2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
اخه دختر خوب الان نباید به این‌ چیزا فکرکنی.میدونی استرس سمه برات؟به فال نیک بگیر.ان شاالله قراره تو ...

نه گفتن برای آی یو آی خوبه خیلی ضعیف نیست ولی طبیعی نمیشه دیگه

خاکستری راستی برای پله نگران نباش همسایه ما طبقه دوم ای وی اف کرد تازه آسانسور هم نداریم.....این بعد ...

عه.مرسی گلم.چه خوب.راستی بعد انتقال سریع اومد خونه یعنی؟!یکم دلگرمم کنین مامانمو راضی کنم وگرنه منو با ویلچر و برانکارد میاره😂😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سللام عزیزان

سلام آنای مهربونم خسته نباشین خانمی من مجددامیخام میکروروشروع کنم یه بارانجام دادم منفی شدمشکلمون هم کم تحرکی اسپرم بود بهم گفتن دوم یاسوم پری بیامیشه لطف کنی بگی بایدچ آزمایشای بایدبدم یابگم بنویسه چ برای خودم چ برای همسرممیخام بادقت کامل جلوبرم که بازبه دربسته نخورم ممنون میشم منتظرم ممنون

یه سوال.... خونه چجوری پیدا کردین؟ خونه خیلی بهتر از هتله

من یزدم عزیزدلم.شوهرم یه آشنا داشت.زنگ زد‌ گفت یه خونه ی تمیز میخوام.اخه بعضی سوییتا خیلی کثیفن.این که الان ما نشستیم از این خونه هاست که صاحبش طبقه بالا نشسته.خیلی تمیز و خوبه.فقط مشکلش همون ۸ تا پله ی ورودیه!نمیدونم چیکار کنم.اره خیلی بهتر از هتله.هتل هم هزینش زیاده هم ادم اونقدا راحت نیست.من مامانمم باهامه کلا فقط بخور بخوابم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من یزدم عزیزدلم.شوهرم یه آشنا داشت.زنگ زد‌ گفت یه خونه ی تمیز میخوام.اخه بعضی سوییتا خیلی کثیفن.این ...

چه خوب

من و شوهرم یه زمانی سفر زیاد میرفتیم.... همیشه به هر شهری میرسیدیم دوست داشتم به جای هتل خونه بگیریم اما نمیدونستم کجا باید دنبال خونه گشت

هتل پیدا کردنش راحته اما خونه آدم سر در گمه کجا باید دنبال بگرده

فک کردم جای مشخصی هست که باید به اونجا مراجعه کرد.... پس آشنا میخواد

بچه ها خونه ای که اینجا گرفتیم خیلی خوب و تمیزه ولی ۸ تا پله میخوره ورودیش😑بعد از انتقال ضرر داره ا ...

عزيزم من روزى كه انتقال دادم ٥ دقيقه بعدش بلند شدم و ٧ تا پله هم بالا اومدم

اصلا خودتو نگران اين چيزا نكن فقط مثبت باش مطمينم به زود زود يكى از مامان كوچولوهاى جمع مايى😍😘💕

منم گفتم از بچه ها بپرسم مطمئن شم.اخه مامانمم باهام اومده.دیشب که من نوبت داشتم نشسته با مامان یکی ا ...

حالا بزار بقیه که با تجربه ترن بگن ولی من شنیدم اگه اروم بری مشکلی نداره

من باید تختمو ببرم تو حیاط پس  

چه خوب من و شوهرم یه زمانی سفر زیاد میرفتیم.... همیشه به هر شهری میرسیدیم دوست داشتم به جای هتل خون ...

اره عزیزم شوهرم بخاطر کارش اشنا تو همه شهرا زیاد داره.خودشم خیلی اجتماعیه و زود دوست پیدا میکنه😆ولی خب معمولا اینجور جاها که برای دکتر میایم زیاد نوشته سوییت و اینا،اما اونا معمولا تمیز نیستن‌و برای مدت زیاد موندن خوب نیستن.اینجا خداروشکر خوبه.جایی کاری داشتی یه ندا بده رفیق😍😆

عزيزم من روزى كه انتقال دادم ٥ دقيقه بعدش بلند شدم و ٧ تا پله هم بالا اومدم اصلا خودتو نگران اين چي ...

ای جونم.پس خیالم راحت دیگه.اخه خود بیمارستان هم پله داره از شانس من😐😑ولی میسپارم به خداا.مرسی مهربونم.با دعاهای شما عزیزانم ان شاالله