2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046743 بازدید | 684544 پست

خانمها رویا ازمایش داد همون که جنین هاش فرش بودن ؟؟ الهی که بیایید بگید اره مثبت شده ، من خیلی صفحه جا موندم نمیدونم کی مامان شده؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من مثلا رحم و شکمم میسوزه و تیر میکشه.مث وقتی عفونت داری.نمیدونم چرا

عزیز دلم اینا همه طبیعیه...

من نمیتونستم درست بشینم تو دستشویی.. گیج و منگ بودم.سرمم به بالشت بود همش..

رحمم انگار میسوخت.. 

اما قرصامومرتب استفاده کردم چهارتا سرمم زدم کم کم بهتر شدم.

نگران نباش🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم منم مدتی پیش مثل شما هر جا میگشتم نبود یه خانمی تو همین تاپیک که خدا خیرش بده اونجا رو ب ...

باران جان شما چه موقعهایی در روز این قرصو میخورید؟ بعد از صبحانه و بعد از شام خوبه؟ 

خانمها رویا ازمایش داد همون که جنین هاش فرش بودن ؟؟ الهی که بیایید بگید اره مثبت شده ، من خیلی صفحه ...

عزیزم رویا جون مامان شد🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم این لینک که گذاشتی باز نمیشه عزیزم

عزیزم بچه ها اومدن تو گروه.. اگه میتونی کپیش کن تو یکی از گروهای تلگرامت.. یه جای خصوصی... بعد بزن روش میاد.

عزیزم رویا جون مامان شد🍀🍃

ای جووونم بخدا خیلی تو فکرش بودم ، الهی شکر ، رویا دوتا توی تاپیک هست خداروشکر رویا۴۲ قبلا باردار شد ، رویایی که جنین فرش داشت رو منظورم بود ، خداروشکر که باردار شد 😍😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
چرا عزیزم میشه برای من تخمک فریز کردن ولی ضعیفن 🥺

الهام جون يعني تخمكا به خاطر فريز شدن ضعيف شدن يا كلا ضعيفن؟ اخه ب منم گفتن ضعيف بود، ميخوام ببينم شما ميدونين دليلش چيا ميتونه باشه؟

...
دعامیکنم برای هردوتامون تا هفته ایند بالا بره منم دوشنبه میرم توکل برخدا هرچی خیره برامون پیش بیاد گ ...

خوب شد يادم انداختي خدا خيرت بده لوبيا يادم نبود الان ميرم ميخورم فردا بايد برم چك شم برام دعا كنين

...
عزیز دلم اینا همه طبیعیه... من نمیتونستم درست بشینم تو دستشویی.. گیج و منگ بودم.سرمم به بالشت بود ه ...

اخه من هایپر نشدما عزیزم.البته امروز خداروشکر خیلی بهترم.گفتم اگه خوب نشدم زنگ میزنم بیمارستان میگم بهشون.ولی امروز خیلی بهترم خداروشکر.دیشب خیلی بد بود‌ از یه طرف میدونستم باید مایعات زیاد بخورم.از یه طرف دستشویی رفتنم خیلی دردناک بود.اها شکمم هم نفخ کرده بود.اصلا نمیشد به پهلو بخوابم.درد داشتم.ولی امروز خدارو شکر خوب شدم.بهم ۸ تا شیاف اندومترین داده.گفته هر ۸ ساعت بذار.دیشب ساعت ۱۰ و ۶ صبح امروز گذاشتم.این شیافو برای کم شدن درد میدن؟گفت اخریشو یکشنبه صبح ساعت ۶ بذار و ساعتای ۹ بیا برای انتقال.التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

کلی ازتون عقب افتادم.نرسیدم صفحه هارو بخونم.بعد انتقال هم احتمالا سر گوشی درگیری داشته باشیم با مامانم😂😂😂میگم مامان من بااااید برم گزارش حالمو بدم توی سایت.میگه باشه دو سه روزی یه بار حق داری گوشیتو برداری یکم بری توی نت😑😐😂اسیر شدیما :/

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخه من هایپر نشدما عزیزم.البته امروز خداروشکر خیلی بهترم.گفتم اگه خوب نشدم زنگ میزنم بیمارستان میگم ...

نه عزيزم.شياف پروژسترون اندومترين داري.پروژسترون در زمان لقاح افزايش پيدا ميكنن تا رحم توانايي پذيرش جنين رو داشته باشه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
شوهرتون ماشاالله ماهر شده، تازه با ملایمت رفتار میکنه😊 رفتم خانمه تو بیمارستان برام زد فکر کنم حوص ...

عزیزدلم من دیشب ساعتای ۸ مرخصم کردن.ولی فکرکنم مریضای دکتر کریمزاده اون شب میخوابیدن بیمارستان.ولی من و چندتا از بچه ها که تخمک کشی داشتیم با افلاطونیان مرخص شدیم.فقط یکیشون هایپر شده بود شنیدم که پرستار بهش میگفت انتقالت افتاده دو ماه دیگه.یعنی بعد از دوتا پریودت بیا.خلاصه همه هم حالشون خوب بود فقط من یه ذره درد حس میکردم‌.البته اونا نسبت به من کمتر تخمک کشیده بودن ازشون.یکیشون سه تا.یکی پنج.یکی هفت.خلاصه اشنا شدم باهاشون.به خودم گفتم دفعه ی بعد شماره هاشونو میگیرم که نتیجه ی انتقالشونو بفهمم.ان شاالله همه ی منتظرا مامان شن.چندتاشونم بچه ی دومشون بود.شاید من تورو توی مطب دکتر دیده باشماااا.چه خوب میشد اگه میدیدمت😆ان شاالله توام به سلامتی تخمک کشی میکنی و انتقال میدی و مامان میشی عزیزم

مرخص شدی دوستم؟ 

اره عشقم.همون دیشب مرخصمون کردن.تازه خیلی نازمونو کشیدن که گذاشتن سه چهار ساعت استراحت کنیم😂