2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
هیسترو برای چی خوبه‌ بعدش باردار شدی؟

هیسترو اینطوریه که داخل رحمو از طریق واژن با دوربین نگاه میکنن خیلی عمل راحتیه، من خودم هنوز تو سیکل نرفتم ولی خیلی دیدم و شنیدم که بعدش شانس بارداریشون بالا رفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من الان تو سیکل انتقال جنیم و امروز ۷ پری هستش خونه یکی از اقوامم داره چای ترش میاره بر ...

😂😂😂😂😂😂وای مردم

چقدر این سایت جالبه حتی تو مهمونی هستی و اومدی اینجا....

من نمیدونم اما حکمش در موقعی که نمیدونی نخوردن جایزه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

مبارکه

😍😙😙😙

هیچی خدا رو شکر کن دوست من

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
😂😂😂😂😂😂وای مردم چقدر این سایت جالبه حتی تو مهمونی هستی و اومدی اینجا.... من نمیدونم اما حکمش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یه جاییم که حوصلم سر میره 

اونم از بیحوصلگی بلند شده چای ترش دم کرده هی میگه بخور چربی سوزه 😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
هیسترو اینطوریه که داخل رحمو از طریق واژن با دوربین نگاه میکنن خیلی عمل راحتیه، من خودم هنوز تو سیکل ...

من سال 95 هیسترو کردم برای برداشتن پولیپ....بعدش دو بار باردار شدم اما خب متاسفانه پوچ شد....

انقدر خونریزیهام کم شده که از ترس یائسگی پیگیر بچه شدم.....اما با رعایت کردن رژیم طبعم خونریزیم از یه روز به دو روز و نصفه رسیده......سه ماه قبل من یک روز فقط لک دیدم اونم ببخشید بزور بیرون اومد میزدم تو سر خودم که یائسه شدم😆😅 تازه لکه بینی هم دارم......استرس و سردی خیلی تاثیر بدی داره رو رحم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یه جاییم که حوصلم سر میره  اونم از بیحوصلگی بلند شده چای ترش دم کرده هی میگ ...

خب بگو من دوس ندارم......

سلام مامان سبحان عزیزممممممم خوبی نه من رسیدم ته خط  هیچی برام دیگه جواب نمیده هیچی هیچی نه تل ...

عزيز دلم واقعا ميدونم خيلي سخته خيلي زياد ، بله عزيزم من در كمال ناباوري دوباره باردارم ، چشم عزيزم قابل باشم هميشه دعاگوي شما و همه دوستان هستم .

من سال 95 هیسترو کردم برای برداشتن پولیپ....بعدش دو بار باردار شدم اما خب متاسفانه پوچ شد.... انقدر ...

پس اصلا ربطی به یائسگی نداره دوستم؟ اره اتفاقا تو پریودم همش گرمی خوردم که خونریزی روان تر بشه، بازم هیچی

عزیزم دوباره باردارشدی؟مبارکت باشه گلم،خیلی حس قشنگیه که خدامعجزشو دوباره بهت نشون  د ...

سلام دختر فروردين عزيزم ، بله خانمي واقعا حس قشنگيه ، ان شا الله قسمت خودت و بقيه دوستان عزيزم باشه ، واقعا من به فكر شما هم هستم هميشه خانمي .

خخخخ آخه منو فقط معاینه کرد بعد فرستاد برای سونو پیش همون دکتر اصفهانیان 😃 جدی میگی من تازه میخواس ...

منم عكس رنگيمو نبرده بودم من يه لولم بستس اصرار داشت كه شايد هيدرو باشه لولت بايد برداريم كفتم والا نزده بود توش حالا تا ببينم سونو چي ميگه به نظرت سونوي اونجا دقيق؟ نكنه الكي باشه منم فكرم درگير شده در ضمن اين كارگر چقدر كم سن و ساله فكر كردم سنش بيشتر بايد باشه يعني تحربه كافي داره؟ توهم يا صبر كن اصف جاه بياد يا برو دنبال البرزي ببين اون چطوره منم ماه بعد انتقال دارم سردرگم موندم چيكار كنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيز دلم واقعا ميدونم خيلي سخته خيلي زياد ، بله عزيزم من در كمال ناباوري دوباره باردارم ، چشم عزيزم ...

مبارك باشه مامان سبحان ايشالا صحيح و سالم بغلش كني تو دعاهات ماروهم ياد كن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي