2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست

آنا جونم...

آبان که جنین هامون رو فریز میکنه،روی اون نی (یا هرچی که جنین توشه) گریدهارو مینویسه؟

یا بعد ذوب شدن گریدش معلوم میشه‌...؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بچه ها کی امروز آز داشت ببخشید من اسما رو یادم نمیمونه آلزایمر گرفتم فک کنم.

ننه قندی که اصلا رفت که بیاد‌ ایشالا مشغول شادی باشه🍃

تا جایی که میدونم نادی جون و باران جون هنوز مونده تا آزمایشون.

مریم مادر و گندمک هم که آی یو آی کردن هنوز نوبت آزمایششون نیست.

خاکستری جون و درناز هم که انتقال دارن امروز.

تینا جونم منفی شدن😢

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اینا ب کنار .نگرانم ک تا ۱۸ پری ضخامتم بالا نره اون موقع داغون میشم

عزیزم شما میگی ضخامت رحمت پایین بوده ،تواین شرایط اصلا بارداری صورت نمیگیره خیالت راحت

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیز دلم طبیعیه.. من خودمم یه هفته بعد پانکچر پریود شدم. یعنی تا موعدم مونده بود. نگران نباش❤

مرسی عزیزم از راهنماییت خیالم کمی راحت شد 

پس طبیعی هس

خدایا شکرت خدای مهربونم هزاران سپاس برای داشتن دختر زیبایی که بهمون هدیه دادی
حالا اینا ب کنار .نگرانم ک تا ۱۸ پری ضخامتم بالا نره اون موقع داغون میشم

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم برای من خوردن نشاسته جواب داد شاید برای شماهم جواب بده،البته دکترمن صبرنکرد تا آندوم خوب رشد کنه وبه۶که رسید انتقال داد

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
حتی به نظرم بهشت از شیر مادر حلالتره برا مادرایی که به دنیا نیاوردن ولی مادری کردن.....

🌸🌸🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷🌷

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم فدات.... خوبیم.... از خواب دارم میمیرم.... اما باید بیدار بمونم.... وروجکم واکسنشو زده و م ...

عزيزم فدات 

خدا روشكر ك خوبيد 

خواب نگووووو ك من اينقدر خواب دوستم 

از الان تو فكرم برا ان شاءالله سال ديگه ك بچه م بياد بغلم از طرفي پسرم مدرسه باشه با شب بيداري 😄

شب نديدم ك برا پسر كوچولوي نازت دعااا كنم😘 

اما ان شاءالله ك الان آرومه و تب نداشته باشه واقعا اين واكسنا خيلي اذيت كننده هستن خدا سلامتي بده به همهي بچه ها و مامانا 

خوب خداروهزار مرتبه شكر ك حالشون خوبه ان شاءالله تمام منتظرااااا مشغول همچين روزاييي باشن درگير خوشي هاي نيني الهي آمين 😍❤️😘 

بچه ها من دیونه شدم از دست این دکترها امروز اومدن گفتن بتات مثبته حامله ایی😯😯هرچی میگم hcgزدم میگفت ربطی نداره 😒 همینم کم بود توی این حال و روز 😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
کیسه ی اب گرم بزار رو شکمت 

درمورد روز پریودم سوال پرسیدم.وای خدانمیدونم رفتم سونو روز دومم بوده یا روز سومم.من بهشون گفتم دوم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ننه قندی که اصلا رفت که بیاد‌ ایشالا مشغول شادی باشه🍃 تا جایی که میدونم نادی جون و باران جون هنوز ...

آفرین 🤗

ایشاله روزی خودت 😚سبز سبز بشی ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم درست میگی حالا کیفیت هم نگن اشکال نداره.ولی بدونم جنین دارم یا نههه😐هیچی‌نمیگن اخه

عزيزم حق داري 

خدا ازشون نگذره نميدونن ك تو دل ما چ خبره 

ان شاءالله ك جنين هست و امروز مياريييشون ور دلت 

آخ عزيزم چ حس خوبي داره 😍

ان شاءالله ك جنينت بيادو تا آخر عمرت همدم و چراغ خونت بشه الهي آميييين ❤️

بچه ها من دیونه شدم از دست این دکترها امروز اومدن گفتن بتات مثبته حامله ایی😯😯هرچی میگم hcgزدم میگف ...

مبارکه دیونگی نداره........وقتی میگن نینی داری برو خوش باش خدا بخواد هر کاری کنی میشه😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،