2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
امان از این دنیای بیوجدان.... اونجام تبعیض هست..... ای و بی و سی میکنن.... فقیر و ثروتمند..... ا ...

انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم رفته نگاه کرده و اومده گفته که ما فقط ای ها رو برات فریز کردیم.ما فقط ای فریز میکنیم..ولی انگار فقط با جنین های من اینکارو کردن...دو روز بعد عمل گفت ۲۲ تاشم گرفته.دو روز بعدترش گفت ۱۵ تاش خیلی عالی تقسیم شدن.دوباره که زنگ زدم شد ۱۷ تا گرید ای.بقیه ضعیف بودن فریز نکردیم...

انا من رحمم انحراف داره..اصلا معلوم نیست چی بشه بعد انتقال.لوله هامم فاصله گرفته از تخمدان.اون پنج تایی که ریختن دور هم شاید لازمم میشده..خدا بگم چیکارشون کنه 🙁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممکنه بی و سی ها اصلا تقسیم سلولی نشدن یا جنین شناس تشخیص داده فریز بشن از بین میرن، مثلا ضعیف بودن ...

دیگه هرچی بوده تموم شده رفته..خدا رحم کنه.من دیگه نمیتونم هایپریو تحمل کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی هست تو ابن سینا پانکچر شده باشه؟چرا به من نگفتن گرید جنینام چیه روزی که برای فیریز جنینام رفتم گفتن ۸ تا جنین خوب داری گفتم یعنی گریدشون چیه برگشته میگه خوبن دیگه...حالا من از کجا بفهمم خوب یعنی چی؟؟؟

خدا جونم شکرت...
انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم رفته نگاه کرده و ...

عزیزم نگران نباش انشاالله با اولین انتقال مامان میشی 

خدا جونم شکرت...
چرا هیچکس جواب منو نمیده؟😭😭😭😭

عزیز دلم میدونم تا الان جواب سوالتو گرفتی....

برا اینکه بدونی میگم.....

عزیزم مثلا من الان که این پستتو جواب دادم دقیقا الان نزدیک بیست صفحه دیگه هنوز پست نخونده دارم پس اگه الان یه پستی بذاری من کلی زمان میبره به پستت برسم....

به اندازه خوندن بیست صفحه پست، تازه اگه یکسره بتونم بخونم و کاری پیش نیاد....

پس بدون هر کی پستت رو ببینه و جوابشو بدونه حتما جوابتو میده.....

اینجا همه از خواهر به هم نزدیکترن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش انشاالله با اولین انتقال مامان میشی 

مرسی عزیزم ..انشاالله شماهم به زودی با اولین انتقال دوقلو قسمتت بشه 😍😍

عزیزدلم دیروز زنگ زدم گفتن دیر زنگ زدی الان بچه های ازمایشگاه رفتن.امروز صبح شوهرم زنگ زده گفتن عصر ...

همه جای ایران سرای من است😉

باور میکنی تو فکرتم خیلی.......دیوار کوتاه تر از شوهرت ندیدی برا غر زدن!🤔

عیبی نداره بزار میخوان تازه تازه بزارن تو دلت😆

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من اولین باره تازه دارم آماده میشم برا پانکچر میخوام بدونم خراش آندومتر رو دقیقا برم به کی بگم برام ...

عزیزم خوب شاید بار اول اینکارارو برات نکنن باز پیشنهادشو بده....

من قبل سومین انتقالم که مامان شدم خراش داشتم البته با هیسترو نه تو مطب....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=77026809]بچه ها طبیعیه که وقتی شیاف میذاری انگار ترشح داری و یکم میاد بیرون؟شماها هم لباس زیر ...

ممنون عزیزدلم.نه اصالتا شیرازی ام.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

[QUOTE=77056617]انا جون منم خیلی ناراحتم از کارشون..دوبار زنگ زدم فقط بابت گرید جنین ها .دوباره شم رفته نگاه کرده و ...[/QUOTE

سارا جون تو.فکرش نرو.انشالله هنون انتقال اولت مثبت میشه وکلی جنین هم اصاف میاری عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
همه جای ایران سرای من است😉 باور میکنی تو فکرتم خیلی.......دیوار کوتاه تر از شوهرت ندیدی برا غر ...

اره فعلا زورم میرسه بهش میتونم غر بزنم😂دارم از جایگاهم سواستفاده میکنم😆

خب اخه طرف تو ازمایشگاه میگفت اگه نمونش خوب نبود فرداش زنگ میزنیم بیاد از بیضه ش‌میگیریم.ولی هیچ خبری نشد.یعنی نمونه ش خوب بوده؟!😑اعتماد ندارم به شوهرم😂

فرداشم جمعه بوده اخه.حالا عصر زنگ میزنم ببینم چی میگن.

دورت بگردم که همتون انقد خوبین و به فکرم هستین.ان شاالله هممون نتیجه بگیریم و اینجا جشن مامان شدنمونو بگیریم.التماس دعا عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم