2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046703 بازدید | 684539 پست
انا جون من پنج روز پیش پانکچر شدم حالا امروز ترشحات زیاد خونی دارم نمیدونم این پریودم حساب میشه یا ن ...

پريوده عزيزم چون داروهاي هورموني قطع ميشه مياد منم زودتر شدم از موعدم نگران نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بچه ها  كسي از دكتر البرزي خبري نداره؟ آخه من شيراز نيستم ميخواستم برا انتقال نوبت ب ...

عزیزم فکر کنم چند تا از دوستان بودن که زیر نظرشن....

بیان پستتو جواب میدن بازم تکرارش کن ایشاله جوابتو میگیری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان شما با لک بینی حمام می کنید؟؟

من موقع لک بینی کمتر میرفتم اما به نظرم اگه مجبوری تند تند برو ولی بیشتر از پنج دقیقه نمون.....

یعنی هر روز بری ضرر نداره ولی هفته ای یه بار بری یه ساعت تو حموم گیر کنی بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جون عزیزم انتقال دادی ب سلامتی الهی ک اینبار دلت حسابی شاد بشه خیلی دعا میکنم ک مثبت مثبت از او ...

آره خواهر دوتا بلاست عالی.فدای محبتت خدا پرنسستو صحیح و سالم بده بغلت انشالله و به خوشی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از دعای شما دوستان ان شا الله, اخه یک ظریب چند باشه که تاروز 15مثبت بشه

عزیزم یک یعنی هنوز هورمون ترشح نشده یعنی ممکنه ترشح هورنون تو خون دیر شروع بشه....

مثلا ممکنه یهویی فردا ۱۰۰ بشه....

نمیدونم از تصاعد هندسی چی میدونی یعنی جمله اول میتونه هنوز استارت نخورده باشه....

بله باید حتما بخوری ولی خیلی سنگین نخور خیلی با آرامش و لاکپشتی حرکت کن و تا انتقال دادن دستت رو بز ...

ممنونم که انقد بهم حس خوب میدی.هنوز نرفتم برای انتقال.التماس دعا عزیزدلممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شک نکن این دفعه تا نزایی ول کن نیستیممممممم....

چشم چشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسي آنا جان  آخه من بعضي روزها اصلا نميتونم مرخصي بگيرم از محل كارم از الان استرس گرفتم كه اگ ...

نهایتش اینه مرخصی از قبل نمیگیری.....

خوب پس مرخصی استعلاجی چیه؟

راحت میگی مریض شدم نتونستم بیام....

از دکترتم یه نامه برا استراحت میگیری همین.....

قبولم نکنن برا یه روز مریض بودن که نمیخوان اخراجت کنن!!!!!

اگه همچین محل کاری داری که نتونه برا یه روز بیماری باهات کنار بیاد چطور میخوایی ایشالله تو بارداریت ادامه بدی؟

ثمين مبارك باشه عزيزم انتقالت🌸💕بهترين حالت برات انتقال دادن ايمان دارم اين سرى بهت مى چسبن و تا ١ ...

چقدر دلگرمم اینبار.هانا باورت نمیشه حتی یک صدم هم شک ندارم همش میگم قطعا خدا ی کادوی خوب میده بهم تولدم.امیدوارم هیچکس توی زندگی طعم تلخ روزای منو نچشه تموم سختیا رو کشیدم ولی باز امیدوارم به لطفش.ان

قدر درشو زدم تا در رو برام باز کنه اینبار قطعا همون بار خواهد بود توکل برخدا.دردونت خوبه؟

بچه ها من دارم میرم برای انتقال گفتن همونجا توی اتاق عمل دکتر‌ بهمون تعداد جنینا رو میگه التماس دع ...

بسلامتی عزیزم انسالله نی نی های خوکشلت از امروز تا 9ماه میچسبن ب دلت ..پیش ب سوی مامانی شدنت  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان 

از کاربر مادر چه خبر؟چیکار کرد؟

من سر کارم نمیتونم همه ی پست ها رو بخونم. خیلی نگرانشم براش صلوات نذر کردم. 

ثمین جان عزیزم از حالا مادر شدنت رو تبریک میگن شک ندارم که خدا ایندفعه نی نی هاتو بهت میبخشه و دلت رو شاد میکنه. همیشه دعا گوت هستم. 

فدات خوبم بازم انتقال و بازم ثمین و کمردرداش.بازم اسپاسم شکم.من نمیدونم چمه اخه.از روز اول اینجوری م ...

عزیزم این دفعه بهشون فکر نکن....

انقدر بهشون محل نده از رو برن و تورو با ورجکات تنها بذارن از بارداریت حالشو ببری....

عزیزان من دیروز که روز 6انتقال بود دلدرد و کمردرد پریودی شدید داشتم و پهلوم هم انگارداشت سوراخ میشد ...

عزیزم خب جوجوها در تکاپو هستن دارن میچسبن ب دل مامانشوون دیگه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  از کاربر مادر چه خبر؟چیکار کرد؟ من سر کارم نمیتونم همه ی پست ها رو بخونم. خیلی ن ...

ممنونم خواهری امیدوارم همیشه سلامت باشی وزیر چتر خدا

من تیروییدم لب مرزه خطریه شیر سویا برام

نخور عزیزم....

بدون این جنگولک بازیا مامانی این دفعه.....