2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046945 بازدید | 684566 پست
ای بابا قرار نشد فکر منفی بکنیا..معلومه ک.اسپرم خوب  هست و کلی جنین تپلی تششکیل مییشه خاکستری ج ...

چشم چشم.کاش مغزمون دکمه خاموش روشن داشت میزدیم هرچی فکر و خیاله رو خاموش میکردیم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستم انتقال دادی؟

بله گلم

امروز آزمایش دادم من فی شدم

ان شاالله که شما مامان شدی🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم اصلا استراحت مطلق نبودم و سعى مى كردم اصلا ذهنمو درگيرش نكنم.تو خونه همش راه مى رفتم روزى يه ب ...

مرسی فدات 

سه روز اول استراحت نکردی؟ خودت غذا درست میکردی؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
مرسی فدات  سه روز اول استراحت نکردی؟ خودت غذا درست میکردی؟

خواهش مى كنم عزيزم🌸💕استراحت نسبى داشتم.دو روز اول خودم غذا درست نكردم اما از روز سوم خودم همه كارارو كردم

اما جاروبرقى اينا نه 

خواهش مى كنم عزيزم🌸💕استراحت نسبى داشتم.دو روز اول خودم غذا درست نكردم اما از روز سوم خودم همه كارا ...

مرسی عزیزممم 😙😙

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
چشم چشم.کاش مغزمون دکمه خاموش روشن داشت میزدیم هرچی فکر و خیاله رو خاموش میکردیم😑

خاکستری یه چیزی یادم اومد بهت بگم

ببین پله خیلی مسئله مهمی نیست. میشه یکی یکی و آهسته بالا رفت.... اما اگر میتونی از همون لحظه انتقال تا آخرش توالت فرنگی استفاده کن. دکترا میگن ایرانی مشکل نداره اما پوزیشن بدی برای رحم ایجاد میکنه

اگر  این سوییتی که هستی فرنگی داره که چه بهتر وگرنه از لوازم پزشکی ها از این تاشوها بگیر حتما

بچه ها مرکز درست جوای نمیده .. میشه اونایی که مشکل انعقادی داشتن بگن ب 6 و ب 12 و هپارینو تا کی ادا ...

رويا جون شما مثبت شدي ؟ ببخشيد من كمتر سرزدم نتونستم بخونم صفحه هارو اكه مثبت شدي واقعا برات خوشحال شدم خيلي بهت تبريك ميگم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خاکستری یه چیزی یادم اومد بهت بگم ببین پله خیلی مسئله مهمی نیست. میشه یکی یکی و آهسته بالا رفت.... ...

عشقم مرسی از کمکت.راستش فرنگی هم داره اینجا.ولی لامصب پله میخوره دوتا .در اصل دوتا دستشویی داره.یکی ایرانی که هم سطح با هاله و توی هال هم تخت گذاشته برای راحت تر بودن.کلا خونه ی تمیز و بزرگ و دلبازیه.تنها ایرادش همین پله ست.که بچه ها میگن ایرادی نداره.قرار شد از همون تاشوها بگیریم بذاریم دستشویی اینوری😆نمیدونم چه‌کنیم.اره خودمم میگم فرنگی بهتره.اصلا ایرانی لامصب‌فشار میاره به ادم😐بازم ممنون از راهنماییت😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رويا جون شما مثبت شدي ؟ ببخشيد من كمتر سرزدم نتونستم بخونم صفحه هارو اكه مثبت شدي واقعا برات خوشحال ...

بله رویا جون مثبت شدن خداروشکر.ان شاالله قسمت خودت و خودم و تک تک منتظرا

سلام تورک_آنا#   باز من و سوال🤔 ؛شما و لطفا جواب😍😘🤗میشه طبق عددها یی که خودم نوشتم بگی ...

۱. تعداد در واحد حجم

۲. تعداد کل

۳. تحرک

۴. تحرک پیشرونده تند

۵. تحرک پیشرونده کند

۶. تحرک غیرپیشرونده

۷. مورفولوژی

۸

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com