2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی خداروشکر باز یه نی نی کوچولو در راهه نه؟😍 انتقال دادی یا طبیعی خدا بهت داده😍

سلام عزيزم ، بله خانمي معجزه خدا رو توي راه دارم ، طبيعي باردار شدم خيلي غير منتظره ، ان شا الله قسمت همه بشه اين حس خوب . 😍😍😍

واای پس خداروشکر نخوردم  ممنونم عزیزم

اره ميگن استروژن داره براي باردارا خوب نيست

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزيزم ، بله خانمي معجزه خدا رو توي راه دارم ، طبيعي باردار شدم خيلي غير منتظره ، ان شا الله قسم ...

چطور؟یعنی کاندیدآی وی اف بودین بعد طبیعی باردارشدین؟اگه میشه بگید مشکلتون چی بود؟

خدایا شکرت 
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

الهی....چ حس قشنگی ای جون دلم... خداروشکر ک خیالت راحت شد رویا جون.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سونوگرافیشو نمیدونم چی بگم،آره اصلا ازش خوشم نمیاد من به امید خزعلی رفتم پیش کارگر وگرنه هرگز خودمو ...

عزیزم دکتر البرزی شیراز هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چطور؟یعنی کاندیدآی وی افزود بودین بعد طبیعی باردارشدین؟اگه میشه بگید مشکلتون چی بود؟

عزيزم من يك دختر ٩ ماهه دارم كه تير ٩٦ بعد از ٦ سال با ميكرو باردار شدم چون طبيعي باردار نشديم و همسرم هم واريكوسل داشت كه عمل كرد و بالاخره بعد از فراز و نشيب بسيار و بعد از يك بار سقط دخترم رو باردار شدم و اسفند به دنيا اومد .

بعد از به دنيا اومدن دخترم دوست داشتيم زود صاحب يك بچه ديگه بشيم و جلوگيري هم نداشتيم ولي خوب اقدام هم خيلي كم داشتيم نهايت ماهي يك بار و اين سري آخر ٢ بار ولي اصلا فكر نميكرديم به اين زودي نتيجه بگيريم و من ميخواستم وقتي دخترم ١٤ ماهه شد برم براي انتقال جنين فريز كه خدا لطفش رو شامل حالمون كرد و طبيعي باردار شدم ، قسمت همه دوستان گلم بشه ان شا الله .

بچه ها چند تا سوال دارم نگرانش نیستم ها فقط میخوام در موردش اطلاعات داشته باشم تو سونو گفت جفت خلف ...

خداروشکر عزیزم که هم کنجد کوچولوت رو دیدی هم قلبشو انشالله 120 سال برات بتپه ❤❤

خانمی جفت خلفی یعنی جنین جلوی جفت قرار داره جفت خلفی یکی از سه جفت طبیعی هست و خیلی هم عالیه گرید جفت هم تا قبل از هفته 18 صفر هست از هفته 18 تا29 یک میشه آخر بارداری به 3 میرسه ابن هم طبیعیه جای هیچ نگرانی نداره در مورد هماتوم هیچ اطلاعی ندارم انشالله که اونم چیزی نیست و زود برطرف میشه و راحت این چند ماه باقیمانده تا زایمانت بگذرونی 🙏

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

سلام به همه  🌻🌻🌻🌻🌻

دوستای خوبم کسایی که ازتون مثبت شده تبریک میگم انشاالله بارداری خوب و بدون استرسی رو داشته باشین و نی نی به سلامت به دنیا بیاد واسه همه دعا کنین 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دوستای گلم که انتقال داشتین و منتظر روز ازمایشین شما الان هم مامانین از خدا میخوام این مامان بودن واستون ادامه داشته باشه و روز ازمایش اشک شوق بریزین و روی لبتون لبخند باشه اون روز واسه همه دعا کنین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دوستای عزیزی که انتقالتون منفی شده خدا داره صبور بودن رو یاد میده که بعدا واسه خاطر شیطونی بچه هاتون زود عصبانی نشین مطمئن باشین یه روزی مامان میشین و اون روز خیلی نزدیکه محکم تر واسه رسیدن اون روز قدم بردارین که خدا همه جا هست و هواهممون رو داره⚘⚘⚘⚘⚘⚘

منم خدا لیاقت بهم داد و دوماه حس مادر بودن رو تجربه کردم ولی فردا میرم کورتاژ کنم واسم دعا کنین😘😘😘😘😘

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بچه ها یی که انتقال فرش داشتین ..بی بی چک روز چندم گداشتین ؟ جوابش چی شد

سلام گلم کجایی خوبی بفکرتم کی میری واسه ازمایش 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸