2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
آها مگه اونا آمپول ازاد سازی نیستن 

چرا هستن اما کاربردای دیگه هم دارن...

هورمون بارداریه.....

احتمالا تزریق میکنن که محیط رو برا جنین شبیه سازی کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جوونم شما کجا با دکتر طرازی ویزیت شدین منظورم ابن سینا یا مطبش؟من امروز ابن سینا وقت داشتم ...

عزیزم من مطب میرفتم....

مرکز راحت نبودم و دوست داشتم همه جوره با یه دکتر طرف باشم....

احتمالا اونام که گفتن چرا، شاید میخواستن ببینن چرا باهاش وقت گرفتی و مزیت خاصی داره یا نه....

یا اینکه شایدم تجربه خوبی نداشتن گفتن....

نمیدونم....

ولی من کلا ازش راضیم و مطبم که میرفتم خیلی وقت میذاشت و تمام سوالامو جواب میداد و حس خوبی بهش داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردمممم.ان شاالله وروجکمون تب نکنه و زود زود خوب شه.مرسی که با وجود مشغله های فکری و وجود دوتا ...

فدات عزیزم....

بازم به لطف دعاهاتون شکر خدا پسرم تب نکرد...

امروز جواب انتقال مو گرفتم منفی شد خسته شدم برای شماها دعا میکنم حتما یه نی نی خوشگل بهتون بده

متاسفم عزیزم.

ایشالا معجزه خدا قسمتت بشه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها کسی بیداره؟قبل انتقال میشه صبحونه خورد دیگه؟

بله عزیزم نوش جونت....

ای جانم خاله قربونش  انشالله که الان دارم برات مینویسم در خواب عمیق همراه با آرامش باشی و پس ...

عزیزم فدات....

دقیقا این ساعت خواب بودم....

ساعت یک همسر مهربون شیفتش شروع شد و من تا سه خوابیدم.....

عزیزم والا اگه پریودت قبل از ظهره معمولا اون روز روز اوله.... نه که فرداش روز اوله.... قانون ۲۴ سا ...

مثلا دیروز ظهر ساعت۱ اومده.تا بعدازظهر هم بوده اما دیگه شب نبوده امرز صبحم نبوده اصلا.ساعت ۱۱امروز دیگه یکسره شروع شده.حالا من امروز رو گفتم روز اول.دیروز که قطع شده رو حساب نکردم  الان چیکارکنم

خب معلرم نیس روز اولش کدومه من اون روزی ک با دردام شروع شد رو گفتم روز اول

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها.من اومدم تا يه توصيه بكنم به همه كسايي كه انتقال دارن،يا دادن. فكر منفي ممنوع.داروم رو ...

عزیزم دقیقا منم میخواستم همینو بهت بگم گفتم بذار یه کم بگذره بعد.....

خوشحالم که خودت به نتیجه رسیدی.....

گلم اگه خدا بخواد همون یک دونه میگیره و میشه یه اولاد صالح اگه هم خدا نخواد صدتا جنین با کیفیت بزاری ...

عزیزم درسته ماها این ورشم سختی میکشیم اما بغلش کنی تازه میفهمی سختی یعنی چی....

تازه میفهمی جونت به جونش بند باشه یعنی چی؟

تازه میفهمی دردش درد بی امونت میشه یعنی چی.....

پس برا مادری که مادری کنه(چون بعضیا اصلا مادری نمیکنن فقط به دنیا میارن)، بهشتش شادی و موفقیت بچه هاشه....

گلم اگه خدا بخواد همون یک دونه میگیره و میشه یه اولاد صالح اگه هم خدا نخواد صدتا جنین با کیفیت بزاری ...

حتی به نظرم بهشت از شیر مادر حلالتره برا مادرایی که به دنیا نیاوردن ولی مادری کردن.....

انا جون من پنج روز پیش پانکچر شدم حالا امروز ترشحات زیاد خونی دارم نمیدونم این پریودم حساب میشه یا نه برم مطب

بیمارستان زنگ زدم گف پریود حساب میشه اما اخه دوهفته مونده

خیلی گیج شدم

خدایا شکرت خدای مهربونم هزاران سپاس برای داشتن دختر زیبایی که بهمون هدیه دادی
انشالله همینطور باشه آناجون.راستی دوتا جنین بلاست انتقال دادم.دکتر گفت کیفیت جنین ها خیلی بالا بود گ ...

یعنی خواسته بگه خوبن....

داشتن آماده لانه گزینی میشدن و شخم زدن برا خونه سازی.....

انا جون من پنج روز پیش پانکچر شدم حالا امروز ترشحات زیاد خونی دارم نمیدونم این پریودم حساب میشه یا ن ...

عزیز دلم طبیعیه.. من خودمم یه هفته بعد پانکچر پریود شدم. یعنی تا موعدم مونده بود.

نگران نباش❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها کی امروز آز داشت ببخشید من اسما رو یادم نمیمونه آلزایمر گرفتم فک کنم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین