2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  دوستانی که آسپرین مصرف میکنید از چند وقت قبل انتقال شروع کردید؟

عزیزم برای من رویان توی برگه نوشته بودن اسپرین و انوکسان از روز انتقال شروع بشه. بعد برای بکی از سونو هام چون روز تعطیل بود رفتم پیش همین دکتری ک فردا میخوام برم ببینم نظرش چیه. دیدم بیماراش از شروع اخرین سیکلشون آسپرین شروع کردن منم گفتم بهش ک من شروع نکردم گفت نظرات متفاوته من از شروع سیکل میدم تو هم میتونی از الان بخوری. منم از همون روز که نهم سیکلم بود شروع کردم. دو روز قبل انتقال ک اومدم رویان از ماما پرسیدم ک از کی اسپرین رو باید شروع کرد؟ گفت ما وقتی استرادیول سه تایی میشه شروع می کنیم

سلام بچه ها  كسي از دكتر البرزي خبري نداره؟ آخه من شيراز نيستم ميخواستم برا انتقال نوبت ب ...

راستی عزیزم دکتر هستن اگر تایم انتقالت هست بیا یعنب دارو خوردی؟؟؟حتی مطب نباشه بخاطر ناخوش احوالی ممکنه مطب نیاد.....بیمارستان دنا روزای زوج هستند.....مثلا من خودم شنبه پیش خود دکتر ای یو ایم رو تو بیمارستان انجام داد اما یکشنبه تو مطبش خانم دکتر صمصامی تزریق رو انجام داد....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم تلفن رو جواب میدن........روزای فرد.....شماره جدید رو دارید؟؟؟؟

آره عزيزم هر چي دارم زنگ ميزنم جواب نميدن 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
راستی عزیزم دکتر هستن اگر تایم انتقالت هست بیا یعنب دارو خوردی؟؟؟حتی مطب نباشه بخاطر ناخوش احوالی مم ...

از  بندر ميخوام بيام شيراز داروهاي انتقال رو برام بنويسه. از ساعت دو دارم مطب زنگ ميزنم كسي جواب نميده تو سايت دكترتو هم هيچ نوبتي نداده و نوشته به علت عدم حضور دكتر نوبت دهي امكان پذير نيست

شما شنبه قبل iui رو انجام دادين؟

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
فدات خوبم بازم انتقال و بازم ثمین و کمردرداش.بازم اسپاسم شکم.من نمیدونم چمه اخه.از روز اول اینجوری م ...

ان شاءالله همه اینا نشونه مامان شدنه من هفته اول همه نوع علائمی داشتم هفته دوم فعلا خبری نیست بعضی وقتا یادم میره انتقال دادم

خدایا شکرت😙
عزیزم برای من رویان توی برگه نوشته بودن اسپرین و انوکسان از روز انتقال شروع بشه. بعد برای بکی از سون ...

ممنون دوست عزیزم .منم رویان میرم .

مثل اینکه اینجوری نمیشه باید برم تا دکترم ببینه چی میگه

دو روزه هر چقدرم تماس میگیرم نمیتونم نوبت بگیرم کلافه شدم فرداباید برم بین مریض ویزیت بشم.

استرادیول برای بالا رفتن ضخامت میدن؟

اگه اینجور باشه فک نکنم من داشته باشم چون ضخامتم زود میره بالا .تو سیکل قبل پانکچر روز ۱۰پری صخامت ۱۵بود و روز ۱۲گفت ضخامت ۳خطی

چقدر دلگرمم اینبار.هانا باورت نمیشه حتی یک صدم هم شک ندارم همش میگم قطعا خدا ی کادوی خوب میده بهم تو ...

حتما همينطوره عزيزدلم🙏🏼💕🌸الهى كه دلت و دل همه منتظرها شاد و پر از آرامش بشه به زودى زود

خبرشو ندارم فقط يه بار ديدمش اين جمعه قراره برم ببينمش ايشالا همه چى برام من و همه مامانها و منتظرها به عالى ترين حالت پيش بره🙏🏼🌸😘