2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
مبارکه دیونگی نداره........وقتی میگن نینی داری برو خوش باش خدا بخواد هر کاری کنی میشه😍

اخه مطمینم اشتباه میکنن من از ماه پیش ده بار سونو داخلی شدم یعنی چیزی ندیده دکتر؟؟ حالا گفت بازم ازمایشتو تکرار میکنیم ، اخه بعداز این همه دارو و پانکچر و دارو حاملگی معنایی نداره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اخه مطمینم اشتباه میکنن من از ماه پیش ده بار سونو داخلی شدم یعنی چیزی ندیده دکتر؟؟ حالا گفت بازم ازم ...

من فقط میدونم اگر خدا بخواد میشه.. . همونطور که حضرت مریم عیسی رو باردار شد....

بخودت استرس وارد نکنه.....یه آزمایش میکنی دوباره

ایشاله بهترین ها برات رقم بخوره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دو روز بعد از ای یو ای کم کار کردم بعدش طاقت نیوردم همیجور کار میکنم تمیزکاری خونه...بازی با پسرم در حد فوتبال و کشتی😉.تازه مهمونداری

امیدم بخداست اگر بخواد میده مطمئنم ....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی عزیزم خداشاهده مرگ رو به چشمم دیدم ما طبقه چهاریم انقدر ظهر جیغ کشیدم از درد همسایه طبقه اول او ...

عزیزم منم ۴بارهایپرشدم که هر دفعه حالم بدترازبارقبل میشد من هردفعه تایک هفته روزی۱۰تا سفیده تخم مرغ میخوردم(این توصیه دکترکشاف تو پانکچراولم بود و واقعا جواب میداد)،به یه نفربگو برات انواع کوکو یاسالادالویه یااملت باسفیده درست کنه مثلا کوکوی مرغ باسفیده عالیه ،من یه روز کوکوسبزی میخوردم یه روزسیبزمینی یه روز نیمروی تنها...تو پانکچرآخردکترم بهم پودرپروتیین داد که دیگه  اینبارسفیده نخوردم  وفقط پودرپروتئین منو سرپاکرد و۳روزبعدکه سونو دادم هیچ علائمی ازهایپری نبود البته من هربارسرم آلبومین هم داشتم که اونم عالیه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
شما در طول بارداری تحت نظر شمالی هستی هنوز؟؟؟ کار زایمان هم میکنه؟

مطب داره من هنوز مطبش نرفتم ان شاءالله مثبت بشم شاید برم تحت نظرش زایمان هم میکنه دیگه حتما

خدایا شکرت😙