2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

@مرجانوآسمان@مامانی طاها....کجایین خانما چندرورزه پیداتون نیست...یه خبر از خودتون بدین

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیلی حواسم به این قضیه هست.یعنی کشتم این بیچاره ها رو انقد گفتم این خوبه برام این بده برام😂مامانم م ...

واقعا دست گله مادرت درد نکنه خدا حفظش کنه 😍🥰

منکه تنها تنها بودم همسرم مثلا غذا درست کرده بود اونم برنج که خیلی خطرناکه 😂 

من بیشتر مایعات ،سوپ ،میخوردم راستی صبحا یه لیوان اب ورم بخور خیلی خوبه میوه هم کمک میکنه موفق باشی ننه

اها بعد انتقال خو مادر وایسا بچه ها بیان بهت توضیح میدن استادن من نیمه استاد 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم من دیشب ساعتای ۸ مرخصم کردن.ولی فکرکنم مریضای دکتر کریمزاده اون شب میخوابیدن بیمارستان.ولی م ...

بسلامتی عزیزم به مامان شدنت فکر کن دردتم آروم میگیره عزیزم😍 خداروشکر که براتون خوب بود الهی تا آخرش همینطور پیش بره😘

اتفاقا دیروز با خودم میگفتم پاشم بگم خاکستری کدوووومی😄 بعد گفتم برا عمل که جای دیگه ای میرن پس با این خانما نیستی، ولی احتمالش هست دیده باشمت، 

من که اونجا شماره چند نفرو گرفتم هی ازشون میپرسم که چکار کردن و تو چه مرحله ای هستن، شماهم اندفه رفتی بگیر 

الحمدالله❤
آخی ببخشید عزیزم اگه یاد دردات افتادی.ولی به جاش با اومدن نی نی همه ی اینا میشه یه خاطره.شوهرم میگه ...

آره واقعا تموم اون دردا و سختیها ب نتیجه خوشگلش میارزید انشالله برای همتون این نتیجه قشنگ رقم بخوره...الان من شبا تا صبح بیدارم ب خاطر استخون درد بعد همسرم میگه بدنیا بیاد میگم بهش ک مامانش ب خاطرش چه سختیهایی کشیده😊

رویا ۴۲ جدیدا مامان شده. جنینش فرش بود. من فریز بودم قبلا مثبت شده بودم😊

هر دو بار فریز بودی گلم ؟ 

مشکلتون چیه ؟ اگر دوس داشتی بوگو گلم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خاکستری جان یاد خودم افتادم منم بعد از پانکچر و انتقال هام شدیدا احساس دستشویی داشتم جوری ک گریه م م ...

هم اتاقی های من بعد انتقال خیلی ریلکس بودن. من از شدت درد و فشار مثانه پتو رو چنگ میزدم. از لگن گذاشتن بیزارم با این وجود به پرستار التماس میکردم برام لگن بیار ولی چون چندشش میشد نمیاورد. 

مگه كلّه پاچه باعث خونريزي ميشه؟؟ من ميخوام بخورم ولي ميبينم اينجا همه ميگن خورده نشه نگران شدم، شما ...

من دلیلش رو نمیدونم اما قبل از انتقال و این ماجراها شنیده بودم کله پاچه باعث سقط میشه

عزیزم کاش به دکترت بگی‌ .خودت تزریق میکنی؟

بله خودم دور نافم میزنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هر دو بار فریز بودی گلم ؟  مشکلتون چیه ؟ اگر دوس داشتی بوگو گلم    

نه منظورم این بود من زودتر از رویا۴۲ آزمایش دادم.... من فقط یک بار انتقال دادم که خدا رو شکر مثبت شد. هنوز یک بسته دیگه جنین فریز دارم

من شوهرم سالمه. خودم تنبلی تخمدان داشتم. رحمم مشکلی نداشت فقط تخمدانا به دارو جواب نمیدادن

هم اتاقی های من بعد انتقال خیلی ریلکس بودن. من از شدت درد و فشار مثانه پتو رو چنگ میزدم. از لگن گذاش ...

واااا چندشش میشد پس چرا پرستار شده....پرستارای بیمارستان آبان لگن میاوردن من دستشوییم نمیومد خیلی ببخشید حتی اونجام آب میریختن ک تحریک بشه ولی اصلا انگار قفل شده بود ...خداروشکر اون روزا گذشت ولی خاطراتش شیرین تو ذهن آدم میمونه