2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

مامان.سبحان جون رفتی قلب نی نی ببینیی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستی خوب کردی مقاومت کردی نرفتی لاپاراسکوپی، الان یه خانمی تو گروه بهم گفت تو اهواز سابقش خراب بوده ...

عزیزززم 😁😁

به منم گفت اگه انتقالت منفی شه، هرکاری کنی دیگه بهت انتقال نمیدم تا بیای لاپراسکوپی 😁 من خودمم فکر میکنم میبینم که واقعا واسه م لازم بوده..الان داریم با حدس دکتر پیش میریم که لوله ها و رحم انحراف پیدا کردن.لاپرا بشم مطمئن میشدیم لااقل.

یاسی بعد لاپرا خیلی درد داشتی؟بهت سوند هم وصل کردن؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم رفته نگاه کرده و ...

دختر ایشاله 17 تاش نینی بشن(آخه خدایی چرا ناراحتی )

با این فکرای بیخود آمادگی رحمت کم میشه ها.....

حالا خواستن آقا زاده ها رو براتون نگه دارن ؛عالیه عالی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم اگه مشکلی باشه خوب انتقال نمیدم انقدر نگران نباش توکل به خدا  کدوم مرکز انتقال داری؟

من یزد هستم دوستم.بیمارستان مادر.پیش دکتر افلاطونیان.نمیدونم گلم.التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره فعلا زورم میرسه بهش میتونم غر بزنم😂دارم از جایگاهم سواستفاده میکنم😆 خب اخه طرف تو ازمایشگاه م ...

عزیزم برا تشکیل جنین برا هر تخمک یه دونه اسپرم خوب پیدا کنن کافیه.😆😆😆حتما پیدا کردن ک دیگه مزاحم نشدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
میدونی آنا جون درد دل و ناراحتی یه چیزِ منفی نگری یه چیز دیگه مثلا یکی از دست دکترش ، همسرش ، خودش ...

عزیزم میفهمم چی میگی....

واقعا تاثیر انرژی غیر + فوق العادست....

چرا وقتی میتونیم با فکر نکردن بهش ازش در امان باشیم ازش خلاص نشیم؟

من خودم خیلی وقتا واقعا تاثیرشو تجربه کردم.....

هر وقت رو شادی تمرکز کردم اتفاقای خوب بیشتری واسم افتاده....

چند روز پیش یه اتفاقی افتاد چند صد هزار ضرر کردیم.....

بلافاصله به همسرم گفتم فدای سرمون.....

دقیقا فکر کنم یکی دو روز بعدش ده برابرش بهمون رسید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=77056617]انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم ر ...

انشاالله عزیزم..ممنون بابت دعای خیرت   😍

انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم رفته نگاه کرده و ...

لوله هات از تخمدان فاصله گرفته چه ربطی به ای وی اف داره عشقم؟ واسه طبیعی حامله شدن ربط داره ولی ای وی اف اصلا

اره فعلا زورم میرسه بهش میتونم غر بزنم😂دارم از جایگاهم سواستفاده میکنم😆 خب اخه طرف تو ازمایشگاه م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

یعنی کشته مرده اعتمادتم.........

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم برا تشکیل جنین برا هر تخمک یه دونه اسپرم خوب پیدا کنن کافیه.😆😆😆حتما پیدا کردن ک دیگه مزاحم ...

خداکنه.همش دعا میکنم‌نمونش بهتر شده باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
والا من که دیگه آزمایشی نداشتم.... فقط  آزمایش های غربالگری رو دارم که باید هفته ۱۲ برم

اع پس چرا مامای دکترم به من گفته الان انجام بدم؟ ازمایش cbc, tsh, vit d , 50گرم گلوکز، و fbs,  و بازهم ازمایشهای انتی بادی هپاتیت و ایدز و این چیزاست! به نظرم زوده برا اینا فقط لازمهtsh چک بشه تو هفته ۶

هپارین همون انوکسانِ یا یه چیز دیگه ست آخه من هم با اینکه مشکل انعقادی و ... نداشتم دکتر برام آسپری ...

عزیزم تقریبا یکین یعنی کارشون یکیه ولی فکر کنم لاله جون یه بار میگفت هپارین وزن مولکولی بیشتری داره یا همچین چیزی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دختر ایشاله 17 تاش نینی بشن(آخه خدایی چرا ناراحتی ) با این فکرای بیخود آمادگی رحمت کم میشه ها..... ...

مرسی عزیزدلم..شوهرمم میگه تو خیلی حساس شدی..بیخیال باش.ولی دست خودم نیست...منفی باف شدم تازگی ها 😣

دوستان شما قبل انتقال جنین فریز آمپول دکاپیتل داشتین؟روز چند پری تزریق کردین

عزیزم بستگی به نوع سیکل داره....

روز تزریقشم بستگی به فرد داره....

معمولا تو اوایل دهه سوم سیکله حالا چند روز بالا پایین بر اساس سونو.....