2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
منظورت نچراله عزیزم؟ اگه اینطور باشه خوب بودن دوستانی که با سیکل نچرال انتقال دادن و جواب گرفتن.... ...

انا جونم نمیدونم نگفت نچرال گفت جنین های فریز شده رو بدون اینکه بهت دارو بدم واسه اندومتر ۱۰پریود بیا ببینم وضعیت اندومترت چجوریه ،دفعه قبل به خاطر فشارخون که بر اثر استروژن گرفتم اینجوری گفت ،بودن کسانی که اینجوری انتقال بدن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

بچه ها یه سوال بازم😂

ساعت ۱ باید دوتا آمپول دکا میزدم زیرجلدی.که زدم.ولی جای یکیش قرمز شده و به اندازه ی یه بند انگشت ورم کرده.مشکلی نیست؟حساسیته؟!اگه‌حساسیته چرا فقط یکیش اینجوری شده؟کسی بوده بعد تزریق اینجوری شه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۲۱ سالمه شما قراره پانکچر بشی نه؟ میشه بپرسم تا الان قیمت داروهات چقد شده و اینکه آمپولا دردش خی ...

ای خدااا.این جوجه هارو😍😍😘ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بخونم عزیزدلم.من یزد رفتم برای میکرو.راستش پول داروها و آزمایشا تا الان برای من ۲/۵ اینا شده.یکم اینور اونور

ولی هنوز هیچ کار خاصی نکردما😆تازه پنج شنبه قراره برم برای پانکچر یا همون تخمک کشی

آمپولا هم راستش اون اوایل خیلی ریلکس بودم و هیچ دردی نداشتم.این اخرا نمیدونم لوس شدم یا چیز دیگه ای یکم درد احساس میکنم.ولی در اصل همون دقیقه اول یه کوچولو سوزش داره.درد نداره گلم.من شوهرم برام تزریق میکنه و خیلی اروم و با احتیاط میزنه و چیزی حس نمیکنم.چون سوزنش هم ظریف و کوچیکه

ان شاالله به زودی وارد سیکل شی و به سلامتی مامان شی کوچولو.راستی مشکل فقط شوهرته؟اخه قیمت داروها بستگی به مشکل خودتم داره.اگه خودت مشکلی نداری و سالمی خیلی به نفعت میشه.چون آمپولات کمتر میشه و در نتیجه هزینتم کمتر.فکر میکنم هزینه ی تخمک کشی و انتقال با هم ۳ میلیون یا بیشتر بشه.دقیق نمیدونم.چون قیمتا هرروز و هر‌ مرکز یه جوره!برات بهترینارو میخوام دوستم😙

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله گلم قرص ۶ تا استفاده کردم ولی فقط با دوتای اولی بدنم واکنش نشون داد وخون ریزی داشتم بعدش دیگه هی ...

من نفهمیدم چی شده؟؟؟؟؟

واقعا؟شما الان تو چه مرحله ای هستید؟همیشه آزمایشش صفر بوده یا شده یه وقتایی اسپرم پیدا شه؟

آره عزیزم  همیشه صفر بوده 

یعنی اینکه تومجردیش دوبار عمل فتق کرده حالا نمیدونیم قبل اونم صفر بوده یا اینکه بعد عمل فتق اسپرم صفر شده 

ولی بعد ازدواجمون تا ۵ سال بچه دار نشدیم تااینکه آزمایش دادو فهمیدیم صفر هستش

یه بار جنین انتقال دادیم مثبت شد ولی قلب نی نیمون تشکیل نشد و در آخر سقط شد 

دوباره من شهریور ماه پانکچر شدم واگه خدا بخواد الان تو سیکل انتقال جنین فریز هستیم 

خداجونم شکرت       
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم بهترین خبری بود که میشد شنید 

انشالله قلب نی نی نازت ۱۲۰ سال محکم و منظم بتپه 

دیدی الکی نگران بودیو استرس به خودت و اون فسقلی وارد میکردی ؟ از الان یه مامان شاد و سرحال باش 

خداجونم شکرت       
سلام به همه  🌻🌻🌻🌻🌻 دوستای خوبم کسایی که ازتون مثبت شده تبریک میگم انشاالله بارداری خوب ...

ای جاانم انشالله خدا بزووودی زود یه معجزه شیرین بزاره تو دلت این روزا یادت بره 

سقط خیلی تلخ و سخته عزیزم 😔😔😔😔😔

خداجونم شکرت       
سونوم کرد گفت ۹ تا فولی ۱۸ داری.پنج تا ۱۵ گفتم این ماه انتقال میدین؟گفت به احتمال زیاد اره.بازم بست ...

نگران نباش عزیزم انشالله یه عاالمه جنین تپل مپل خواهی داشت و بعدشم به قول بچه ها ننه میشی و جشن ننه شدنتو میگیریم 😂😂😂😂😙😙😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
بله گلم قرص ۶ تا استفاده کردم ولی فقط با دوتای اولی بدنم واکنش نشون داد وخون ریزی داشتم بعدش دیگه هی ...

به من اون موقع گفت آمپول پروژسترون رو قطع کنم یه هفته بعدشم خونریزیم شروع شد و جنین سقط شد 

پس چرا مال شما قراره کورتاژ بشه ؟؟؟ 

۶ تا چه قرصی رو خوردی ؟

اکثرا میگن سعی کنید طبیعی سقط کنین تا کورتاژ

خداجونم شکرت       
ماجراهای سارا و پور مطرود🤣🤣🤣ایشالا بعد پریود ماه بعدت میخوای بری تو سیکل انتقال؟ سارا بنظرت من 2م ...

عزيزم يه سوال! منظورت از پور مطرود ، دكتر الهام پور مطروده؟ شما كدام شهر هستين؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آره عزیزم  همیشه صفر بوده  یعنی اینکه تومجردیش دوبار عمل فتق کرده حالا نمیدونیم قبل اونم ...

عزیزم ان شاءالله که این سری محکم بهت میچسبن عزیزم،شما جنین اهدایی گرفتی یا با بیوپسی اسپرم گرفتن؟

سلام به همگی نمی دونم کسی منو می شناسه یا نه اینجا ...  اومدم بازم با شکست  تورک آنا .. ...

عزیز دلم خوبی؟

خیلی ناراحت شدم....

یادمه یه بار پی جی اس کردی اکثر جنینات مشکل داشتن....

البته اگه اشتباه نکنم چون یادمه هر دو افسون فکر کنم تو کار پی جی اس رفتین....

عزیزم اگه درست پروسه درمانت یادم مونده بهت نگفتن چرا جنینات مشکل دارن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ان شاءالله که این سری محکم بهت میچسبن عزیزم،شما جنین اهدایی گرفتی یا با بیوپسی اسپرم گرفتن؟

با بیوپسی اسپرم پیدا شد 

شما چی؟ توچه مرحله ای هستین ؟

بابت دعای قشنگت ممنون انشالله برای شما بزودی

خداجونم شکرت