2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم خوبی من کم و بیش اینجام و تقریبا سعی میکنم بیخبر از دوستان نباشم و با شادی هر کدومشون ک م ...

فدات بشم بهار قشنگم امیدوارم همیشه شاد باشی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی شکر یعنی توی این مدت بهترین خبری که شنیدم همین بود خیلی خوشحال شدم خواهری

ممنون عزیزم ،،ایشالا همیشه خبرهای خوب که محور اصلیش خودت و‌خانوادت باشی توو زندگیت بشنوی ،‌ممنون از محبتت

عزیزان من الان که دستشویی  رفتم یه چیزی مثل یه بافت ولی صورتی کمرنگ ازم دفع شد  نگرانم چیز ...

دیروز انتقال دادم لطفا اگه میدونید کمک کنید مثل پوست یا بافت بود دراز به اندازه دو سه سانت  ببخشید راحت توضیح دادم 

واي روياجون خيلي خوشحالم خيلي اشكم دراومد دخترجون ايشالا تا اخر اين جوجوي خوشگل بچسبه بهت بسلامتي بي ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خودمم از وقتی از سونو برگشتم همش چشمام خیسه.... دفعه پیش دکتر گفت قلبش میزنه اما چون خودم ندیده بودم انگار برام باور پذیر نبود.... امروز که دیدمش مثل خواب بود. خدایا واقعا من یک موجود زنده تو وجودم دارم.... این اتفاق برای بعضی ها چقدر ساده و پیش افتاده است

اما من انگار شق القمر دیدم.... انگار جلو‌ چشم من رود نیل رو شکافتن.... همونقدر عجیب... همونقدر زیبا... خدایا من امروز یه معجزه دیدم. معجزه ای که مال منه

خدایا تو رو به اولیا و اوصیا قسم این حال خوب رو از من نگیر

واي رويا جون مباركت باشه ، ديدي همه بهت ميگفتن نگران نباش ، ان شا الله از اين به بعد هم همه چيز برات ...

حتما میبینی عزیزم.... انشالله این سوپرایز برات تا آخرش قند و عسل باشه

امروز که میخواستم برم سونو یه جورایی مغزم خالی بود.... گفتم خدایا دست و پا زدن من چه فایده وقتی تو قادر مطلقی.... این بنده خودته..... تو اگر بخوای بنده ای رو حفظ کنی از شکم نهنگ سالم بیرون میاریش .... شکم من که چیزی نیست😊

مبارکت باشه بانو

مبارک شما هم باشه..... انشالله هیچ‌ کدوم از این استرسایی که ما کشیدیم سهم تو نباشه.... یه ضرب بری برای سونوی قلب.... بعدش غربالگری بعدشم انشالله تعیین وقت زایمان😍

دیروز انتقال دادم لطفا اگه میدونید کمک کنید مثل پوست یا بافت بود دراز به اندازه دو سه سانت  ببخ ...

معمولا به خاطر وسایلی که اون داخل میبرن بعد انتقال از این چیزا از آدم در میاد. اصلا نگران کننده نیست

خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

خدارو هزاران بار شكر🙏🏼🌸

ايمان داشتم كه حال جنينت خوبه😍😍دختر خوب زودى بهمون مى گفتى من هر لحظه اين تاپيك رو مى خونم كه پيغامى ازت ببينم

خيلى خيلى خوشحال شدم و الهى كه اين خوشحالى ها همينجور براى تك تك منتظرها ادامه داشته باشه

قلب نخودچى رو هم ديدى خيالت راحت شد

بازم خداروشكر🙏🏼🌸🌸استراحت كن هماتوم رفع مى شه ايشالا هميشه خوش خبر باشى😘💕🌸

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ خودمم از وقتی از سونو برگشتم همش چشمام خیسه.... دفعه پیش دکتر گفت قلبش میزنه اما چون خ ...

خداروهزاربار شكر عزيزم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خوبم عزیزم. خدا رو شکر.... کاش این خوبی ادامه داشته باشه.... به قول یکی از بچه ها خوشحالیمون چند ساع ...

واي عزيزم.قلبم بدرد اومد از جمله هاي اخرت.خدا بهت ببخشه😘😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
منم عكس رنگيمو نبرده بودم من يه لولم بستس اصرار داشت كه شايد هيدرو باشه لولت بايد برداريم كفتم والا ...

سونوگرافیشو نمیدونم چی بگم،آره اصلا ازش خوشم نمیاد من به امید خزعلی رفتم پیش کارگر وگرنه هرگز خودمو نمیدم دست کارگر...

البرزی کیه دیگه؟کجاست؟

من قبل اینکه برم ابن سینا اینجا تو کرج رفتم پیش ی دکتری اون به من گفت حاضره با ی پروفسور که اسمشو نفهمیدم لاپاروسکوپیم کنه فیلم عملم بهم بده میگفت یعنی با ضماتت عمل میشی حالا نمیدونم فیلم چقدر میتونه کارشونو ضمانت کنه

خدا جونم شکرت...