2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
من تیروییدم لب مرزه خطریه شیر سویا برام

من همیشه وقتی سرما میخوردم نشاسته رو اول تو کمی آب سرد حل میکردم و بقیه لیوان رو آب گرم میریختم با نبات شیرین میکردم. خیلی هم دوست داشتم شاید اینطوری بتونی بخوری

ثمین من موقعی ک انتقال داده بودم ی آناناس تیکه کرده بودم هر روز ی تیکه کوچیک میخوردم ...ولی نمیتونم ...

خود آناناس بعیده اینجا پیدا بشه ولی کمپوتشو مامانم برام پخته اونو بخورم؟کاشکی دیروز از رشت میگرفتما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکماه قبل

مرسی مهربون 

دعا میکنم نی نی هات محکم به دلت  بچسبن و قلبشون ۱۲۰سال بتپه😍😍😍😘

خاکستری جون امروز انتقال داری برات آرزوهای خوب ویه عالمه انرژی+++میفرستم😘

من همیشه وقتی سرما میخوردم نشاسته رو اول تو کمی آب سرد حل میکردم و بقیه لیوان رو آب گرم میریختم با ن ...

اصلا من هربار سر انتقالم نشاسته رو توی اب میریختم میخوردم امروز صبحم طبق عادت خوردم همون لحظه برگردوندم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا ممکنه فردای انتقال لانه گزینی کنن؟

عزیزم خدا بخواد نشد نداریم.....

وروجکای تو فقط باید صحیح و سالم بیان بغلت.....

دیگه خودشون راه اومدنشونو انتخاب کنن من دیگه حالیم نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خود آناناس بعیده اینجا پیدا بشه ولی کمپوتشو مامانم برام پخته اونو بخورم؟کاشکی دیروز از رشت میگرفتما

آره عزیزم بخور ولی کم بالاخره انتقال دادی و ممکنه بدنت ب بعضی خوراکی ها الان حساس شده باشه

بریزم توی آب آناناس و نارگیل که مشکلی نیست؟

به خاطر کم کاریت نخوری بهتره.....

ولش کن تو دیگه مامان شدی رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی برای بیهوشی و رزرو اتاق نمیخواد دیگه قبلش با آبان هماهنگی انجام بدم؟ نکنه اونجام بیهوش نکنن

فکر نکنم عزیزم....

خوب دکتر که بهت وقت میده خودش هماهنگ میکنه و روز زایمان فقط اول وقت میری....

مگر اینکه شرایط اورژانسی پیش بیاد و جلوتر از وقت تعیین شده زایمان کنی.....

مال من دیگه یهویی شد دقیق نمیدونم.....

مرسی مهربون   دعا میکنم نی نی هات محکم به دلت  بچسبن و قلبشون ۱۲۰سال بتپه😍😍😍😘 ...

فدات خواهری انشالله

نمیدونم والا نگرانم ک نکنه بیهوش نکنن آخه میگن بیهوشی ب سختی بیمارستانها انجام میدن حالا آبان نمیدون ...

با دکتر صحبت کن توجیهت میکنه....

من باهاش در مورد بیهوشی صحبت کردم و دقیقا هم به این دلیل بیخیال نیکان شدم....

این دفعه رفتی حتما بهش بگو ببین چی میگه.....

آبان خصوصیه؟

بله....