2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست
مرسی مهربون ترین مادر❤🍀 ایشالا که خدا مارو لایق میدونه و یکی از این فرشته هارم بما میده🍃 میدونی ...

منم همینطور....

با شادیت خوشحالش میکنی شک نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

آخییییی عزیزم😍😍خدا رو شکر حال نی نیت خوبه انشاالله قلبش ی عمر بتپه عزیزم به سلامتی بیاد تو بغلت 

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا به خاطر وسایلی که اون داخل میبرن بعد انتقال از این چیزا از آدم در میاد. اصلا نگران کننده نیست

مرسی عزیزم یه سکته زدم والله. زنگ زدم این سینا گفت مشکلی نیست. ترسیده بودم 

خدارو هزاران بار شكر🙏🏼🌸 ايمان داشتم كه حال جنينت خوبه😍😍دختر خوب زودى بهمون مى گفتى من هر لحظه& ...

قربونت برم هانا جون

بعد شوهرم اینجا اولین جایی بود که خبر دادم😁

انشالله خودش به همه مضطربا کمک کنه و ارامش بده

سونوگرافیشو نمیدونم چی بگم،آره اصلا ازش خوشم نمیاد من به امید خزعلی رفتم پیش کارگر وگرنه هرگز خودمو ...

منم البرزي رو شنيدم يه تحقيق بكن از انا جون بپرس بهتر راهنمايي ميكنه فكر كنم اونم كارش خوب باشه توكل كن به خدا وقتي بايد انجام بدي بايد بري جلو ديگه حالا خودتم به اصف جاه زنگ بزن ببين واقعا رفته خارج 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
واي عزيزم.قلبم بدرد اومد از جمله هاي اخرت.خدا بهت ببخشه😘😘😘😘

خدا انشالله به تو هم ببخشه این نعمتی که عطا کرده

فقط اروم باش

تجربه ای که من از خونریزیم داشتم این بود که همون لحظه هایی که خودمو میباختم انگار کمرم سست میشد و درد و خونریزی بیشتر میشد.... دیدن خون به آدم شوک وارد میکنه اما به خودت رحم کن و به اعصابت مسلط باش

عزيز دلم واقعا ميدونم خيلي سخته خيلي زياد ، بله عزيزم من در كمال ناباوري دوباره باردارم ، چشم عزيزم ...

سلام عزیزم خوبی خداروشکر باز یه نی نی کوچولو در راهه نه؟😍

انتقال دادی یا طبیعی خدا بهت داده😍

خدایا...شکرت😍

بچه ها چند تا سوال دارم

نگرانش نیستم ها فقط میخوام در موردش اطلاعات داشته باشم

تو سونو گفت جفت خلفی گرید صفر.... میشه جنین بعد بچرخه؟ جفت خلفی بعدا دردسر درست نمیکنه؟

سوال دوم اینکه هماتوم به اندازه ۱۵ در ۲۵ میلیمتر خیلی بزرگ نیست؟

سلام خانمای گل٬٬٬کمک فورررری نیازدارم٬٬٬امپول زیر جلدی دورناف رو میشه بگید چطوری تزریق کنم منظورم ای ...

عزیزم صفحه ۶ رو نگاه کن قلق بعضی تزریقا هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتما میبینی عزیزم.... انشالله این سوپرایز برات تا آخرش قند و عسل باشه امروز که میخواستم برم سونو یه ...

واقعا همينطوره عزيزم ، مامان من هر وقت خيلي مستاصل ميشم و نگران بهم ميگه سوره يونس رو بخونم تا به خودم بيام كه خدا چه قدر بزرگه .