2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام من امروز رفتم با چقدر معطلي پيش كارگر اتفاقا معاينه هم سونو خودش كرد شانس اوردم مرتب بودم 😂 رو ...

خخخخ آخه منو فقط معاینه کرد بعد فرستاد برای سونو پیش همون دکتر اصفهانیان 😃

جدی میگی من تازه میخواستم برم پیش اصف جاه نمیدونم چیکار کنم دیگه دلم میخواد فقط گریه کنم 😭😭از ی طرف دکتر محمدزاده پروندمو دیده به مامای تو اتاقش میگه چطور ممکنه تو عکس رنگی چیزی نشون نده بعد سونو بگه لوله ها هیدرو شده منو به شک انداخته از تشخیص این دکتر کارگر و سونوگرافی😢😢

الانم که قحطی دکتر خوب شده من چیکار کنم زیاد وقت ندارم میترسم چون اندو رفته سمت روده هام 

میخوام زودتر از شرش خلاص شم 

به خدا انقدر ذهنم درگیره دست و دلم به هیچ کاری نمیره کل زندگیمو تعطیل کردم خدا خودش ی راهی جلو پام بزاره دیگه نمیدونم چیکار کنم پاک گبج شدم

خدا جونم شکرت...
بانو جان تاثیر استرس و ناراحتی ت بیشتره تا امواج سونو... چی میخوای از جونش ،چه گرفتار شده یه مامان ...

خخخخخخخخ....

دقیقا....

حالا فکر کن من سر دخترم رفتم گوشی پزشکی بخرم دیدم برندهای خوب و دقیقش خیلی گرونن.....

حالا یه دونه ارزونشو گرفتم....

هر کاری کردم اصلا صدای قلب نشنیدم....

تا چند روز شد کارم بعد خسته شدم گذاشتمش کنار....

همسرم گفت خوب شد خوبشو نخریدیم وگرنه دستشویی هم با گوشی میرفتی صدای قلبشو بشنوی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا یک یا دوماه استراحت کنم.بعد میرم پیش دکتر نقاب..ببینم چی بمون میگه

ان شالله خودت توی این فرصت طبیعی باردار میشی عزیزم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
🌼🌼🌼🌼🌼🌼 آنا جون من بعد هیسترو لاپاراسکوپی که دو ماه پیش عمل کردم، این دوماه پریودامم خیلی کم ش ...

والا مال من بیشتر شده...

البته بگما من قبلش مخصوصا اواخر دیگه پریودم به زور یه روز بود بقیش لک بود....

اما خوب برا تو شاید برا این کم شده که قبلا زیاد بوده یعنی این کمه شاید نرمالشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هایپر نشدی؟ عمق رحمو والا نمیدونم ولی فکر کنم حدودای ۶ خوب بود اما رنج دقیقشو نمیدونم.....

چرا آنا جون هایپر شدم به خاطر اونه؟بهم شربت معده هم دادن میخورم فایده ای نداره

خدا جونم شکرت...
🌼🌼🌼🌼🌼🌼 آنا جون من بعد هیسترو لاپاراسکوپی که دو ماه پیش عمل کردم، این دوماه پریودامم خیلی کم ش ...

مال منم بعد عمل باز و هيسترو كم شده نميدونم علتش چيه

با كي عمل كردي شما؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پس سیکلت بلنده عزیزم....

سلام انا جون خوبی؟؟؟یعنی چی سیکلم بلنده؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام به همگی نمی دونم کسی منو می شناسه یا نه اینجا ...  اومدم بازم با شکست  تورک آنا .. ...

سلام افسون جون ، اتفاقا من خيلي به فكر شما هستم ، به فكر شما ، ليلا ، آتريسا و خيلي از دوستاني كه با هم بوديم يه زماني ، عزيزم به نظرم يه مدت بي خيال باش و ورزش برو شايد اصلا طبيعي باردار شدي . توكل به خدا عزيزم واقعا ناراحت شدم كه ميگي اين سري هم منفي شدي ولي شايد بي خيالي ايندفعه مثل من برات جواب بده واقعا .

سلام بچه ها من باز اومدم اینبار قوی تر از قبل.پنج شنبه قراره آزمایشات ایمنی رو انعقادی رو بدم دوهفته ...

عزیزم  دکتر خودش برات از ایمنی نوشت؟؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام افسون جون ، اتفاقا من خيلي به فكر شما هستم ، به فكر شما ، ليلا ، آتريسا و خيلي از دوستاني كه با ...

عزیزم دوباره باردارشدی؟مبارکت باشه گلم،خیلی حس قشنگیه که خدامعجزشو دوباره بهت نشون  داده ،ان شاء الله که بارداری راحتی داشته باشی عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم لاله جونم نزدیک بیست تا تخمک فکر کنم داشت.... بله چون رژیمشو زود شروع کرد و خیلی سفت و سخت رع ...

سعی‌میکنم رعایت کنم عزیزم.من از یه ماه قبل شروع سیکل سفیده ی تخم‌مرغ و تا حدودی مرغ و ماهی رو میخوردم.البته نه اونقد سفت و سخت.اخه میدونی آنا جون من چون ذخیرم پایین بود خیلی کم احتمال میدادم هایپر شم.از وقتی رفتم سونو بعد پریود و گفت حدود بیست تا فولیکول داری تازه فهمیدم امکانش هست هایپر شم.فعلا رعایت میکنم تا ببینم چی میشه.ممنونم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیق نمیدونم ولی یادمه مال لاله سه هزار و خورده ای بود.... پروژسترونم فکر کنم همین حدودا یا زیر یک ...

چرا نیاز نبوده عزیزم؟مگه همه قبل از‌پانکچر نباید داشته باشن این آزمایشو؟

حالا رفتم دکتر میام‌میگم شرایط چطوره

شوهرم میگه هنوز از مطب دکتر نیومدی بیرون داری گزارش رد میکنی برای سایت😂😂😂تا این حد معتادتونما :))

ببخشید اگه زیاد سوال مبپرسم.شماها نزدیکترین دوستهای دور من هستین!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم