2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
بچه ها من میتونم دل گوسفند بخورم امروز 8 انتقالمه

دل رو نمیدونم ولی جگر بهتره نخوری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون‌مهربونم.اره راست میگی یه جینه😍😂البته باید ببینم چندتاش جنین شده.😆😘

همش خوب....

یادته من بهت گفتم ده دوازده تا جنین خواهی داشت؟

اینم تحققش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خراشی که با هیسترو میدن موقت هست یا نه؟؟؟اخه میگن خراش اندومتر یکماهه هستش بعد اثرش ازبین میره؟؟من ق ...

والا من با هیسترو خراس دادم دکترم گفت اثرش تا ۳-۴ ماه میمونه....

من سه ماه بعد انتقال دادم....

من زیاد کار نکردم ولی خب در حد آشپزی و ظرف شستن انجام دادم و خم و راست در حد اینکه تو خونه مامانم مه ...

فکر نکنم کیست ربطی داشته باشه به کار و...

سلام دوستان❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘

امروز رفتم دکتر واسم آمپولهای میکرو شروع کرد باید از ۲ پریودی بزنم گونال داد با کارما خواستم بدونم چه ساعتی این آمپولهارو بزنم؟؟؟؟ هردو هم گفت زیره جلدیه گونال دوره ناف،کارما بازو،این کارما عملکردش چیه؟؟؟؟؟

اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه😍😍😍😍😍

خانمها من ظهری تا دم مرگ رفتم از روزی که هایپر شدم دل درد شدید و تهوع وحشتناک داشتم امروز صبح از شدت ...

عزیز دلم😢😢 الهی هرچی زودتر سلامتیت رو بدست بیاری🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آنا جان  ان شاءالله خودت و بچه هاي گلت در كنار هم هميشه شاد و سلامتي باشي   چ خبر ا ...

عزیزم فدات....

خوبیم....

از خواب دارم میمیرم....

اما باید بیدار بمونم....

وروجکم واکسنشو زده و میترسم خوابم ببره و تب کنه....

دعا کن امشبو به راحتی بگذرونم اونم با این همه خستگی....

لاله جونم زایمان کرد به سلامتی  گل پسرشم خوبه

سلام دوستان عزیزم کسی از لاله جون خبر داره ؟ دوس داشتم از حالش خبر دار بشم کی زایمان کرده؟

عزیزم بله به سلامتی زایمان کرده....

فکر کنم ۲۴ آبان بود....

قبل خونریزی. دو آمپول داشتم و یک شیاف. بعد خونریزی یک شیاف دیگه هم اضافه شد. با این وجود لکه بینی قط ...

عزیزم ان شا الله خدا دوردونه ات رو برات نگه داره و به سلامتی بغلش کنی.

من دو امپولم. دکتر اهوازم ک هیچی اضاف نکرد!

صبح زنگ زدم رویان ماما گفت یه امپول اضافه کن و اسپرین قطع کن

عصر دوباره زنگ زدم ماما گفت دوتا امپول کافیه در مورد اسپرین هم گفت باید بری تو شهر خودت پیش دکتر و از اون بپرسی

دوست دارم یه شیاف اضافه می کردم و خوب میشدم

آنا جان انار میگن خوبه ولی من می خورم یبوستم تشدید میشه  شما اذیت نمی شدید؟

نه عزیزم نمیشدم....

همشم میخوردم....

خوب یه سری چیزا هم میخوردم که احیانا نیاز باشه جبران کنه.....

سلام دوستان❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘 امروز رفتم دکتر واسم آمپولهای میکرو شروع کرد باید از ۲ پریودی بزنم گونال ...

به سلامتی عزیزم... هردو واسه تحریک تخمدانه دیگه.از ساعت ۴ تا ۷ بعداز ظهر بزن..من ۵ میزدم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم فدات.... خوبیم.... از خواب دارم میمیرم.... اما باید بیدار بمونم.... وروجکم واکسنشو زده و م ...

مبارک باشه عزیزم واکسن گل پسری❤❤❤❤

خداقوت ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚