2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها شما که بیرون نمیرین و تو خونه استراحت میکنین سرتونو با چی گرم میکنین واسه من امروز روز ه ...

من الان یک ماهه استراحتم و بجز یکبار دکتر رفتن رنگ آسمون رو ندیدم

خیلی سخته برام و واقعا روحیه ام خراب شده

گاهی تلویزیون میبینم گاهی میخوابم گاهی هم اینترنت

خدایا شکرت
ممنونم از تكتكتون مهربونا.ببخشيد كه اين خبر بد رو بهتون دادم.دكترم هم گفت تمومه ديگه.داروهامو گفت قط ...

عزیزم.خیلی متاسفم..قطعا حکمتی توکار خدابوده میدونم خودش ب وقتش بهترینها رو برات رقم.میزنه ..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم رفته نگاه کرده و ...

عزیزم چه خبره نه تنها لازمت نمیشه زیادیتم هست.....

من کلا برا کارشون گفتم وگرنه چه خبره مهد کودک میحوایی راه بندازی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان میدونم که دازی تک به تک جواب خانمارو میدی سوالم درمورد پریودم پرسیده بودمو منتظر می مونم جواب بدی.میترسم اشتباه کنم تو شمارش روز پریودم و مشکلی پیش بیاد چون دکتر براساس اینکه گفتم روز دوم پریودمه شمرد و گفت روز پنجم پریودی ال رو شروع کن و همینطور سوپرفکت ها

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انا جون یکی ازدوستان گفت قطع اسپرین باعث سقط میشه منم می ترسم حذف کنم. پزشکا وماماها هم که از هرکی م ...

دکتر من بعد از خونریزیم گفت آسپرین رو یک شب درمیون بخورم

هنوزم میخورم لک میبینم ولی بازم گفت بخور

خدایا شکرت
خانمها من ظهری تا دم مرگ رفتم از روزی که هایپر شدم دل درد شدید و تهوع وحشتناک داشتم امروز صبح از شدت ...

عزیززم باتمام وجودم درکت میکنم.😔.خیلی درد بدیه.. بهشون بگو بهت ضدتهوع بزنن تو سرمت تا بتونی یه چی بخوری کلیه هات کار کنن ..سرم البومین بهت تزریق کردن؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من یزدم گلم اینا اخه خودشون‌گفتن اگه مشکلی‌بود تماس میگیریم زنگ‌ که نزدن.میگم‌حتما نمونه ی شوهرم خ ...

اونا براشون هیچی مهم نیست 

نمیدونن دونه دونه این مراحل به جون ما بسته است

هر روزش داره از عمرمون کم میشه

ان شاءالله فردا بهت جواب بدن خیالت راحت بشه

ولی من میگم مطمئن باش جنین تشکیل شده اصلا شک نکن

خدایا شکرت
ساراجان شماهم توی سونو بهت گفتن کیست داری؟؟ امروز تو بیمارستان بهم گفتن شکم و تخمدانت اب اورده و کیس ...

اره عزیزم..من هرطرفم چندتا کیست داشتم که بزرگترینشون ۶ سانت شده بود.چند روز بعد که پریود شدم همه شون رفت تقریبا.و دوتا کیست ۲۵ میلی داشتم..هنوزم دارم و دکتر گفت با پریود بعدی دفع میشه.

من ۱۰ کیلو اضافه کرده بودم عزیزم...کاملا درکت میکنم..بچه ها میدونن دور از جونت من رو به قبله بودم دیگه از درد...شکمم مثل نه ماهه ها شده بود.ده روز بعد تخمک کشی یواش یواش بهتر شدم..عزیزم عرق نعناع حال منو بهتر کرد.یکم امتحان کن بعد اینکه رفتی خونه ...

یه سوال دیگه سونو گرافی قلب از روی شکمه یا واژیناله؟؟

برا من چون تو ۶ هفته چند روز بوده واژینال بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم خداشاهده مرگ رو به چشمم دیدم ما طبقه چهاریم انقدر ظهر جیغ کشیدم از درد همسایه طبقه اول او ...

الهی بگردم...عزیزم مگه من نگفته بودم دیدی حالت تهوع داری زودتر برو بیمارستان؟!متاسفانه شماهم اشتباه منو تکرار کردی.منم چند روز موندم خونه و تحمل کردم.اخرش همسرم دوراز جونت جنازه مو برد چهارروز بستری کرد ، بهتر شدم با سرم درمانی...یکم تحمل کن خوب میشی عشقم ❤❤❤❤ 

وای انا جون شاید باورت نشه هنوز بعد دوروز بهم نگفتن دقیقا چندتا جنین دارم.میگن امروز ساعت ۶ زنگ بزنم ...

عزیزم گفتم که معمولا تا روز انتقال یا فریز نمیگن....

درستشم همینه چون ممکنه یکی دیرتر شروع به رشد کنه یکی متوقف بشه.....

درستشو بخوان بگن باید تا روز انتقال یا فریز صبر کنن....

غصه نخور عزیزم.تو کلیییی نی نی فریز داری.حساس شدی فقط.ان شاالله اصلا نیازی پیدا‌نمیکنی به بقیه ش.و ب ...

عزیزم یه انرژی + واست بفرستم.....

فردا یکی از روزهای خاص و زیبا برا یکی از عزیزامه.....

من به فال نیک گرفتم که انتقالت فرداست....

ایشالله که به سلامتی بغلش کنی اون وروجک دوست داشتنیو....

عزیزم چه خبره نه تنها لازمت نمیشه زیادیتم هست..... من کلا برا کارشون گفتم وگرنه چه خبره مهد کودک می ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ❤❤❤❤

اه سارا سارااااااااا نداریما فقط مثبت..... خدایی از شوهرت تشکر کردی بخاطر اسپرمای خوبش....امروز فق ...

عزیزم معلومه پسرن....

یه پدری ازش در بیارن....