2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست
ای جووونم عزیزم🍀🍃❤ جلو جلو جنین های کپلیت مبارک باشه 😙 دردهاتم طبیعین اما بازم مراعات کن☘

مرسی عزیزدلمممم.فداتشم.امروز بهترم خداروشکر😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جان یاد خودم افتادم منم بعد از پانکچر و انتقال هام شدیدا احساس دستشویی داشتم جوری ک گریه م م ...

آخی ببخشید عزیزم اگه یاد دردات افتادی.ولی به جاش با اومدن نی نی همه ی اینا میشه یه خاطره.شوهرم میگه باید تک تکشو یادداشت کنی بعد به بچمون بگی بخاطرش چیا کشیدیم😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام خانمای عزیز٬٬٬من امپول واریو پپتیل زیر جلدی میزنم بعداز تزریق زیر شکمم تیر میکشه خیلی زیاد بدنمم خیلی میخاره٬٬٬میخاستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وااای عزیزم منکه از همین حالا هی واس شوهرم توجیه کردم ک نت ربطی ب مثبت شدن نداره ک بعد انتقال گوشیو ...

منم انقده میگم.ولی حرف من براشون مهم نیست.خیلی دربرابر فهمیدن مقاومت میکنن 😐 خستم کردن بخدا😂

الهام جون يعني تخمكا به خاطر فريز شدن ضعيف شدن يا كلا ضعيفن؟ اخه ب منم گفتن ضعيف بود، ميخوام ببينم ش ...

نه گلم کلا ضعیف بودن فقط این دوتا جنین هارو گفتن خوب هست ! دلیلش رو بهم چیزی نگفتن اصلا چیزی رو درست نمیگن ببینن نیاز باشه بیان میکنن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بانو كار خيلي خوبي ميكني نااميد نميشي چون يادمه رويا هم اون تايمي كه قلب بايد ضربان ميداشت سونو بهش ...

اره عزيزم.ايشالله كه همينطوره🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم ایشاللع به زودی خدا واست جبران میکنه....

ممنون عزیزم..انشالله

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
الان حالت چطوره؟ احساس خاصی نداری؟  😂

الان احساس میکنم حامله م.چون از دیروز تاحالا از تخت پایین میام غذا میخورم‌دوباره میخوابم😂😂😂😂نه ولی خداروشکر امروز خیلی بهترم.یکم حالت نفخ داره شکمم.نمیدونم طبیعیه یا نه

سلام خانمای عزیز٬٬٬من امپول واریو پپتیل زیر جلدی میزنم بعداز تزریق زیر شکمم تیر میکشه خیلی زیاد بدنم ...

عزیزم کاش به دکترت بگی‌ .خودت تزریق میکنی؟

الان احساس میکنم حامله م.چون از دیروز تاحالا از تخت پایین میام غذا میخورم‌دوباره میخوابم😂😂😂😂نه و ...

خو خانم حامله   حواست باشه غذاهای که باعث یبوست میشی کم بخوری که بعدا به دردسر نیوفتی   

خوب شد يادم انداختي خدا خيرت بده لوبيا يادم نبود الان ميرم ميخورم فردا بايد برم چك شم برام دعا كنين

عزیزم انشالله برای شماهم خوب باشه بیادتم هستم بی خبر نذار 🌹

خو خانم حامله   حواست باشه غذاهای که باعث یبوست میشی کم بخوری که بعدا به دردسر نیوفتی   ...

خیلی حواسم به این قضیه هست.یعنی کشتم این بیچاره ها رو انقد گفتم این خوبه برام این بده برام😂مامانم میگه یه لیست بده بهم بفهمم چی بده برات.جدی غذا چی بخورم بعد انتقال😐نفاخ ها را نام ببرید (یک نمره)

این احساستو  ادامه بده، ما میتوانیم😂😂😂

😍😍😍بعله بعله اینجوریاس