2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
بچه ها یه سوال بازم😂 ساعت ۱ باید دوتا آمپول دکا میزدم زیرجلدی.که زدم.ولی جای یکیش قرمز شده و به ان ...

برای من جاش خارش داشت و قرمز میشد   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@elhamiiiiiiiii   عزیزم دیروز سونو چی گفت بهت؟نرسیدم همه صفحاتو بخونم 🙈

نخیر ننه امروزه امروز   الان سالن انتظار نشستم تا صدام کنن   قلبم تند تند میزنه حتما بازم میگن نمیشه اماده باش بگیرم 😬

ایشالله بالا میره...خیلی هم خوب بوده...من که 15ام سیکل 5 بودم😕نگران نباش خواهر🌸🌸🌸

خوب میترسم بالا نره و سیکل انتقالم کنسل ش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم خیلی ذوق دارم که برم واسه انتقال.هرشب خواب یه بچه کوچولو میبینم که دارم شیر میدم بهش 😍😍 ولی خو ...

منم خیلی دوس دارم انتقال بدم خیال بافی زیاد میکنم که خراب میشه همیشه 😂 

عزیزم حتما خیری هست تو این چند وقت به خودت برس و اگر تونستی بعدا تخمدانت به حالت عادی برگرشت ورزش هم انحام بده !منکه ار دیشب باز ورزش رو شروع کردم خدا بخیرکنه 🙈🙈مثله دارو برام هست 😂

به به مامان بی وفا.... دوستان سراغتو میگرفتن.....

قربونت برم انا جان

سه ماه اول خیلی حالت تهوع و سرگیجه داشتم و حالا دیگه خوب شدم

انوکساپارین را ماه ۴ قطع کردم و آسپرین میخورم

نینی دخمره و حسابی تو دلم ورجه وورجه میکنه

ایشالا قسمت همه ی منتظرا بشه

هیچ وقت همدلی تو دوست خوبم و بقیه ی دوستان را فراموش نمیکنم

سلام به همگى💕🌸

بچه ها يه حرفهايى رو مى خوام خواهرانه بهتون بگم

من معمولا هر روز سعى مى كنم بيام تاپيك و از روند درمان اكثرتون باخبر بشم چون خيلى برام مهمين

اما بيشترين چيزى كه تو نوشته هاى اكثرتون مى خونم همش استفاده از جمله هاى منفيه 

مى ترسم ضخامت آندومترم نياد بالا

مى ترسم ايندفعه هم سيكلم كنسل بشه،مى ترسم جنينى برام نمونده باشه 

آخه چرا خدا منو دوست نداره و..... 

و خيلى ترسها و انرژى هاى منفى ديگه

من بارها گفتم اما تاثيرى نداشته اما به عنوان يه خواهر ازتون از ته قلب مى خوام نسبت به كلامهاتون در مورد پروسه درمانتون تجديد نظر كنين خدا شاهده كلامها زندگى تك تك  مارو خيلى شكل مى دن 

من بارها و بارها به اين حرفى كه مى زنم رسيدم باور كنين قدرت جذب خيلى خيلى بالاست مخصوصا انرژيهاى منفى

چرا خودمونو اينقدر اذيت مى كنيم چرا نمى خوايم خودمون بيشتر از هر كس ديگه به خودمون كمك كنيم؟

وقتى با افكار مثبت مى تونيم دنيا و حتى سختى هاى زندگى رو براى خودمون راحتتر و قشنگتر كنيم چرا از خودمون دريغ مى كنيم؟؟؟چرا؟؟؟

ببخشيد زياد پرحرفى كردم اما باور كنين اگه هر كارى كه انجام مى ديم بهش ايمان داشته باشيم و قوى باشيم خدا تنهامون نمى زاره حتى بعد از چند بار شكست.

براى تك تكتون از ته قلب بهترينها رو مى خوام و دعام براى تك تكتون اينه كه دلتون پر از آرامش بشه به زودى زود🙏🏼🌸💕

سلام عزیزم جفت شما هم قدامی بود؟ حرکات جنین رو از چند هفتگی متوجه شدی؟ فاصله بین حرکاتش چقدر بود ؟ ب ...

سلام گلم، بله جفتم قدامي بود، من تقريبا ١٦ هفتگي يه سري حركات رو حس ميكردم، (لاغر بودم و شكم نداشتم)، ولي حركات واضح حدود ٢١ هفتگي، براي من هم يه روز كم بود و يه روز زياد، به دكترم گفتم، نظرش اين بود روزي يه حركت تا ٢٨ هفتگي لازمه، از ٢٨ به بعد بايد خواسمون به تعداد حركات باشه، خيلي وسواس نشو، من اوايلش خودم رو خيلي اذيت كردم كه چرا حركت نميكنه يا چرا كمه، بعدش انقدر مشت و لگد كوبيد كه ٣٥ هفتگي كيسه آبم پاره شد، فسقليا دنيايي دارن براي خودشون، انشالا به سلامتي دردونه هات رو بغل بگيري. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
با خودم گفتم شاید منم مشکلی دارم.شما کی باید بری واسه انتقال؟

من امروز باید برم سنو ان شالله هفته دیگه انتقاله ببینم بگه کی برم 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام گلم، بله جفتم قدامي بود، من تقريبا ١٦ هفتگي يه سري حركات رو حس ميكردم، (لاغر بودم و شكم نداشتم) ...

ممنون عزیزم جواب دادی پس تا 28 هفتگی کم بودن تکوناشون عادیه   همش نگرانم چرا تکوناشون کمه دلم میخواد هی برم دکتر صدای قلبشون رو بشنوم خیالم راحت بشه 😊 ممنون خانمی خدا دختر گلت رو برات حفظ کنه و انشالله که همه ی کوچولوهای توراهی صحیح و سالم به دنیا بیان

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزيزم يه سوال! منظورت از پور مطرود ، دكتر الهام پور مطروده؟ شما كدام شهر هستين؟

سلام سوگل 

اره  منظورش دکتر الهام پورمطرود خودمونه

صارم تهران کارمیکنه دکترسارا هست

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام به همگى💕🌸 بچه ها يه حرفهايى رو مى خوام خواهرانه بهتون بگم من معمولا هر روز سعى مى كنم بيام ...

عزیزم مرسی

منم موافقم😗😗😗

گلم استروژن فشارو میبره بالا؟ 

واسه من حین استفاده دارو رفت بالا و رفتم‌تحت نظر قلب و عروق

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻