2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
به سلامتی.... پس یه جین وروجک مامانی داری....

ممنون‌مهربونم.اره راست میگی یه جینه😍😂البته باید ببینم چندتاش جنین شده.😆😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
غصه نخور عزیزم.تو کلیییی نی نی فریز داری.حساس شدی فقط.ان شاالله اصلا نیازی پیدا‌نمیکنی به بقیه ش.و ب ...

مرسی عزیزدلم..شما که دیگه فردا مامان میشی ...😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزززم 😁😁 به منم گفت اگه انتقالت منفی شه، هرکاری کنی دیگه بهت انتقال نمیدم تا بیای لاپراسکوپی 😁 ...

راستش سارا من فکر میکنم دکتر واسه این گفته لاپارا که در تو دیده طبیعی حامله بشی، چون تخمدانتو کوتر میکرد تا نفس بکشه و فاصلشونو با لوله نگاه میکرد، ولی فکر نکن اصلا که نرفتی باعث منفی شدن میشه، اون فقط میخواست یکاری کنه طبیعی بشی، حالا ایشالا که اصلا قسمتت نمیشه لاپارا و مطمئنم با این جنینا مامانی ولی خدای نکرده اگه شد اینو بدون یه صدم اون دردایی که واسه هایپری کشیدی و نداره، واسه من که نداشت، تازه من هم لاپارا بودم هم هیسترو، سوندم من خیلی میترسیدم ولی بیهوش بودم زدن برام و وقتی به هوش اومدم دردی نداشت که، اوردنم تو بخش مامانم گفت خانم پرستار اون ظرف ادرارش داره پر میشه، من گفتم مگه سوند دارم، تعجب کردم😂😂😂عین خنگا اصلا حواسم نبود، بعدم اومد کشید هیچی نفهمیدم، دیگه خودم رفتم دستشویی، یکم راه رفتن سختم بود و کتفم درد میکرد، سه تا سوراخ کوچیک زدن فقط که داره رنگش کم کم به سفیدی میره

انشاالله عزیزم😍 میگم یه سوال بپرسم شما دانشجو دانشگاه کرمان نبودین؟!😀

نه خانمی.😜

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دیواره رحم مژک داره هر چی تعداد خط های ضخامت بیشتر باشه احتمال لانه گزینی بیشتره یک خطی دو خطی&nbs ...

من یه جور دیگه میدونستم....

پس اینه علتش؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خراشی که با هیسترو میدن موقت هست یا نه؟؟؟اخه میگن خراش اندومتر یکماهه هستش بعد اثرش ازبین میره؟؟من قبل.  از عمل هیستروسکوپی خراش دادم بعدشم خوب عمل کردم٬٬٬ایا الان بعداز دوسه ماه اثرش از بین رفته؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها من میتونم دل گوسفند بخورم امروز 8 انتقالمه

عزیزم من.جگر میدونم خوب نیس بخاطر وبتامین.آ زباد که داره ولی دل نمیدونم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اه سارا سارااااااااا نداریما فقط مثبت..... خدایی از شوهرت تشکر کردی بخاطر اسپرمای خوبش....امروز فق ...

😆😆😆 اره خداروشکر که اونجا لااقل خرابکاری نشد

خودش انقدر خوشحاله که...همین طور نیشش بازه چند روزه..خداکنه همین طور خوشحال بمونه...

مرسی عزیزدلم بابت انرژی مثبتت ❤❤❤❤❤❤

انشاالله شماهم چند روز دیگه با خبر بارداریت ما و علی الخصوص همسرتو خوشحال کنی 😍😍😍

سلام دوستای گلم.  تبریک میگم به مامانای جدید ان شا الله بارداری راحت و خوبی داشته باشید. ...

برا من دو ماه طول کشید لک بینیم کامل قطع بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تا حالا نشنیدم این رو. نمیدونم فقط میدونم خوردن گرمیجات برای من نه فقط به بهبود اوضاعم برای ان ...

مرسی عزیزم، منم خودم عشق گرمیجات ولی ترسم همش این بود نکنه نازک بشه، اخه مثلا میگن زعفرون نازک میکنه و اینا..  راستی شما یه بار با میکرو باردار شدی؟ 

راستش سارا من فکر میکنم دکتر واسه این گفته لاپارا که در تو دیده طبیعی حامله بشی، چون تخمدانتو کوتر م ...

مرسی عزیزم...یاسی خانم دکتر شدی ها 😁 دکتر همینارو به من گفت .گفت پنجاه درصد طبیعی باردار میشی بعد لاپارا.من پنجاه درصد نشدنو درنظر گرفتم نرفتم 😁من فکر میکردم خیلی دردش زیاد باشه.خداروشکر که زیاد سخت نیست...مرسی گلم دلمو اروم کردی ❤❤❤

مرسی عزیزم...یاسی خانم دکتر شدی ها 😁 دکتر همینارو به من گفت .گفت پنجاه درصد طبیعی باردار میشی بعد ل ...

اره خیلی فاز دکتری برداشتم، همه خانواده تعجب میکنن، شوهرم انگشت به دهن مونده، دیگه تجویز میکنم همه ام گوش میدن😆😆😆

سلام خواهریا .من در بیمارستان به سر میبرمامروز قراره دوباره انتقال جنین بدم اوووووف

الهی که چند روز دیگه بیای با یه بتای تپل خبر مثبت شدنت رو بدی با همین انتقال مامان بشی واخرین انتقالت باشه