2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه انا جونم هیچی نگفتن.منم چون روز دهمم فکرمیکردم هنوز‌ مونده تا پانکچرم.اصلا حواسم به این موضوع نبو ...

عیبی نداره....

بهتر از اینه بدون تخلیه میرفت....

چون هر چی بیشتر بمونه و تخلیه نشه کیفیت پایین میاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شرمنده من سوادم نم کشیده میشه بهتر توضیح بدی مهارکننده واسه چیه؟؟؟ببخشید سوال پشت سوال

عزیزم سیستم باروری خودتو خاموش میکنن با این مهار کننده، اینطوری اختیار امور رو میدن دست دکتر که با دارو همه چیو خودش کنترل کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سیستم باروری خودتو خاموش میکنن با این مهار کننده، اینطوری اختیار امور رو میدن دست دکتر که با د ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت میذاری تک به تک جواب همه رومیدی٬٬٬یعنی اینجوری خوبه؟؟؟که خودشون کنترل کنند؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بله رویا جون مثبت شدن خداروشکر.ان شاالله قسمت خودت و خودم و تک تک منتظرا

قربونت عزيزم خلي مبارك باشه ايشالا قسمت خودت

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بله گفام جون ....ممنونم💟💟

از ته دل برات خوشحال شدم اميدوارم دوران بارداري خوبي رو سپري كني عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزیزدلم.فردا صبح ساعت ۹ باید برم بیمارستان.فکرکنم ظهر ساعت ۱ پانکچر شم.چون امپول ازادسازیو دیشب ...

بسلامتی 

حتما جنین های خوبی براتون تشکیل میشه

🌺🌺🌺🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یعنی من بخوام آندومترم بهتر بشه هرروز آناناس وبه ولوبیا سبز بخورم؟

بله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ضخامت اندو روز انتقال چقد باید باشه؟

روز انتقال که معمولا نمیگن چند باشه ولی آخرین سونو که معمولا نهایتا حدودای یه هفته بعدش انتقاله بین ۸ تا ۱۲ بهتره بایه....