2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
بچه ها من دیونه شدم از دست این دکترها امروز اومدن گفتن بتات مثبته حامله ایی😯😯هرچی میگم hcgزدم میگف ...

😍😍😍 ای جانم..خداروشکر.مبارکه❤❤

منم هایپر شده بودم دکتر گیر داده بود شاید بارداری ولی من میدونستم که نیستم چون ماه قبلش ال دی خورده بودم و تو دوران داروهای پانکچرم نزدیکی نداشتم.دکتر میگفت خیلی مورد اینطوری داشتیم که باردار بودن...تو هم از اون دسته ای دیگه ...مبارکه دختر 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مطب داره من هنوز مطبش نرفتم ان شاءالله مثبت بشم شاید برم تحت نظرش زایمان هم میکنه دیگه حتما   ...

اهی

من فکر کردم مطب میرفتی......

آخه دکتر البرزی و عمویی زایمان رو میگن انجام نمیدن🤔خواستم ببینم شمالی چطوره؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مطمینم اشتباه میکنن من از ماه پیش ده بار سونو داخلی شدم یعنی چیزی ندیده دکتر؟؟ حالا گفت بازم ازم ...

تبسم جان بعد مصرف داروهای تخمک کشی نزدیکی داشتی ؟

اره سارا جونم مثل همن...من فقط فولیک اسیدو داشتم و اسپرین و ال دی اونم ماه قبل...الانم که باید برم ب ...

خوش خبر باشی الهی ...فولیک اسیدتو بخور.ضرر نداره که.اضافیش دفع میشه.کمبودش واسه نی نی خطرناکه

بچه ها من دیونه شدم از دست این دکترها امروز اومدن گفتن بتات مثبته حامله ایی😯😯هرچی میگم hcgزدم میگف ...

خب شاید واقعا باردار باشی وای انشالله ک طبیعی باردار شدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ننه قندی که اصلا رفت که بیاد‌ ایشالا مشغول شادی باشه🍃 تا جایی که میدونم نادی جون و باران جون هنوز ...

انشالله ک همگی با بتای تپل خوشحالمون کنن خصوصا ننه قندی ک امدوز آز داره اوناییم ک انتقال دارن بسلامتی انتقال بدن و مامان شن.تینا جونم انشالله ب حق پنج تن طبیعی باردار بشه و بتای منفیش جبران شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خداخیرت بده از نگرانی درم اوردی ، من نمیدونم چرا دکترها اون همه دارو میدن که اینهمه فولیکول و کیست ا ...

قربونت برم..انشاالله روزهای خوبی رو پیش رو داشته باشی عزیزم

نگران نباش گلم.دیگه اون درد نمیاد سراغت ...

من فقط میدونم اگر خدا بخواد میشه.. . همونطور که حضرت مریم عیسی رو باردار شد.... بخودت استرس وارد نک ...

واي گفتيا 

من قبل از انتقال اينم هميشه ملكه ي ذهنم بود

ك خدا حضرت مريم رو باردار كرد و قدرتشو نشون داد 

چرا ما نااميد باشيم 

من همه سعي خودم رو ميكردم و پله به پله ميرفتم بالا 

و ب خودم ميگفتم اگه شد خدايا شكر 

اگرم نشد حتما خيري بوده و بازم شكر واقعا اينا باور قلبيم شده بود و ميگفتم خدايا عاقبتم رو بخير كن 

يادمه رفتم وضو گرفتم ك قرآن بخونم چون پشت در اتاق عمل حوصله م سر رفته بود تا اومدم قرآن رو برداشتم خواستم باز كنم صدام زدن ، خوشحال شدم گفتم خدايا شكرت ك با وضو ميرم برا انتقال 😍خيليييبي اون لحظه حس خوبي داشتم كلا بدون استرس بودم 

ك خدا نعمتش رو شامل حالم كرد خدايا هزار مرتبه شكر 

ان شاءالله قسمت تك به تك منتظرااااا الهي آمين 

زن وقتي حرف ميزنه ، حرفاش تازه شروع ميشه از كجا ب كجا رسيدم 😬

آرزويه خوشبختي و موفقيت برا همتون دارم 😘

عزیزم منم ۴بارهایپرشدم که هر دفعه حالم بدترازبارقبل میشد من هردفعه تایک هفته روزی۱۰تا سفیده تخم مرغ ...

عزیزم منم روزی پنج تایی سفیده میخوردم تا چندروز اول اما یهو ازش زده شدم حتی اسمشم میاد حالم بد میشه ، به منم پودر پروتین داده ولی دوروزه جرات نکردم لب به چیزی بزنم فقط با سرم سرپام 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
مثلا دیروز ظهر ساعت۱ اومده.تا بعدازظهر هم بوده اما دیگه شب نبوده امرز صبحم نبوده اصلا.ساعت ۱۱امروز د ...

ببخشید من جواب میدم ولی دکتر من بهم گفت از زمانی که خونریزیت شروع میشه اون روز اول حساب میشه 

خدا جونم شکرت...
تبسم جان بعد مصرف داروهای تخمک کشی نزدیکی داشتی ؟

گلم اصلا یادم نمیاد فکر نکنم چون میترسیدم بهم اسیب برسه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
این اگه ای که تو گفتی یعنی ۷۰ درصد جواب منفی😐 منم شوهرم سالمه. مشکل تنبلی تخمدان منه.... اون دو هف ...

خوب 

چی کار کردی مثبت شد؟ 

چندسالته

چندتا انتقال دادی ؟ 

خدایی دلشوره دست خودم که نیست