبینی علایم دارم فکر نمیکنم خیلی تابلوه وگرنه شک نمیکردم

مثلا سردرد شدید

دلدرد شدید

بزاق دهان زیاد

طپش قلب بالا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اشکال نداره دوستم بدنت اماده تر میشه و درصد مثبت شدنت میره بالاتر ۵تا جنین هم خیلی خوبه خدا رو شکر ...

نه عزیزدلم.فقط‌ بهم استرادیول داده.گفته سه تا در روز.منظورش همون صبح و ظهر و شام هست؟ممنونم از حرفات.اره هرچی خدا‌ بخواد‌.التماس دعا عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

*‍******

@تورک_آنا     

خانم های عزیز کمک

من آزمایش ایمنی وانعقادی دادم وانعقادی بودم هم هرتیزیگوتی هم هموزیگوت

حالا رفتم پیش دکتر ع ا ر ف ی

برام این آزمایش ر نوشته

البته پرولاکتین ر خودم گفتم بنویسه.

امامگرنه اینکه این دوفاکتوری که نوشته برام تاآزمایش بدم همون پرو ترومبین و بتا فیبروژن نیستن؟؟؟

مگه این دوتا فاکتور برای بررسی انعقادی نیستن؟

من که مشکل انعقادی م رو شده بود .چراباز برام بررسی انعقادی ر نوشته؟؟؟!!!

حالا من توسومین ماهی هستم که دارم ب۶ و ب۱۲ و آسپیرین میخورن.آیا باید قبل این آزمایشها آسپرین رقطع کنم؟ 

واینکه چندمدت آسپرین ر قطع کنم؟ 

بر پرولاکتین باید روز سوم پری برم؟ یاهرروزی میشه رفت؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم، میتونم بپرسم هر بار تخمک کشی چند تا جنین یا تخمک داشتید؟ 

بار اول ٧ تا تخمك داشتم كه ٦ تا جنين شد

بار دوم ٦ تا تخمك و سه تاش جنين شد 

دفعه سوم ١٤ تا تخمك ولي بازم سه تا جنين شد

بخاطر اندومتريوزم كيفيت تخمك هام خوب نبود

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

بچه ها استرادیول من ایرانیه.فرقی نداره؟کیا ایرانی داشتن؟اگه‌ خارجیش بهتره و پیدا میشه تا خارجیشو بگیرم

سلام. من بعد چهار روز لک هنوز هیچ دارویی کم و زیاد نکردم. فردا می خوام برم پیش یه دکتر دیگه که اونم ...

سلام

لک شما زیاد هست یا کم؟

منم امروز ۵ روزه لک دارم. شیاف ۴۰۰ روزی ۳ تا استفاده میکنم. بازم لک دارم

هر چیزی دکتر گفت منم راهنمایی کن. انتقال شما چندم بوده؟؟