2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
مگه كلّه پاچه باعث خونريزي ميشه؟؟ من ميخوام بخورم ولي ميبينم اينجا همه ميگن خورده نشه نگران شدم، شما ...

عزیزم من دیروز نخوردم یه میکروب توی مغزشون از قرلر معلوم هست که خب خطرناکه هرچند به نطرم اگه خوب پخته شده باشه مشکلی ایجاد نمی کنه اما من نخوردم که روزه شک دار نگرفته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دیروز نخوردم یه میکروب توی مغزشون از قرلر معلوم هست که خب خطرناکه هرچند به نطرم اگه خوب پخت ...

دکتر من اوایل ک انتقال داده بودم بهم گفت کله پاچه و آبگوشت و آش نخور هم سنگینه هم نفخ آورن...من خودم کلا زیاد اهل آبگوشت و کله پاچه نیستم آش هم ۴ ماهگی ب بعد خوردم و نخوداش سوا میکردم آبگوشت و کله پاچه هم یکبار خوردم

فکرای +.... عدم تقلید از تغذیه دیگران و فقط تغذیه طبق طبع و شرایط بدنیت.... آب زیاد بخور.... بعد ...

من امروز روز سوم انتقالمه 

جنین چهارروزه داشتم دوتا 

دیشب یکم لک دیدم 

زیر دلم درد میکنه 

مطمئنی عزیزم من هر چی که سرچ میکنم مراحل آی وی اف رو نوشته سه تا پنج روز

عزیزم اگه اشتباه نکنم .تو.همین تاپیک مامانی طاها جنین 1روزه انتقال داده بود ک مثبت هم شد..حالا واس ابنکه خیالت راحت بشه فردا بپرس ببین چی میگن 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جووونم بخدا خیلی تو فکرش بودم ، الهی شکر ، رویا دوتا توی تاپیک هست خداروشکر رویا۴۲ قبلا باردار شد ...

عزیزم برعکس گفتی.. 🙈 رویا ۱۶ قبلا باردار بود که خداروشکر سونو رفت ونی نی جاش سفت بود. 🍀

رویا ۴۲ هم فرش انتقال دادن که مامان شدن🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اسم گروه و چی گذاشتی بگو سرچ کنم

IVFهمین.....

دوستان خیلی اومدن.. نمیدونم از شما چرا نمیشه😭

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اخه من هایپر نشدما عزیزم.البته امروز خداروشکر خیلی بهترم.گفتم اگه خوب نشدم زنگ میزنم بیمارستان میگم ...

عزیزم خداروشکر که بهتری.. تا جایی که میدونم همون شیاف پروژسترونه که قبل انتقال داری. ایشالا بسلامتی❤

خیلی حواسم به این قضیه هست.یعنی کشتم این بیچاره ها رو انقد گفتم این خوبه برام این بده برام😂مامانم م ...

واي خيلي واقعا ناجور شده اين حسّاسيت هامون به خدا

همسر منم ميگه اخرشم نفهميدم فلان چيز خوبه يا نه😆

حالا تو دلم ميگم عزيزم خودمم نفهميدم😁 مثلا همين يه ساعت پيش داشتم غذا درست ميكردم همش يك سيسي با قطره چكون رُب ميريختم😆 اين رُب بيچاره رو سه بار از يخچال در اوردم بردم باز گذاشتم تو يخچال آخرشم عذاب وجدان گرفتم كه واي زياد شد حالا بد ميشه لابد😐 اووف، خدايا اين دلخوشيا رو زود بگير از ما عوضش دلخوشي واقعي به تولد فرزندي سالم و صالح انشالله عنايت كن، الهي امين

ميگما  انشالله دو سه روز بعد اگه انتقال باشه به اميد خدا حالا جداً اين كلّه پاچه رو من فردا بخورم يا نخورم😅؟؟؟ والا جايي دعوتم نهار كلّه پاچه س خيليم دام ميخواد، راهنمايي لطفاً🙈😇

...
مرسی عزیزم دوزش چقد بود ؟بمن گفتن ۲۱ سیکل  صبح زود نصف تزریق کنم

عزیزم دزش یادم نیست..‌یا شایدم ۳.۷۵..

من یک سومش رو باید تزریق میکردم.بعدازظهر

من تل ندارم😕

نصب کن عزیزم🙈🙈🙈