2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684564 پست
قربونت برم عزیزم مرسی از دلگرمیت ،سعی خودمو میکنم شمام دعام کنید مهربون😍... میگم ورزش الان که دارو ...

عزیزم ورزش و دولا راست شدن و جارو برقی و.... کلا ممنوعه بعد شروع آمپولا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگما نکنه من انار میخورم باعث لک بینی میشه چون رقیق کنندست؟! شانس اوردم به هوای نفسم غلبه کردم و ک ...

منم انار زیاد میخوردم....

بخور نوش جونت.....

انقدری اثرش بالا نیست به خونریزی بندازدت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهریا .من در بیمارستان به سر میبرمامروز قراره دوباره انتقال جنین بدم اوووووف

ای جوووونم این بار قراره نی نیا بچسبن به دلت محکممممم و بعد ۹ ماه بیان بغلت.ان شاالله با هم میایم خبر مثبت شدنمونو میدیم😍🙈من فردا انتقال دارم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رويا جون منم اون شبي كه خونريزيم شروع شد شير خورده بودم.نبايد شير و ماست خورد؟

نه بابا عزیزم....

اگه لبنیات بهت میسازه بخور....

منم دلپیچه میگرفتم برا اون نمیخوردم.....

وگرنه ربطی به لک نداره.....

عزیزم ورزش و دولا راست شدن و جارو برقی و.... کلا ممنوعه بعد شروع آمپولا....

من زیاد کار نکردم ولی خب در حد آشپزی و ظرف شستن انجام دادم و خم و راست در حد اینکه تو خونه مامانم مهمون داشت سفره انداختیم و اینا!، میگم آنا جون میتونه بخاطر همینا همون کیست بوجود اومده باشه؟

الحمدالله❤
ممنون عزیزم الحمدالله خوبیم...چرا بدترین خدا نکنه امسال انتقال داشتی؟

اره عزیزم امسال دو تا انتقال منفی داشتم

اخریشم هفته قبل بود 

کارم شده سالی دو تا انتقال منفی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آنا جون و بقیه دوستان سلام  آنا جون شما آمپول ریه رو تو چند هفتگی زدید ؟ و اسم این آمپول چی هس ...

بتامتازون....

۶عدد....

هر ۲۴ ساعت ‍۳ تا با هم تو یه سرنگ.....

سر دخترم ۲۹ کامل و پسر ۲۷ کامل بودم تزریق کردم.....

واي برام دعا كن خيلي سختي كشيدم خيلي كمرنگه تو عكس معلوم نميشه

ان شاالله که مثبته گلم.مامان شدنت مبارک.بعید میدونم بعد ۸ روز اثر نصف آمپول بمونه.ان شاالله که هاله درسته و مامان شدی😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
😆😆😆 اره خداروشکر که اونجا لااقل خرابکاری نشد خودش انقدر خوشحاله که...همین طور نیشش بازه چند روزه ...

انشالله همیشه لب جفتتون خندون باشه........🌹

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همگی من امروز روز ۶ ام‌ بعد انتقالم بود بعد دو سال رفت و آمد به کلینیک و کلی سختی آخرین بسته ...

عزیزم ایشالله این دفعه مصلحتت در آغوش کشیدن سالم دردونته....

ایشالله همیشه خودت و عزیزات شاد باشین.....