2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
ســـلام به همگی امیدوارم حال همتون خوب و خوش باشه انشالله هیچ غمی نداشته باشید🙏🏻😍🌹 بانو جان واق ...

مرسی خواهر عزیزم والا راستش خودمم خیلی اطمینان دارم اینبار.خدا به دادم برسه یهو نزنه پس سرم بگه ثمین بشین سرجات تو برا مادرشدن ساخته نشدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم چی کشیدی عزیز ، منم از غروبی تنگی نفس شدید گرفتم دایم هم سرم بهم وصله ، خدا بهترین رو بزاره ت ...

قربون محبتت،ان شاء الله هممون عاقبتمون بخیربشه وحکمت خدا باحاجتمون یکی باشه.🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اره نشون میده .صد در صد .. همون خدایی که بعد سه بار منفی .مثبتم کرد . همون خدایی که با بتای سیصد د ...

سلام عزیزم من این چند روزه تمام پیام هاتو خوندم و خیلی برات دعا کردم و دلم خیلی خیلی روشنه که قلب کوچولوهات تشکیل میشه,یه جایی خوندم چند سال پیش که قلب حتما تشکیل میشه شاید برا بعضیا یکم دیرتر تشکیل بشه و بچه هایی که قلبشون دیرتر تشکیل میشه از هوش بسیار بالایی سرشار هستن,یکم بیشتر صبر کن عزیزدلم 

حتما قبلش برسی هات رو بکن برای پانکچر دیر میشه ولی برای انتقال نه. نمیدونم دوستم کی مجدد بهت اجازه ...

ممنون گلم از راهنماییت, خودم میدونم خیلی پایینه ولی شوهرم گیر داده که چون مرکز گفت از دومم انجام بدی حتما انجام بده دیشب از خونه مامانم اومدم ولی شوهرم نمیزاره هیچ کاری بکنم, خودم فقط بخاطر یه چیز شک دارم ولی به هیچکس هم نگفتم جمعه عصر ترشحاتم یه لک خون توش بود,امکانش هست مثلا روز 12لانه گزینی شده باشه؟ 

عزیزم خوشحال باش که دکترت توجه داشته ،بهش اعتماد کن این دوماه روی ماههای قبل ،من سال قبل علایم هایپر ...

ممنونم عزیزدلم.دقیقا بعدش به همین فکرمیکردم که اگه انتقال میداد و اون مایع ازاد مانع مثبت شدن میشد یا مثلا بعدش دردسر ساز میشد خیلی سخت تر بود.برای همین خداروشکر کردم بابت هر اتفاقی.حتما حکمتی داره این تاخیر

واقعا ناراحت شدم برات.چقد سخته ذوق و شوق مامان شدن اینجوری تموم شه.ان شاالله خیلی زود خدا برات جبران میکنه دوستم😘💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من هم داشتم. چرا نزنی  بزن دیگه...حتما لازمه که میدن مبارک باشه  انشالله با خبرهای خوب ...

فدات عزیزم 

اخه من خوندم خیلی عوارض داشت ترسیدیم 

تا ساعت ۹ نرسیده بودیم خونه درصورتیکه پنج و نیم اومده بودیم از نیکان بیرون 

الانم انقد خسته ایم که واقعا نا نداریم بریم بزنیم نمیدونم خودمون بزنیم یانه 

شما دورناف زدی ؟ من از پرستار پرسیدم گفتم شکمم تپله چکارکنم گفت بزن به بازو با زاویه چهلو پنج درجه

ممنونم عزیزدلم.دقیقا بعدش به همین فکرمیکردم که اگه انتقال میداد و اون مایع ازاد مانع مثبت شدن میشد ی ...

خاکستری جان شما آمپول تحریک تخمدان چه ساعتی میزدین؟

من گونال دارم با اچ ام جی یا همون منوتروپین

مرسی خواهر عزیزم والا راستش خودمم خیلی اطمینان دارم اینبار.خدا به دادم برسه یهو نزنه پس سرم بگه ثمین ...

قربونت برم حتما طمع مادرشدن رو میچشی و رحمتش شامل حالت میشه 🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خاکستری جان شما آمپول تحریک تخمدان چه ساعتی میزدین؟ من گونال دارم با اچ ام جی یا همون منوتروپین

سلام منم پن گنال اف و هاش ام جی میزدم ساعت 4تا6عصر من یکیشو 4میزدم یکیشو 6