2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم درسته ماها این ورشم سختی میکشیم اما بغلش کنی تازه میفهمی سختی یعنی چی.... تازه میفهمی جونت به ...

انا جون.چقد حرفات شیرین بود چقد ب دلم.نشست  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم این دفعه بهشون فکر نکن.... انقدر بهشون محل نده از رو برن و تورو با ورجکات تنها بذارن از باردا ...

آنا ممکنه فردای انتقال لانه گزینی کنن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون سلام خوبی بچه های گلت خوبن ...عزیزم خدا قوت...آنا جون من در مورد زایمان و بیمارستان با طرازی ...

بله آبان بهتره به نظرم همون آبان انجام بده....

درسته نیکان شیکتره ولی منم به هیچ وجه نمیخواستم بی حس کنم....

در ضمن آبان دست خانوم دکتر بازه و شرایط اورژانسیم پیش بیاد خیالت راحته.....

برا نیکان از قبل اتاق خصوصی باید رزرو کنی فکر کنم چون به من که گفت اگه تصمیمت نیکانه زودتر بگو که هماهنگ کنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  از کاربر مادر چه خبر؟چیکار کرد؟ من سر کارم نمیتونم همه ی پست ها رو بخونم. خیلی ن ...

مادر قرار شد بره مرکز سونو داخلی انجام بده ببینم خواست خدا چی باشه.انشالله ک خوشخبرمیاد  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون سلام خوبی بچه های گلت خوبن ...عزیزم خدا قوت...آنا جون من در مورد زایمان و بیمارستان با طرازی ...

عزیزم آبان بیهوشت میکنن چرا نکنن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نخور عزیزم.... بدون این جنگولک بازیا مامانی این دفعه.....

بریزم توی آب آناناس و نارگیل که مشکلی نیست؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله آبان بهتره به نظرم همون آبان انجام بده.... درسته نیکان شیکتره ولی منم به هیچ وجه نمیخواستم بی ح ...

یعنی برای بیهوشی و رزرو اتاق نمیخواد دیگه قبلش با آبان هماهنگی انجام بدم؟ نکنه اونجام بیهوش نکنن

سلام  دوستانی که آسپرین مصرف میکنید از چند وقت قبل انتقال شروع کردید؟

من یکماه قبل

چقدر دلگرمم اینبار.هانا باورت نمیشه حتی یک صدم هم شک ندارم همش میگم قطعا خدا ی کادوی خوب میده بهم تو ...

عزیزم من حتی همش دارم تو حالت بارداری تصورت میکنم.....

قربونت برم که دیگه از یه لگنه درم رد نمیشی.....

بوسسسسسسسسس....

به دل نگیریا ولی جدی جدی اینجوری تصور میکنم انگاری که اتفاق افتاده.....

من که واقعا باور کردم و همش دارم اینجوری تجسمت میکنم.....

همسرتم حسابی ازت حساب میبره مگه جرات زاره بهت نه بگه؟

با وروجکای تو دلت یه چش غره برین بهش عمرا نه بیاره!!!!!

نمیدونم والا نگرانم ک نکنه بیهوش نکنن آخه میگن بیهوشی ب سختی بیمارستانها انجام میدن حالا آبان نمیدون ...

آبان خصوصیه؟

بریزم توی آب آناناس و نارگیل که مشکلی نیست؟

ثمین من موقعی ک انتقال داده بودم ی آناناس تیکه کرده بودم هر روز ی تیکه کوچیک میخوردم ...ولی نمیتونم بگم ک این خوراکی ها باعث مثبت شدن میشن  یا نه ولی یقین دارم فقط باید خدا بخواد ک ایشالا برای شما هم میخواد ک مادر بشی

سلام دوستان  از کاربر مادر چه خبر؟چیکار کرد؟ من سر کارم نمیتونم همه ی پست ها رو بخونم. خیلی ن ...

تا این پست که خبری ازش ندارم....

ایشالله که خوش خبر باشه....