2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام برآنا فرشته ی مهربون و بقیه ی دوستان من همچنان خواننده ی پست هاتون هستم.با شادی هاتون شاد میشم ...

به به مامان بی وفا....

دوستان سراغتو میگرفتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من به هیچ وجه چیزای دیگه توصیه نمیکنم.... فقط داروهاتو بخور.... آب زیاد بخور.... پیاده روی ...

خود دکترم هم گفتش ک رازیانه خوبه بخور

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برآنا فرشته ی مهربون و بقیه ی دوستان من همچنان خواننده ی پست هاتون هستم.با شادی هاتون شاد میشم ...

بانو هم یه دالی کرد و رفت....

شکر خدا حالشون خوب بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه آنا جان  منظورم خود پروسه تخمك كشيه من امروز پريود شدم و اگه سونوي فردا كيست نشون نده از ف ...

عزیزم اولا مناسب طبعت بخور....

چهار مغز...

آب زیاد و پروتئین و سفیده هم در کل خوبه....

خود دکترم هم گفتش ک رازیانه خوبه بخور

اگه دکترت اجازه داده بخور....

منظورم اینه سر خود نزنی تو این شرایط بحرانی همه چی خراب بشه.....

عزيزم من يك دختر ٩ ماهه دارم كه تير ٩٦ بعد از ٦ سال با ميكرو باردار شدم چون طبيعي باردار نشديم و همس ...

چه حس خوبی پیدا کردم پستت رو‌خوندم.ان شالله این حس شامل حال همه ی ما بشه.خدا بچه های گلت رو برات حفظ کنه دوستم💜💜

خدایا شکرت 
عزیزم من خیلی سر در نمیارم فقط فهمیدم آدنومیوز داری.... ایشالله هر مشکلی هست حل میشه.... فکر کنم ک ...

انشأالله که مهم نباشه 🙏🙏🙏ممنون آنا جوون 🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیز دلم خوبی؟ خیلی ناراحت شدم.... یادمه یه بار پی جی اس کردی اکثر جنینات مشکل داشتن.... البته اگ ...

نه آنا جان

حتما با یه افسانه دیگه اشتباه کردید پی جی س نکردم تا حالا .. 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم چرا خراب بشن.... صد سالم بمونن با یه روز موندن فرقی نداره.... به نظرم بذار برا بعد عید....

خدا خیرت بده عزیزم خیالمو راحت کردی.نگران بودم که کیفیتشون بیاد پایین اگه بیشتر بمونه...ممنون اناجون ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
منکه خودم اینطوریم که صبر ندارم، هر وقت دکتر بگه بیا واسه انتقال با کله میرم، برنامشم یه جور میچینم، ...

منم خیلی ذوق دارم که برم واسه انتقال.هرشب خواب یه بچه کوچولو میبینم که دارم شیر میدم بهش 😍😍 ولی خوب انتقالم میفته اواخر بهمن .اواخر بهمن برادرشوهرم با زن و بچه ش میان ایران یه ماه بمونن.بد عادتشونم کردیم که میبریمشون این یه ماه رو تفریح .هرروز یه جا میریم.هرروز خونه مان..اصلا استراحت نمیتونم کنم.نمیخام بدونن که رفتم دنبال ای وی اف ...به خدا هرروز بااین خانواده شوهرم یه داستان داریم😐تخمک کشیمم به خاطر اینا چندماه عقب افتاد..

مجبورم بزارم واسه بعد عید..چقدر این ای وی اف من طولانی شد ..ای خداا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚