2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046765 بازدید | 684547 پست
لوله هات از تخمدان فاصله گرفته چه ربطی به ای وی اف داره عشقم؟ واسه طبیعی حامله شدن ربط داره ولی ای و ...

میگم اگه اینا نگیره باز باید برم تخمک کشی 😁 به اینجاها فکر کردم ...خل شدم رفته  😆

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشالله تا الان مطمئنا فهمیدی کلی جنین عالی داری....

وای انا جون شاید باورت نشه هنوز بعد دوروز بهم نگفتن دقیقا چندتا جنین دارم.میگن امروز ساعت ۶ زنگ بزنم.ان شاالله حداقل چندتاش گرفته باشه.التماس دعا مهربون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانما خوبید, من فردا باید برم تست بتا, چند روزه پاهام درد میکنه میتونم قرصای کلسیم یا ویتامین ا ...

عزیزم آز دادی .؟از خودت خبر ندادی بهمون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من دو روز فبل مطب دکتر عارفی بودم چون ویزیت اولی بودم دکتر ایرانمنش ویزیت کردن وگفتنcd56یکم بالاست گ ...

ایشتلله بهترینا منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب اگه به اختیار بدن خودت بود که خوب طبیعی ترای میکردی.... به هر حال مهار نیازه تا حدی که بدنت ایج ...

ممنون عزیزم انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آزی جان مگه گرمیجات اندومترو نازک تر نمیکنه

عزیزم تا حالا نشنیدم این رو. نمیدونم فقط میدونم خوردن گرمیجات برای من نه فقط به بهبود اوضاعم برای انتقال کمک کرد بلکه کلا حال و احوال عمومیم هم بهتر شد. شب ها راحتتر میخوابیدم و خلق و خوی بهتری هم داشتم. اما اگه گرمی باعث نازک شدن اندو بشه که اینهمه تاکید نمیکنن قبل از انتقال گرمی بخورید. اما شما باز هم بپرسید این قضیه رو که یوقت خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

مرسی عزیزدلم..شوهرمم میگه تو خیلی حساس شدی..بیخیال باش.ولی دست خودم نیست...منفی باف شدم تازگی ها 😣

غصه نخور عزیزم.تو کلیییی نی نی فریز داری.حساس شدی فقط.ان شاالله اصلا نیازی پیدا‌نمیکنی به بقیه ش.و با اولین انتقال مامان میشی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای انا جون شاید باورت نشه هنوز بعد دوروز بهم نگفتن دقیقا چندتا جنین دارم.میگن امروز ساعت ۶ زنگ بزنم ...

خاکستری جون حرص نخور..مهم ابنه که فردا انتقالته بالاخره میفهمی چنتا جنین دارب..ای بابا ..تازه من بعد 1هفته رفتم واس تعداد جنینام

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای انا جون شاید باورت نشه هنوز بعد دوروز بهم نگفتن دقیقا چندتا جنین دارم.میگن امروز ساعت ۶ زنگ بزنم ...

عزیزم ۴۸ ساعت بعد تخمک کشی و لقاح مشخص میشه .انشاالله نی نی های سالم و خوشگل و تپلی قسمت بشه 😍😍🤗

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزدلم..شوهرمم میگه تو خیلی حساس شدی..بیخیال باش.ولی دست خودم نیست...منفی باف شدم تازگی ها 😣

اه سارا سارااااااااا

نداریما فقط مثبت.....

خدایی از شوهرت تشکر کردی بخاطر اسپرمای خوبش....امروز فقط برو تشکر😅

با فکرای دیگه سرگرم شو.....من همش تو فکرم سه قلوهات چین دختر🤔 پسر🤔بعد تو چه فکرا یی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها الان پرستار اومد گفت ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.یکشنبه هم باید بیام برای انتقال.دعا کنین برام

به سلامتی....

پس یه جین وروجک مامانی داری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@خاکستری     عزیزم حالت چطوره؟انشاالله به سلامتی فردا نی نی ها میان تو دلت و مامان میشی ...

سارا جونم اره فردا ان شاالله انتقال دارم و وارد دو هفته ی کِشدار میشم😂دعا کن برام عزیزم.امروز عصر تااازه میخوان بگن چندتا جنین تشکیل شده😐😒یکم دیر نیس؟