2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
عزیزم خدا بخواد نشد نداریم..... وروجکای تو فقط باید صحیح و سالم بیان بغلت..... دیگه خودشون راه اوم ...

انشالله اینبار میان خودشونم میدونن مامانشون دیگه طاقت دوری نداره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون من پنج روز پیش پانکچر شدم حالا امروز ترشحات زیاد خونی دارم نمیدونم این پریودم حساب میشه یا ن ...

عزیزم منم ۱۳ سیکل پانکچر کردم ۱۷ سیکل پریود شدم

بعد پانکچر طبیعیه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط  یکی هست دیروز اینطوری بودم امروز بهترم

خوب یکی باشه، دوست داره از الان برا بچه هاشم یه طبقه بسازه آینده شونو تضمین کنه بعدا مستاجری نکشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم مشکل شمارو داشتم برای من خوردن نشاسته جواب داد شاید برای شماهم جواب بده،البته دکترمن صبرنک ...

عزیزم از چند سیکل شروع کردید به خوردن نشاسته؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
البته 1دونه جوجو    چرا زیر دلم تیر نمیکشه پس    

وا مگه باید حتما تیر بکشه؟من بار دوم اصلا تیر نمیکشید ولی بتام مثبت شد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم فکر کنم چند تا از دوستان بودن که زیر نظرشن.... بیان پستتو جواب میدن بازم تکرارش کن ایشاله جوا ...

ممنون عزيزم😘

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
انشالله اینبار میان خودشونم میدونن مامانشون دیگه طاقت دوری نداره

خاله هاشم عصیان کردن دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@نفسی835     @nagesiii     ممنونم عزیزاااای دلمممم😙

انتقال دادی خواهر؟

خاله هاشم عصیان کردن دیگه.....

فدای همه ی خاله هاش

سلام  دوستانی که آسپرین مصرف میکنید از چند وقت قبل انتقال شروع کردید؟

من ماه قبل از انتقال ال دی داشتم و گفته بودن آسپرین و اسیدفولیک رو با ال دی شروع کنم اما من یادم رفت یکی دو روز قبل اینکه پریود بشم وارد سیکل بشم شروع کردم. در واقع میشه گفت دو سه هفته قبل انتقال آسپرین رو شروع کردم

فدای همه ی خاله هاش

خدا نکنه....

بیان خاله آنا فداشون.....

آنا جون سلام خوبی بچه های گلت خوبن ...عزیزم خدا قوت...آنا جون من در مورد زایمان و بیمارستان با طرازی ...

عزیزم هر بیمارستانی که دوست داری برو واز همون اول بگو بیهوشی می خوای وترس شدیدیا فوبیا از زایمان بابی حسی داری مجبورن قبول کنند

سلام بچه ها  كسي از دكتر البرزي خبري نداره؟ آخه من شيراز نيستم ميخواستم برا انتقال نوبت ب ...

عزیزم تلفن رو جواب میدن........روزای فرد.....شماره جدید رو دارید؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،